IBU Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Salut all ! Stiu si eu motocicleta , o vedeam des prin oras...sper sa nu fie grav, mai ales ca are asa varsta inaintata. Atentie la neatentie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 e motoru` lu` nea Ceteras un om pe la 55 ani sper sa fie ok! Mesaj completat acum am citit pe bihon.... e destul de naspa ii doresc multa sanatate!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladpvs Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Multa sanatate motociclistului ..... cat de ironic e abtibildul de pe parbrizul motocicletei....ar trebui sa imbracam toata dacia aia galbena cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 vai de mine! in fiecare zi treceam pe acolo min. de 2 ori, tot timpul se invart prostii pe linie continua dubla pe cantemir. oare cum va fi anul viitor, cand o sa pot sa ma dau iarasi cu moto?? mai naspa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 zicea la tv ca la stiri vor arata despre 4 motociclisti din germania sau de unde loviti de un sofer beat undeva in Bihor Mesaj completat http://www.replicaonline.ro/patru_motocicl...at_40209.html-5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 zicea la tv ca la stiri vor arata despre 4 motociclisti din germania sau de unde loviti de un sofer beat undeva in BihorMesaj completat http://www.replicaonline.ro/patru_motocicl...at_40209.html-5 http://videonews.ro/action/viewvideo/57771...u-motociclisti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 http://videonews.ro/action/viewvideo/57771...u-motociclisti/ Saracii...dadeau un tur prin mai multe tari. Si le-a stat in gat in Romania! Mi-e rusine ca-s roman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 nu are nimeni ceva rude/cunostinte la spital sa se intereseze de starea lor?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Merge sa ii viziteze cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Chiar asa. Am putea sa le facem o surpriza facandu-le o vizita. Eu doar pe luni dupa amiaza pot, daca se mai baga careva, feel free. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Chiar asa. Am putea sa le facem o surpriza facandu-le o vizita. Eu doar pe luni dupa amiaza pot, daca se mai baga careva, feel free. vin si eu, numa va rog sa ma anuntati din timp. rusine acestei tari nenorocite si in primul rand politiei rutiere care tolereaza de ani de zile o salbaticie criminala pe sosele. le doresc celor care ar avea un cuvant de spus dar trateaza cu indiferenta acest haos din traficul din romania sa ajunga ei victime cat mai curand. sanatate maxima ranitilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 vin si eu, numa va rog sa ma anuntati din timp.rusine acestei tari nenorocite si in primul rand politiei rutiere care tolereaza de ani de zile o salbaticie criminala pe sosele. le doresc celor care ar avea un cuvant de spus dar trateaza cu indiferenta acest haos din traficul din romania sa ajunga ei victime cat mai curand. sanatate maxima ranitilor. Propun maine pe la 17:30 sa ne intalnim la spital. Banuiesc ca-s la Judetean. Cine mai doreste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 as veni si eu, voi mergeti cu motoarele si daca ploua maine? sa ducem ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 as veni si eu, voi mergeti cu motoarele si daca ploua maine? sa ducem ceva? Eu da, nu am alta alternativa. Incerc sa aflu pana la 17:00 unde sunt internati. Pentru cei care doresc sa vina, propun loc de intalnire la Spit. Judetean, 17:15-17:20. Daca intervine ceva, am sa anunt pe cei care se inscriu la vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 s-ar putea sa ajung si eu pe la oradea,as dorii sa vin si eu.o sa incerc sa aflu si eu unde sunt internati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 s-ar putea sa ajung si eu pe la oradea,as dorii sa vin si eu.o sa incerc sa aflu si eu unde sunt internati Daca afli inainte sa postez eu aci, suna-ma si pe mine te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Ma bag si eu. La 17:20 gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Deci cum a decurs vizita la cei accidentati? Cum se simt, daca s-au rezolvat problemele medicale majore, unde sunt mobrele lor si daca v-au cerut ceva sprijin in vre-o problema anume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Vizita nu a avut inca loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 puteti da detalii despre ei?. Am inteles ca unul dintre ei se afla in Bucuresti si as vrea sa vad care e starea lui si sa vedem cu ce-l putem ajuta. P.s: un mesaj este cel mai indicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Vom incerca sa oferim detalii dupa vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Noutati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 (editat) ce am putut sa aflam este ca au fost 6 motociclisti,2 nemti si 4 slovaci,nu se cunosteau,soarta a facut sa fie toti in acelasi loc in acel moment nepotrivit.masina a intrat pe contrasens dupa primi 2 motociclisti,atingindu-l pe al 3-lea si scotindu-l de pe carosabil,al 4-lea a intrat frontal in masina(cel pe care l-am vizitat),al 5-lea la fel doar acrosat si al 6-lea a scapat nevatamat. Acesta era intr-o stare buna,urmind sa fie externat miine dimineata.are un inel la coloana vertebrala fisurat dar nimic grav.spre norocul lui,avea bagaj pe rezervor si in momentul impactului a fost proiectat peste masina iar echipamentul de protectie a facut restul. de cel cu fracturi la picioare nu se stia nimic nefiind din aceeasi grupa. cel de-al 2-lea neamt era al 5-lea in coloana,cel acrosat cu lateralul,era si el la spital alaturi de prietenul lui,din fericire doar ca apartinator.a scapat fara nici o zgirietura,doar motorul este accidentat nu stiu despre care se spune ca este la bucuresti.n-am putut afla nimic de la spital motoarele sint la politia din beius,dar ei vor fi transportati(buninteles ca pe bani lor) miine dupa externare in germania impreuna cu motoarele distruse. Editat Septembrie 20, 2010 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Mirciu are 2 poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate