Sari la conținut

vlad58

Super Membru
  • Număr conținut

    3.421
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vlad58

  1. Deci mlitienii prosti ca sa nu faca un efort sa intrebe eventualul consilier juridic au decis ei ca nu se putea, asa cum spuneam mirosea a abuz.
  2. E periculos sa ciruli cu RCA-ul fostului propietar pentru ca acesta dupa vanzare poate sa-si recupereze banii pe restul de RCA. NU e nevoie sa revii la asigurator dupa inmatriculare deoarece in baza AIDA ai cautare si dupa serie.
  3. Ce experiente sa imparti la un model abia iesit, ca este cel mai vandut model vine de la pret.
  4. @john17 Tu nu intelesesesi pe unde e biela aia sau filozofezi despre semantica cutiei ca altfel cred ca toata lumea si-a dat seama despre ce e vorba. Eu ma descurc binisor cand "crap" motoare am si ceva prese ce-mi trebuiesc pentru treaba asta dar presa, strung si comparatoare (bine omul le centra dupa ureche) inca nu mi-am luat si nici nu cred ca sunt multi sa le aiba in sculele de baza
  5. Pe mine operaita asta (cu piesele mele) m-a costat acu 7-8 ani 100 lei, prin Floreasca
  6. Nu stiu daca exista vreo motocicleta la care acest lucru sa fie posibil dar poate ma insel.
  7. vlad58

    Masina posedata!?

    La Ford Fusion e la fel, cel putin la al meu, in mers 1000 iar in stationare 800.
  8. Ia explica-ne tu cum fac astia cu chinezismele de nu platesc vama. Am scris, mi s-a spus ca daca aveam omologare de tip nu imi cereau celelalte trasnai, probabil asa i s-a spus si nitiatorului dar a incurcat el borcanele.
  9. Asta o stiu clar, videoul meu Akai in Nekerman aparea a Universum. Pe site-ul drpciv la pct.8 dobandite din afara or eu ca si initiatorul am achizitionat-o din romanica. Initiatorul cred ca a inurcat borcanele nu aveau cum sa-i ceara cei de la inmatriculari omologarea de tip pe CIV pentru ca asta se face de la 10 bucati in sus, la fel nu au cum sa-i ceara certificatul de conformitate pentru ca pe baza/absenta lui se face CIV-ul ce certifica ca autovehiculul este apt sa circule la noi si probabil in UE.
  10. Da ai dreptate eu o achizitionasem din strainatate si trebuia sa-i platesc vama. Pentru mine caz inchis. Asa ar fi fost normal si legal, la vremea respectiva asa era procedura inscrisa pe site, adica avea dubii trebuia sa cerceteze. In ce tara a uniunii europene cumparand ceva de la o firma aceasta este obligata sa-ti dea tie factura de achizitie cu actul de vama ?
  11. Nu era de datoria mea sa platesc obligatiile vamale, eu am luat-o cu factura de la reprezentant, argumentul respingerii mele prima oara a fost ca daca am omologarea individuala imi trebuie actul de vama. Deci de ce imi era cerut un act suplimentar? Gaseste tu asta in lege. Legal era, daca avea dubii asupra actelor, sa faca o adresa firmei respective ca sa dovedeasaca ca au platit taxele si nu sa ma puna pe mine pentru ca nu aveam niciun drept sa cer factura de achizitie si actul vamal.
  12. La mine a fost clar un abuz pentru ca adusesem toate actele cerute la o motocicleta cumparata de la un importator iar CIV-ul era scos cu o saptamana inaintea inmatricularii. RAR-ul este singura institutie abilitata sa certifice daca un autovehicul este apt sau nu pentru a circula pe drumurile publice in concordanta cu legile tarii adaptate la normele europene.
  13. Cand am inmatriculat in 2014 o motocicleta cumparata de la Lifan Romania, desi aveam toate actele, datorita omologarii individuale mi s-a cerut declaratia vamala si factura de achixitie a importatorului. Vanzatorul, amabil, mi-a pus la dispozitie aceste documente plus certificatul de conformitate. Ca si la tine consider un abuz ceea ce mi s-a cerut in plus fata de lege pentru ca eu nu achizitionasem motocicleta din afara UE.
  14. Fumul pe care-l vezi mai degraba este de la un contact imperfect ce incige zona respectiva, altfel daca ai sigurantele care trebuiesc acestea la un supracurent s-ar fi ars.
  15. Tu nu aveai modificari constructive, de aspect nu prea se mai leaga nici la auto pentru ca s-au schimbat criteriile de acordare a ITP-ului Pentru aparatoare putea sa te intoarca daca vroia.
  16. Am fost oprit de doua ori din calculator de RAR cand faceam ITP-ul asa ca poti da nas in nas cu ei si la un ITP banal. Prima data a verificat sa am toba si gumele originale a doua oara a facut toate verificarile.
  17. Deocamdata, altfel teoretic ar fi trebuit omologare pentru orice modificare constructiva cel putin asa scrie la lege, pozele care se fac la ITP nu sunt degeaba.
  18. Cred ca motorul e licenta dupa virago xv 125 si din cate tin minte in Bucuresti Dragonul Rosu nr 8 era unul compatibil
  19. vlad58

    accident unirii

    Nu-i trebuie cine stie ce "blana orbitoare" unui cruiser ca sa nu-l poti scoate de pe traiectoria de glont. Si ca o diversiune apropo de investitii in infrastructura cati stiti ca "deranjul" la executarea pasajului Unirii a durat 34 de zile?
  20. Eu zic sa vezi daca vitezometrul mai indica corect.
  21. Cum nu i-ai raspuns colegului de mai sus presupun ca ai masurat rezistenta de izolatie a infasurarii fata de masa si e ok. Ca statorul sa-l arunci la gunoi mai intai fa rost de un cleste de curent, fa scurt intre cele trei iesiri si masoara curentul pe ele. Daca ai valori egale intre ele atat la rece cat si la cald statorul e bun.
  22. Acum mai depide si pe ce drum mergi, nu m-a deranjat niiciodata sa stau in spatele cuiva noaptea, e chiar reconfortant sa stii ca ai un "scut" in fata iar "scutul" il alegi, in functie de trafic, apropiat de viteza ta de deplasare.
×
×
  • Creează nouă...