MirceaRM Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 majoritatea comentariilor spun ca nu motocilclistul a fost de vina ci un mos vitezoman cu un Focus numai la noi stirile mai mult dezinformeaza deact sa informeze corect /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 http://www.contrastonline.ro/stiri/actuali...n-magheru-15694 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 pana la urma cum a fost? cine era sde vina? de fapt acolo e semafor. ori focusul a mers mai departe pe galben, ori motociclistul. alta explicatie nu prea gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 Motociclist cu 123 km/h pe BorÂşului PolițiÂştii Serviciului Rutier Bihor au reținut sâmbătă Âşi duminică 16 permise, au constatat 41 de tamponări Âşi au aplicat 284 de amenzi în sumă de 41.020 lei, îndeosebi pentru neportul centurii (28), indisciplină pietonală (19) Âşi exces viteză (86) - campion fiind motociclistul maghiar Laszlo C. (35 ani) înregistrat radar cu 123 km/h pe ÂŞoseaua BorÂşului (limitat la 60 km/h). Ora 16:00 - Mopedistul S.I.7 (56 ani), din Munteni, a derapat pe DJ 108K, autoaccidentându-se serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) Motociclist cu 123 km/h pe BorÂşului PolițiÂştii Serviciului Rutier Bihor au reținut sâmbătă Âşi duminică 16 permise, au constatat 41 de tamponări Âşi au aplicat 284 de amenzi în sumă de 41.020 lei, îndeosebi pentru neportul centurii (28), indisciplină pietonală (19) Âşi exces viteză (86) - campion fiind motociclistul maghiar Laszlo C. (35 ani) înregistrat radar cu 123 km/h pe ÂŞoseaua BorÂşului (limitat la 60 km/h). Ora 16:00 - Mopedistul S.I.7 (56 ani), din Munteni, a derapat pe DJ 108K, autoaccidentându-se serios. Poate se grabea si motociclistul din motive obiective ... iar 123km/h nu ii super viteza, dar ce au zis jurnalistii (gixxxer, presupun ca sursa e vreun ziar) hai sa-l facem campion pe motociclist, sa vada ochiu cititorului cum circula motociclistii. Din 86 de amenzi pt exces de viteza, m-as mira ca nu a fost vreunu cu un 5ar sau mai stiu eu, peste 123km/h oricum, atentie mare ... viteza ucide ! Editat Mai 27, 2008 de vladp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Duminica am auzit ca ar fi fost ceva accident in Felix apropape de Apollo. Ceva masina mergea pe contrasens si alovit un motor... Stie cine-va , ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) numa 123? asta`i caz fericit... eu am fost in felix dupamasa da nu am vazut nimic si nici langa apollo Editat Mai 27, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 numa 123? asta`i caz fericit...eu am fost in felix dupamasa da nu am vazut nimic si nici langa apollo Fericit pt. cine? Ca motociclistu tot fara permis ramane. Defapt ai dreptate, pentru buzunarul lui poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 in felix acolo nu e sens unic decat o portiune de 10 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 in felix acolo nu e sens unic decat o portiune de 10 m va spun ce am auzit de la o prietena care era la balaceala in apollo poate nu a fost ceva serios... cine stie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 a auzit cineva de un accident aseara in cantemir? k eu am primit o poza cu motoru destul de sifonat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 a auzit cineva de un accident aseara in cantemir?k eu am primit o poza cu motoru destul de sifonat Am auzit si am si vazut. Dar nu il cunosc pe tip. Motorul...R1...varza Motociclistul...destul de sifonat...dar se va face bine Accidentul a avut loc aseara...pe Cantemir langa Electrica. Tipul a intrat prea tare in curba (venea dinspre Nufaru) si a iesit in afara drumului. Motorul cred ca s-a lovit si de un stalp...si de parapeti...bordura... Nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Mda...fusaram in spatele omului. Trantit motor care facut pock cu mai multe: stalpi, borduri, parapeti, etc. Eu l-am vazut doar in aer. Si domnu Repsol, nu mai pune poze aiurea pe site... poate omu' nu e forumist, sau poate nu doreste sa afle toata lumea. Mai intai astepta acordul lui. Asta asa... doar o sugestie. Editat Mai 28, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Atentie la curba aceea, fratzilor ca acolo, nici nu mai stiu cati au murit cu masina numa in ultimii 10 ani! E defect din 'fabricatie' cum se intilneste- tipic romaneste! adica are inclinatie negativa facuta cu scopu de a nu sta apa de ploaie ,care oricum de o faceau cu o singura panta tot una era, nu? n-ar mai fi stat pe drum nici asa! pana pe la 60-80 nu-i problema, dar mai incolo rupi aderenta! mai este una identica (bine era de numa una)la gradina zoologica inspre Oituz (zona Hotelul Armatei)Am patit sa tinda bine de tot sa plece motoru de sub poponeata acolo si nu ma mai inclin urat cu el pe portiunea aia! PS: este caz real in