Sari la conținut

razzvan

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ilfov
  • Motocicleta
    Kawasaki Vulcan S

razzvan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Mda, buna treaba fac bulgarii cu verificarea actelor! Anul trecut in Turcia am pierdut numarul de inmatriculare pe autostrada si am venit asa, fara el, pana acasa. Mi-au verificat temeinic toate actele (pasaport, talon, asigurare) si turcii si bulgarii, insa nici unul n-a observat lipsa numarului. Pe roman nu l-au interesat deloc actele, dar nici n-aveam vreo emotie cu el.
  2. Salut, Am facut anul asta in mai drumul despre care intrebi, dar in sens invers. E asfaltat integral, cu ceva denivelari pe portiunea Plovdiv - Peshtera (soseaua 375, prin Isperihovo), bun si destul de putin circulat in rest. La momentul respectiv avea destul de mult nisip in curbe, cred ca provenea de la deszapeziri, intre timp probabil ca s-a mai spalat. O varianta aproape la fel de pitoreasca, dar mai aglomerata insa si superioara dpdv al calitatii drumului, este Plovdiv - Pazardjik - Velingrad - Bansko (sau Eleshnitsa) - G.Delcev - Exochi. In orice caz, mie amandoua traseele imi plac mai mult decat oricare dintre celelalte variante de traversare spre Grecia. Drum bun!
  3. Salut, Vezi ca un drum foarte OK catre Mizil este A3 - Draganesti - Fulga - Mizil, bun (exceptie 3 km inainte de Fulga, fara gropi dar cam denivelat), liber si cu siguranta cel mai scurt traseu. De acolo spre Siriu eu obisnuiesc sa merg pe 100H, apoi prin Lapos si Buda-Craciunesti direct in Cislau; ultimii 10 km sunt pe macadam, insa nimic de speriat, practicabil.
  4. Catastrofal nu e, are insa niste portiuni cu gropi si denivelari/alunecari de teren. De fapt, cam 40 la ora cred ca am scos si eu media, plus muuulte opriri pentru poze Si inca o chestie, vezi ca pe traseul asta, de la Kalpaki (Grecia) pana la Korce nu-mi aduc aminte sa fi intalnit nici o benzinarie.
  5. SH75 chiar este bestial, am fost pe el anul trecut cam pe vremea asta. Din pacate, vreo 30-40 km in zona Erseke este rupt destul de rau, incercau sa astupe gropile cu ... pamant batatorit cu lopata. In plus, atentie la coborarea de dupa Leskovik spre granita cu Grecia, soseaua impecabila, refacuta de curand, insa mult pietris si balegi in acele de par pe serpentine!
  6. Nu, asta din link este Yavuz Sultan Selim, cel dinspre Marea Neagra, de pe autostrada O6. Eu ma refeream la cel din mijloc, de pe Istanbul outer ring road (O2). In orice caz, multumesc pentru recomandare!
  7. Salut! Va rog ajutati-ma cu o informatie: am citit pe net (wiki, asa ca nu pot sa ma bazez 100% pe asta) ca autostrada O2 in Istanbul si podul Fatih Sultan Mehmet in directia Asia - Europa ar fi fara taxa. Este corecta informatia? Vreau sa fac o tura in Turcia de 1 mai si parca n-as vrea sa aud sirenele sunand in urma mea Multumesc!
  8. Integral pana la granita cu Muntenegru? Ca pe StreetView asfaltul se termina ceva mai incolo de Tamarë (ce-i drept imaginile sunt din 2016).
  9. Super calatorie! De cativa ani ma tot bate gandul sa ajung si eu acolo, asa ca sunt interesat maxim de continuare!
  10. Salut. Turnu Magurele - Bechet - Calafat e practicabil pentru cruiser? Ca mi s-a luat de Pitesti - Craiova!
  11. Da, ai dreptate, nu observasem ca au asfaltat varianta oarecum paralela prin Bushtrice! Eu urmaream drumul vechi, cel marcat cu galben pe harta. Multumesc!
  12. Salut, Va rog frumos, aveti ceva informatii in legatura cu starea drumului SH31 Peshkopi - Kukes? Ma intereseaza daca e asfalt, oricat de rupt ar fi, nu ma deranjeaza sa merg incet; din pacate, in street view nu e disponibila cea mai mare parte din el. Multumesc!
  13. razzvan

    Thasos

    Salut, Luni am facut drumul in sens invers, adica Thassos - Bucuresti, pe traseul asta: https://goo.gl/maps/vAJ5QXP6ewT2. Durata aproximativ 10 ore, cu tot cu ferry si pauze, scurte ce-i drept! Drumul, inclusiv in Thassos, OK pentru Vulcan, deci ma gandesc ca n-ar trebui sa fie o problema nici pentru Dragstar. Singura exceptie sunt cativa km in Gurkovo, unde nu vei putea merge mai repede de 35-40 din cauza gropilor si a limitatoarelor de viteza. Daca ai timp si chef de plimbare, poti face bucata dintre Veliko si Stara Zagora prin pasul Shipka, drumul e mult mai spectaculos dar si consumator de timp! In Bulgaria, daca vrei sa platesti cu cardul, iti recomand sa alimentezi numai la benzinariile din lanturile cunoscute (OMV, Lukoil, Shell, Rompetrol), in celelalte s-ar putea sa ai surpriza sa nu accepte decat cash. Asfalt uscat si distractie placuta!
  14. Fix la fel mi s-a intamplat si mie, bonus o ploaie zdravana mai sus de Moreni spre Breaza. Traseul a fost Buftea - Filipesti - Moreni - Bezdead - Campina si pe DN1 inapoi. Din nefericire nu stiam ca intre Bezdead si Breaza sunt vreo 5 km neasfaltati, noroc ca drumul e pietros si mocirla era destul de putin adanca.
×
×
  • Creează nouă...