Sari la conținut

katman

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de katman

  1. Nu suporta upload de extensie m4a și văd că mi-a dat eroare și la MP3. Mai incerc. Mulțumesc pentru sfaturi. Dat fiind că motorul a mers impecabil până la revizie și a început cu zgomotul imediat după, sper sa fie ceva legat de asta. Clar mai trebuie sa scot ulei, la cald e peste nivelul din gemuleț. Stima!
  2. La Ivas Galați. Nu prea sunt alte opțiuni prin zonă din păcate...
  3. Salutare, Motorul meu are un bau bau: la rece suna normal, pe masura ce creste temperatura uleiului (peste 50-60 grade) incepe sa se auda un clantanit metalic din ce in ce mai pronuntat pana ce suna destul de distinct. Cand opresc motorul, parca se lovesc doua talgere unul de altul. Tocmai am facut revizia, pus ulei Bel Ray15W50 (nu am auzit de marca asta, cei de la service l-au comandat si schimbat). Face acest zgomot indiferent ca e in viteza sau pe neutru. De functionat, nu am sesizat vreo diferenta, am facut ieri vreo 100 km si a mers ok. Clantanitul asta e singurul simptom. Am mai scos cam 0.5l de ulei pentru ca a fost completat pana in gura busonului (nu stiu de ce), pana a ajuns nivelul la rece la jumatatea gemuletului; dar apoi, pornit din nou, nu e nicio diferenta. Daca v-ati lovit de asa ceva sau aveti idee ce ar merge verificat... Multumesc frumos! CloncĂŁnit 2.mp3
  4. Ai de.... ce preturi au... Codul este 27712345789 si vad ca per bucata e pe la 130 RON, deci 3 bucati.... brrr. Cand am dat search dupa cod am gasit o discutie mai veche, de prin 2014 tot aici in forum, cu workaround de completat cu o camera pana la eliminarea jocului ))). Cred ca aplic si eu metoda. Bun asa, inseamna ca inca mai tine, nu ma lasa asa sa merg pe doua picioare ca un psihopat...
  5. Multumesc frumos. Vreau sa rezolv totusi ca imi sta pe creier sa aiba vreo problema .
  6. Salut, Am schimbat azi camera spate si baiatul de la service mi-a spus ca am bumperele uzate. Am atast o poza, dar fix codul nu se vede pentru ca e ros cauciucul in acea zona. Stie cineva care este codul pentru F650GS 2001 ABS si de unde se poate comanda setul de bumpere? Multumesc frumos! Stima!
  7. A mea a stat legata toata vara de un stalp de iluminat cu lant/lacat Abus. Lantul e suficient sa inconjoare stalpul si sa prinda, preferabil, roata din spate.
  8. Salut, nu, nu inca... Am gasit (nesperat) o alta sea de la o moto dezmembrata de la unul din colegii de aici de pe forum si, in functie de cum arata (urmeaza sa o primesc) vad pe care din ele o fac si in ce fel.
  9. Sigur pun. Uitându-mă la pozele postate, nu mă aștept să iasă altfel decât foarte fain
  10. )))))))))))))))))))))))) Am discutat cu motovis pe chat, voi trimite șaua la ei.
  11. Am gasit pe Facebook: https://www.facebook.com/modificariseimoto/ Multumesc frumos de recomandari, voi suna sa vorbesc cu el. Nu de bani imi faceam probleme... ma gandeam ca fata in fata intelege mai bine cam ce am nevoie si, daca as fi gasit pe cineva in zona, de ce nu? » Post actualizat in 02 Dec 2017 17:35 Cred (de fapt, sunt sigur) ca e acelasi cu userul motovis, activ vad aici: /index.php?/topic/744793-sei-custombobberchoppercafe-racerconstructiemodificareretapitare/. Multumesc frumos de recomandare, arata intr-adevar super.
  12. Salutare, Știti vă rog vreun loc in zona Galați Brăila unde se poate reface o șa moto? Mulțumesc frumos!
  13. )))))))))))))))))))))) Mi-a mai zis așa un prieten, trage de ea că e un fier, dar eu nu și nu, să fie ca din fabrică, nu vreau să stric nimic ) Sunt la momentul la care încerc să am o senzație cât mai naturală la schimbarea vitezelor, să o fac fără să ma concentrez la asta, ca a doua natură. O să fie probabil o combinație de mai multe... Bănuiesc că buza tălpii este protuberanța exterioară? Ale mele nu au așa ceva, dar am văzut la alte modele, inclusiv cu protecție metalică.
