Sari la conținut

Friend

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Friend

  1. salut Marius Trebuie cumva sa te inregistrezi pe site-ul asta turcesc? Gabi
  2. Friend

    Istanbul

    Salut! A fost o tura frumoasa, vreme buna, echipa super. Imi pare rau ca v-am creat emotii cu problemele mele. Am rezolvat cu rulmentul, a venit o duba service care avea de toate si care mi-a rezolvat problema. Pe moment nu a avut rulmentul si a trebuit sa dau o fuga cu el inapoi la Istanbul. E bine ca ati plecat pentru ca pana am terminat reparatia s-a facut 3 si un sfert si am ajuns acasa la 12 fix, cam tarziu. Pentru cine mai merge la Istanbul ar fi bine sa puna in telefon cartea de vizita a lui Oktay, mecanicul cu pricina, care poate intervenii in toata zona dintre granita si Istanbul. Pun cartea lui de vizita scanata pentru doritori. De exemplu in ziua aia, duminica, zi libera si pentru ei, mai reparase un francez care a scapat Transalpul si isi rupsese maneta de frana, un neamt care ramasese fara frane la o Yamaha, si un turc de-al lui cu probleme de carburatie la un chopper. Si ca bani, onorabil. Numai bine. Gabi DC_250570.pdf
  3. Superba iesire. Vreme frumoasa, peisaje de vis, tovarasi de drum adevarati. Au fost si ceva picanterii. Bulgarii oameni primitori si iubitori de romani au vrut o amintire si si-au luat-o singuri de la Mihai. Cablu cu incarcator de la GPS direct de pe moto. Eu am adunat o frumusete de tabla intr-un cauciuc. Noroc cu Cristi ca avea tot ce trebuie la el ca altfel fugeam cu cercul pe campii. Cristi la urmatoarea tura fac cinste. Multam mult.
  4. Da, mai este un drum care evita Sipka si este prin Nova Zagora. Se lucreaza puternic la el, dar ce au reusit sa faca bulgarii pana acum este impecabil. Intri pe drum dupa Veliko, in stanga se face (pe sub o pasarela). Este indicator de Nova Zagora.
  5. Pompi, esti extraterestu!!!!!!!!! Tot respectul. 21 de ore pe motor pe frigul asta!!!! Fara cuvinte!
  6. Salut Pompi. Cind te-ai intors? Ai venit dintr-o bucata?
  7. FOARTE MARI!!!!!!! S-ar putea sa intri intr-o curba si sa nu te mai asculte si sa te aduni din "porumbi"!
  8. Mie mi-a placut, bune comentarii, poze bune. Faina tura.
  9. Dumnezeu sa o ierte. Foarte trist.
  10. Bravo! Esti de toata stima pentru curajul si priceperea ta. Ai nervii tari. Orientare, rezistenta,...
  11. Super plimbare. Am trecut si eu asta primavara dar numai prin nordul Greciei de la Salonic pana la Igoumenitza. Cred ca au fost cele mai delicioase curbe din cite am trecut. De vis. Am fost in iunie si vremea a fost asa cum trebuie, temperatura max 27 de grade, soare cu nori. Sa tot hoinaresti pe munte.
  12. Sanatate Bogdan. Am avut si eu un accident asemnator: ma intorceam de la Ploiesti,noaptea si la iesirea din Saftica, in curba pana in lac, pe partea stanga e un drum de tara care intra in DN1. De pe drumul asta mi-a intrat in viteza in fata o caruta scapata de sub control. Am evitat si am lovit calul. Caruta era plina cu copii. Norocul meu a fost ca eram cu masina. A fost foarte rau.
  13. Infiorator. Un accident cumplit, previzibil dupa mine in infernul asta de oras imputit. De cind mi-am luat carnetul din '86, primul lucru care ni s-a spus la ridicarea permisului( se lua in cadru festiv cu prezentare de accidente) sa avem grija la camioane pentru ca faceau legea in Bucuresti cind se construia Casa Poporului. Au trecut 20 de ani si nu s-a schimbat nimic si daca nu ne trezim asa va fi pe veci. Raul este prea mare si instalat de mult timp sa poata fi macar indreptat cu actiuni minore - o bataie in intersectie sau blocarea unui garaj. Chiar am parea ridicoli. Trebuie ceva dur, ceva sa-i trezeasca pe toti idiotii cu responsabilitati care trec pe langa un santier si nu baga de seama noroiul din jur lasat de camioane, de gropi, de canale desfacute si alte minuni de zici ca traim intr-un oras de nebuni. Problema noastra este ca in conditiile actuale lista e deschisa.
  14. iar faza ca nu se auzeau manele.... Cred ca ar trebui sa va mai ganditi. Eu aveam treaba in zona, trebuia sa ma duc la o intalnire si nu a mai avut loc pentru ca nu se putea sta in firma cu geamurile inchise de halaiala lor dementa. Era un vacarm de nedescris. Sukhoi - toti avem pretul nostru, nu se poate altfel, asa e construita lumea asta. Si dupa ce am citit aproape tot ce s-a scris mai sus cred ca cineva si-a luat mai mult decit 100lei. Murdara treaba. Nu as vrea sa fiu in pielea celor 6 juni