Romania ceausista a fost executata o curba a carei inclinare era negativa urmarile sunt lesne de banuit si proiectantul inchis pe ceva ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Atentie la curba aceea, fratzilor ca acolo, nici nu mai stiu cati au murit cu masina numa in ultimii 10 ani! E defect din 'fabricatie' cum se intilneste- tipic romaneste! adica are inclinatie negativa facuta cu scopu de a nu sta apa de ploaie ,care oricum de o faceau cu o singura panta tot una era, nu? n-ar mai fi stat pe drum nici asa! pana pe la 60-80 nu-i problema, dar mai incolo rupi aderenta! mai este una identica (bine era de numa una)la gradina zoologica inspre Oituz (zona Hotelul Armatei)Am patit sa tinda bine de tot sa plece motoru de sub poponeata acolo si nu ma mai inclin urat cu el pe portiunea aia!PS: este caz real in Romania ceausista a fost executata o curba a carei inclinare era negativa urmarile sunt lesne de banuit si proiectantul inchis pe ceva ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) stiti voi care solutia cea mai buna de a evita accidentele? o viteza mai "normala" in oras de cand am patit si eu, ma duc mult mai "lenes" (max 70) si sincer ma simt in siguranta mult mai mare! ei bine, nu am postat asta ca sa ma fac destept, ca Doamne feri', pot sa "belesc" iara, deci asta nu inseamna ca de aici in colo nu va fii nimic, dar e totusi mai sigur asa cu 50-70. (sincer si 70km/h cateodata inseamna putin fata de viteza cu care circulam deobicei in oras. si de cand umblu numai cu atata, am observat ca de cate ori am mers chiar foarte repede fara sa ma uit la bord...) PS: e doar o sugestie cu buna intentie! asfalt uscat si sanatate tuturor! Editat Mai 29, 2008 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 stiti voi care solutia cea mai buna de a evita accidentele? o viteza mai "normala" in oras de cand am patit si eu, ma duc mult mai "lenes" (max 70) si sincer ma simt in siguranta mult mai mare! ei bine, nu am postat asta ca sa ma fac destept, ca Doamne feri', pot sa "belesc" iara, deci asta nu inseamna ca de aici in colo nu va fii nimic, dar e totusi mai sigur asa cu 50-70. (sincer si 70km/h cateodata inseamna putin fata de viteza cu care circulam deobicei in oras. si de cand umblu numai cu atata, am observat ca de cate ori am mers chiar foarte repede fara sa ma uit la bord...) PS: e doar o sugestie cu buna intentie! asfalt uscat si sanatate tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 dragilor azi se implineste un an de cand au murit doi motociclisti pe borsului... Fazek si prietena lui.... personal noi nu i-am stiut dar am inteles ca au iubit viata la fel ca noi desi a lor a fost asa de scurta... poate ar fi frumos sa mergem sa le aprindem o lumanare, ce spuneti!? Deseara inainte de intalnirea de pe Ibsen?! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) dragilor azi se implineste un an de cand au murit doi motociclisti pe borsului... Fazek si prietena lui....personal noi nu i-am stiut dar am inteles ca au iubit viata la fel ca noi desi a lor a fost asa de scurta... poate ar fi frumos sa mergem sa le aprindem o lumanare, ce spuneti!? Deseara inainte de intalnirea de pe Ibsen?! R.I.P. Ar fi un gest frumos...da! Daca ajung de la Arad in timp util ma bag si eu! Editat Mai 30, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker99 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 dragilor azi se implineste un an de cand au murit doi motociclisti pe borsului... Fazek si prietena lui....personal noi nu i-am stiut dar am inteles ca au iubit viata la fel ca noi desi a lor a fost asa de scurta... poate ar fi frumos sa mergem sa le aprindem o lumanare, ce spuneti!? Deseara inainte de intalnirea de pe Ibsen?! R.I.P. cativa prieteni merg duminica la 7 (la Iveco pe borsului), asa am primit mesajul pe dc++ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ... azi se implineste un an ... Nu azi, duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 dragilor azi se implineste un an de cand au murit doi motociclisti pe borsului... Fazek si prietena lui....personal noi nu i-am stiut dar am inteles ca au iubit viata la fel ca noi desi a lor a fost asa de scurta... poate ar fi frumos sa mergem sa le aprindem o lumanare, ce spuneti!? Deseara inainte de intalnirea de pe Ibsen?! R.I.P. R.I.P. :lol: Sa se odihneasca in pace. Uff Fazek & Timi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Nu azi, duminica. Eu zic ca nu conteaza...azi sau duminica, important sa ne aducem aminte, putem aprinde o lumanare oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Nu azi, duminica. inmormantarea a fost in 2 iunie... in rest daca se merge sa ne anuntati si pe noi cu un sms. http://www.doliu.ro/FazekasZsolt-Bihor-id33270.html Editat Mai 30, 2008 de JUPANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate