Sari la conținut

raikk

Membru
  • Număr conținut

    181
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de raikk

  1. raikk

    Accidente 2023

    Nu cred ca am auzit vreodata de un accident moto cu atatea contraventiuni, infractiuni si plot twisturi : https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2023-09-14/Motociclistul-implicat-intr-un-accident-cu-fiul-sau-de-4-ani-retinut-in-arest-dupa-ce-probele-de-sange-au-confirmat-alcoolemia-imensa Mai rau ca-n Jglungla WhatsApp Video 2023-09-06 at 15.16.46.mp4
  2. Ma intereseaza si pe mine sa stiu daca e practicabil
  3. raikk

    Ajutor bobber

    Daca nu ai facut inca scoala, incearca intai sa o faci si apoi o sa ai o idee mai clara despre ce ai vrea. In timpul asta poti face research serios la toate motocicletele care ti se par interesante.
  4. Cred ca asa a zis si colegul nostru (famous last words).
  5. Salutare, stiti cat de practicabile sunt drumurile astea, 183 si 183A ? Se poate intra pe ele cu moto din dotare intr-o zi de primavara/vara ? https://www.google.com/maps/dir/47.7091003,23.7736301/47.8075108,23.7595497/47.7678752,23.6301555/47.6715149,23.6172889/@47.7212689,23.7311461,12.5z/data=!4m2!4m1!3e0
  6. Am inteles, mersi baieti. Cred ca se poate inchide.
  7. TL/DR: pana la urma pot sa ma bag printre masini si sa depasesc coloana ?
  8. Ia uite treaba serioasa Restul sunt biciclete de asfalt pe care te bate vantul si pe care te imprastii la primul drum neasfaltat. Sunt sigur ca aveti ceva minunantii de drumuri prin meridionali, dar voi o ardeti pe lepsa si siriu toata ziua.
  9. Nu s-a putut opri ca avea viteza prea mare Da' cat avea ? 200 ? Chiar si asa tot se vedea intentia de a opri, un stop de frana aprins, vezi ca incearca sa reduca, dintr-astea. Musteriu' nostru a facut niste boacane mari, mai mult ca sigur. Acu o da in eschive si se preface victima. Da-i dreq si pe astia cu sportivele lor cu tot in costumasele lor de trackdays
  10. @DiarM Sa ne spui pe unde te-ai mai plimbat azi
  11. Cam asa e.. Sambata am vazut pe unu cu numere de Belgia care s-a bagat absolut criminal peste dubla continua in curba fara absolut nicio vizibilitate. Fara cuvinte.. Tot ce tine de europene in SV le urasc cu pasiune si le evit pe motocicleta. E bine ca avem ceva alternative necirculate cu asfalt bun unde te mai poti relaxa oleaca.
  12. raikk

    Casca silentioasa

    oa.. mersi, acu dau comanda
  13. raikk

    Casca silentioasa

    Eu merg cu cele vandute in Carrefour. Ieftine si bune.
  14. Fa asa: https://en.mapy.cz/s/cacavezufo Sunt drumuri ok, necirculate asa mult si ai ce vedea: sate, oameni, padure, peisaje. Ar mai fi cateva dar nu le pot prinde pe un singur traseu. Neaparat sa mergi pe trans-ceahlau, nu pe acolo pe langa lacul Bicaz cum apare pe harta ta. LE: am refacut harta (imi pusese tot traseul ala pe langa lacul bicaz)
  15. Auu.. te-ai dus la mici acolo. Daca stiam ca te duci pe acolo iti aratam un loc bun de stat pe iarba, admirat privelistea si mancat sandwichul de acasa. Zi mersi ca ai fost cu gs-ul. Eu am avut privilegiul sa le testez asfaltul cu un Hornet. Aveau si "limitatoare de viteza" din loc in loc ? Asfalt din ala camuflat bine si iesit in sus.
  16. Nu, urci motocicleta in remorca, remorca o tragi cu masina, masina o urci pe platforma si platforma o urci pe trailer. Si te strecori asa. Ala skill.
  17. raikk

    Caut moto sport A2

    Recomand Kawasaki cat mai mare. Am auzit ca trec bine peste denivelari.
  18. Mi-a ajuns cutia de vreo saptamana si am avut timp sa-i gandesc o improvizatie de prindere cu doi suporti de perete in forma de "U". Mi s-a parut ca e cea mai rezistenta varianta forma aia. E fainuta cutia, pare de-a casei. Revin si cu sculele ce o sa intre in ea.
  19. Da, mhm...da.. ma gandeam eu cam pe cand o sa ma afecteze direct si pe mine astia cu burlane in loc de tobe. Ia uite ca vine, incet dar vine. Si-or fi dat seama ca n-ai cu cine te intelege ca ei vor BRAAAP ca sa deranjeze cu orice pret. PS: Fuck it, vand motor. Motivul vanzarii: Imi iau 4x4 ca sa pot urca linistit pe munte.
  20. Exact la astea doua variante ma uitam si eu. Tubul de plastic ar merge prins si ascuns sub coditza cumva, chiar daca se murdareste, dar mi-e ca e usor de tras de el si de furat cu tot cu scule. Cred ca s-ar chinui mai mult sa traga de cutia de aluminiu prinsa in suruburi. Oricum, speram sa gasesc ceva prin RO, dar slabe sanse.
  21. Cutia aia e de pe Allexpress sau ai gasit pe la noi ? Asa ceva vreau si eu, dar trebuie sa improvizez o prindere. Din ala am si eu. Il recomand 100%
  22. Au inceput sa fie multe si prin zona asta, nu stiu care e faza. Bravo lor, dar is tare enervanti cu burlanele alea de tobe.
  23. Aici e absolut plin de mortaciuni din astea. Si parca doar din astia am in fata. Depasesti pe unul, dai de altul. Mi-e teroare sa mai merg pe jos sau cu moto prin orasul asta. Peste cativa ani vom incepe sa facem naiba stie cate tipuri de cancer din cauza lor.
  24. Din pmdv nu ar trebui sa te stresezi cu inaltimea seii. Orice de la 800mm in sus e ok pentru tine. Cu cat ajungi mai bine cu picioarele pe asfalt, cu atat mai ok, pentru ca motocicleta mare (care sa nu arate ciudat cu tine pe ea) inseamna si motocicleta putin grea. Tu fiind la inceput, o sa ai niste dificultati la manevratul de pe loc, dificultatea crescand cu cat ai saua mai inalta. Crede-ma ca vei avea momente in care o sa te bagi pe niste teren denivelat, o sa opresti intr-o rampa ciudata, si motorul greu o sa fie aiurea de manevrat daca nu il tii ferm din picioare. Eu am 2 setari la sa - 845mm si 870mm. Prefer 845 tot timpul. Am 1.87 si cracii lungi. Depinde si ce vrei. Personal, dupa 4 ani de hornet am zis ca nu mai vreau niciodata sa ma chinuie vantul si drumurile neasfaltate, asa ca mi-am luat locomotiva off-road. Ti-as recomanda Transalp 700. Am inspectat una mai indeaproape si mi-a placut; are sa de 840mm si nu pare mica deloc.
×
×
  • Creează nouă...