  15. Am vrut sa scriu imediat dupa ce i-am vazut dar eram prea suparat si am zis sa nu fiu influentat. Din intamplare i-am vazut cind plecau in coloana(mai bine nu-i vedeam) si va spun ca mi-a fost mila de ei, de cum pot unii sa cistige un ban. A fost o scena care m-a scos din minti. Era un tigan gras in mijlocul strazii, in costum, cu fluierul in gura care tragea de ei(de geci) sa se aseze in linii cite 2 pentru defilare. Am plecat repede, altfel cred ca-i trosneam eu una in cap. Jenant rau de tot. Ma opresc aici ca iar mi-a urcat sangele la cap. Bine ca nu am choper ca ii dadeam foc. PS si cind am vazut ca pentru 100lei. hai ca-mi vine rau de tot
  16. Dupa mine e cel mai bun jurnal de calatorie de pe forum. Bravo voua. Am fost si eu prin unele locuri pe unde ati trecut si voi, am comparat pozele facute si mi-am dat seama ca imi umplu degeaba bagajele cu aparate de fotografiat. Cred ca pe viitor am sa le las acasa. Pozele si comentariile sunt super. Bravo voua.
  17. Asa e. E musai sa ai cit mai mult echipament de calitate, cauciucuri bune, sunt distante mari esti singur si te bazezi pe ce ai in cap, pe tine si langa tine. Pentru mine marele deranj sunt vanturile si trasnetele. Am o problema serioasa cind incepe furtuna si sunt in cimp fara adapost. Sa auzim de bine.
  18. Superba zona. Eu am fost anul trecut si am trecut prin zona si anul asta. Un sfat, daca imi dai voie. In Liubliana (si in toata Slovenia + Croatia) daca vrei rapid cazare dute la biroul de informatii turistice si vei fi tratat regeste(eu am ramas fara vorbe ce poate sa faca un popor civilizat). Doar trebuie sa le spui ce-ti doresti si incep sa sune dupa oferte. Am patit-o in Croatia si am zis ca or avea ceva la cap. Cind am vazut ca si in Slovenia e la fel... Apropo pe stilul asta am gasit pat intr-o pensiune in zona centrala din Liubliana cu 20 euro si in 10 min de cautari. Fa-ti drum si dute spre sud din Porec. Voronej e superb, P.la doar Coloseumul si drumul e mortal: serpentine, paduri tunele, mare. De vis. Superbe poze.
  19. Petarde! Bine ca nu i-a lovit Fordul ca-i faceau omului probleme! Si apropo cred ca ar trebui un nou folder: "smecherii made in Ro" unde sa intre toti cascadorii astia de 2 bani.
  20. Nu va grabiti sa-i judecati. Am impresia ca nu ati fost atenti la locatie. Mi se pare ca este o autostrada(viteza in tunel 100km/h), tunelul este de minim 500m. Din experienta mea pot sa va spun ca la intrarea intr-un astfel de tunel, daca mai ai si ochelari de soare vizibilitatea se reduce mult de tot si orice oprire este fatala. Mie mi se pare ca au fost in preajma o multime de soferi atenti si care au mers cu viteze normale si nu au declansat carambolul. Oricum situatia din imagine nu are si nici nu va avea niciodata legatura cu Romania(autostrazi, tunele astea sunt pentru alti)
  21. Superbe fotografii. Superba excursie. Bravo voua! Inspirata alegere. Tinutul cuprins intre Veliko T - Gabrovo- Haskovo e un adevarat rai pentru moto si excursii. Sosele, serpentine, sate, biserici. F frumos.
  22. Dumnezeu sa-l ierte! E nevoie cit mai repede de o campanie nationala de avertizare a pericolului de pe moto si auto. Cred ca ati observat si voi ca nu e saptamana sa nu fim informati sau sa citesti pe forum de accidente cu moto sau cu auto cu tineri de pana in 20 de ani. Mor ca mustele. E inadmisibil. Nu mai are nici o importanta ca a primit moto de la parinti, de la prieteni sau de la Mos Craciun. Toti vor sa se vada cit mai repede pe moto cu mana in gaz la max si pletele in vant. E o nebunie! Am citit de "selectie naturala"! Daca se discuta in felul asta dupa parerea mea mai bine inchidem forumul si lasam "selectia" sa-si faca treaba. Sau mai bine punem pe cineva resposabil si ii dam niste Zyklon B sa fie mai eficient. Cred ca m-am aprins, dar sa spui de un tanar de 20 de ani ca a fost "selectat natural" mi se pare o oroare.
  23. s.ward-dediu te invidiez ca esti apropiat de unul dintre protagonisti. Am vazut primul film de vreo 5 ori si cred ca au mai ramas o gramada de lucruri neprinse in film. Si ca orice calatorie una se traieste si altceva se pune pe pelicula. Oricum e o aventura superba si pe gustul meu. Am reusit sa fac si eu citeva drumuri prin jur: Istanbul, Split/Croatia si acum voi pleca in Sicilia. Toate cele bune si poate ne-om intalni vreodata sa povestim. Sa auzim de bine!
  24. Mai suntem 3. Pe Nova Zagora e drumul cel bun, dupa Veliko tarnovo se face bifurcatia. Drumul cel prost e mai putin aglomerat si mai interesant. cel bun mai rapid. Noi plecam maine la 6.
×
×
  • Creează nouă...