  14. Ha... N-am știut... am crezut că așa e din fabrică, chiar înjuram de toate alea când mă chinuiam să îi găsesc poziția.... Păi atunci se cheamă că am rezolvat problema! ))))
  15. Da, am ridicat-o cât s-a putut până să bată în motor. Înainte de asta, nu intra deloc piciorul sub ea. Adjustable gear level - asta s-ar putea să meargă, văd că se poate modifica lungimea și probabil ar fi mai ușor de manevrat... Dar trebuie să citesc mai mult. Scos cauciucul a făcut diferență? Pot incerca și asta. Mulțumesc!
  16. Băieți și fete, am din nou nevoie de un sfat, pentru care mulțumesc anticipat! Din motive de metatarsiene rupte, am investit într-o pereche de Tech 7 (Alpinestars). Problema e ca, fiind (destul de) masive, am dificultăți la schimbarea vitezelor (nu intră piciorul bine sub pedală). Am inălțat pedala cât s-a putut până să bată în motor, am făcut un drum dus întors Galați - 2 Mai, dar parcă nu e ce trebuie. Pe forumul de co.uk zicea cineva de pedale Touratech speciale pentru MX boots, ceva de genul folding gear level... Cea mai mică idee pe unde s-ar găsi așa ceva pentru un F650GS 2001? Mulțam frumos!
  17. Foarte multumesc, cautam ceva verificat in timp L-am sunat pe Darian acum, dau si eu o comanda pentru F650GS.
  18. Am cazut asa repede incat nu am avut timp de niciun reflex. Pur si simplu m-am trezit pe jos, cu ea peste mine. Tin minte pentru datile viitoare, de n-ar mai fi... Multumesc de sfat!
  19. Salut Lucian, La o cazatura, par capabile sa protejeze ok? pe mine m-a afectat la jumatatea labei piciorului, unde mi se pare ca in general cizmele nu prea au intarituri. Multumesc!
  20. Multumesc frumos... din pacate sunt mari de mine, eu am 42 la picior, cred ca la 44-45 plutesc in ele » Post actualizat in 26 May 2017 08:18 Am gasit cateva dintre marci pe Moto24, ma apuc acum de studiat. Multumesc frumos!
  21. Salut, Am patit buba cu motocicleta, am cazut cu ea, s-a rasturnat peste mine, mi-a prins piciorul drept sub ea si s-a lasat cu fractura la doua degete. Aveam ceva Probike, deci cam ca tenisii la faza asta... Imi puteti face va rog o recomandare de incaltaminte in care sa nu mi se faca piciorul zob la cazatura, tinand cont ca merg (de fapt mergeam si sper ca voi mai merge) pe un 650GS pe care il chinui si pe offroad? Preferabil ceva ce pot sa cumpar din Romania, din motiv de posibilitate retur etc. si cat de cat, pana in 1000 RON sau nu ff mult peste. Si SH daca gasesc, ma declar multumit, nu merg atat de mult incat sa imi fac probleme ca le termin prea repede. Am citit pe Revzilla si pe aici de Forma Adventure, am vorbit si cu baietii de la Satu Mare... par ok, dar zice-se ca sunt ff butucanoase si e nasol la schimbat vitezele... Si nu sunt ff lamurit daca are protectiile de care vorbeam. Cele de racing par mai solide, dar si acolo sunt cu zecile de modele. Am zapacit de cate am citit si, de aia zic, sa apelez la cei mai cunoscatori ca mine Multumesc frumos!
  22. Este postul lui smar2 de aici: /index.php?/topic/20791-cine-are-bmw-650-f-gsdakar-2000-injectie/page-521&do=findComment&comment=4201489
  23. Salutare, are cineva idee daca furtunul frana spate de la BMW F650/ST se potriveste cu F650GS model 2000? Al meu (pe GS) are un orificiu si arunca lichid ca ugerul vacii la muls. Pe Louis nu gasesc de GS, in schimb am gasit de F650/ST: https://m.louis.eu/artikel/trw-brake-pipe-kit-rear-kit-with-abe-fuer-bmw-f-650-st-strada/10045290?filter_bike_id=0086&list=267749254&filter_article_number=10045596 Sau daca nu, puteti va rog recomanda unde as putea gasi furtunul pentru F650GS in alta parte? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...