"ice" Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Mance-l ghipsul de babalac, moartea il cauta acasa si asta inca face nasoale pe sosele, no comment !! Mann sa te faci bine ! Mersi Ares Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 nu mai am cuvinte.... sanatate multa ICE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"ice" Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 nu mai am cuvinte.... sanatate multa ICE!!!! ne vedem marti la 6,30,mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 bine ca esti intreg si ca esti in circulatie din moment ce "ne vedem marti la 6.30" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"ice" Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 bine ca esti intreg si ca esti in circulatie din moment ce "ne vedem marti la 6.30" ! da sunt ok,caut mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 19, 2011 Autor Share Postat August 19, 2011 (editat) Accident pe centura spre calea aradului.detalii mai multe nu am Editat August 19, 2011 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Accident pe centura spre calea aradului.detalii mai multe nu am cine, ce cum? stie cineva amanunte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) cine, ce cum? stie cineva amanunte? http://www.bihon.ro/accident-in-oradea-motociclist-lovit-sofer-baut/967692 Scuter BH-89-RAC Editat August 19, 2011 de dumitrasrazvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 http://tvs.ro/eveniment/8030-viteza-pe-doua-roti.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 http://tvs.ro/eveniment/8030-viteza-pe-doua-roti.html Cum foc si para poti taia calea cuiva cand circuli pe drumul cu prioritate si-ti pastrezi directia de mers? Ca sa nu mai zic de vesnica pomenire a "vitezei" motociclistului. Pe bihon zice ca barbatul ar fi ranit grav si articolul mi se pare mult mai obiectiv si apropiat de realitate. Sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RnjiTzU Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 de unde sa stie saraca femeie ca atunci cand virezi la stanga pierzi orice fel de prioritate sau cel putin acorzi prioritate celor care se deplaseaza din sens opus? are permis cretina asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares-Bh Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 de unde sa stie saraca femeie ca atunci cand virezi la stanga pierzi orice fel de prioritate sau cel putin acorzi prioritate celor care se deplaseaza din sens opus? are permis cretina asta? Ai perfecta dreptate mann, poate gagicutza noastra si-a luat permisul "pe alte cai" si o fi fost preocupata sa vorbeasca la mobil despre oafura prietnelor. Din pacate aste este trebuie sa fii cu ochii nu in 4 ci in 14 ca nenorocirea vine fulgerator de repede.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 http://tvs.ro/eveniment/8030-viteza-pe-doua-roti.html [/qu o fute-ai pe mata! "imi amintesc ca motociclistul avea viteza"! bine ca nu-ti amintesti ce obligatii aveai cind virezi la stinga! handicapata deaq! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Accident mortal Husasau de Tinca , un enduro albastru sau cu albastru BH SCJ, a intrat in parapet si i a zburat casca. Detalii nu stiu am primit si eu un telefon de la Radu. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Accident mortal Husasau de Tinca , un enduro albastru sau cu albastru BH SCJ, a intrat in parapet si i a zburat casca. Detalii nu stiu am primit si eu un telefon de la Radu. RIP alte amanunte...? il cunostea cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 (editat) http://www.realitatea.net/un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-cazut-peste-balustrada-unui-pod_873382.html Editat Septembrie 24, 2011 de blackbulldog11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 da cum a ajuns acolo oare? moama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronin_one Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Salut, am fost la locul accidentului (nu conosc motociclistul), adaug aici cateva fotografii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 are cateva fracturi serioase! poze socante frate! RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 RIP Cunosc foarte bine zona si mi nu se pare o curba asa de periculoasa. Mai ales ca inainte esti obligat sa reduci mult pentru curba la dreapta. Banuiesc ca venea dinspre Oradea. A a flat cineva cine este? Banuiesc ca ori nu stia deloc traseul, ori era incepator. Mai este si varianta sa fi venit ceva tir pe axul drumului pe podul respectiv si sa se fi speriat. Zona este semnalizata ca drum ingustat. Aiurea rau de tot. Si un ghinion teribil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 RIP Cunosc foarte bine zona si mi nu se pare o curba asa de periculoasa. Mai ales ca inainte esti obligat sa reduci mult pentru curba la dreapta. Banuiesc ca venea dinspre Oradea. A a flat cineva cine este? Banuiesc ca ori nu stia deloc traseul, ori era incepator. Mai este si varianta sa fi venit ceva tir pe axul drumului pe podul respectiv si sa se fi speriat. Zona este semnalizata ca drum ingustat. Aiurea rau de tot. Si un ghinion teribil. Mai mult ca sigur circula dinspre Tinca. Vezi pozele de mai sus, pozitia motorului si urmele de pe asfalt marcate cu creta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Mai mult ca sigur circula dinspre Tinca. Vezi pozele de mai sus, pozitia motorului si urmele de pe asfalt marcate cu creta. Nu am fost prea atent la poze. Am vazut si eu apoi, si am ami aflat inca dintr-o sursa ca venea dinspre Tinca. Foarte ciudat accidentul oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Nu am fost prea atent la poze. Am vazut si eu apoi, si am ami aflat inca dintr-o sursa ca venea dinspre Tinca. Foarte ciudat accidentul oricum. Motocicleta nu pare sa fi intrat in contact cu balustrada podului (cel putin nu cu rider-ul pe ea) deci e posibil sa fi facut un mic high-side ca sa plonjeze peste. Mai observ janta fata stramba pe stanga, deci a luat o groapa sau o bordura serios de tot. Editat Septembrie 27, 2011 de dumitrasrazvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 nasol , R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronin_one Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Salut, ca sa nu existe dubii, motociclistul circula din directia Tinca spre Les(Oradea), aceasta a intrat cu motocicleta impreauna in parapet, motocicleta a ramas pe sosea dupa impact, motociclistul a zburat peste balustrada, s-a lovit cu capul de peretele de beton (se observa pata de sange in poze) si a confirmat si politia dupa care a cazut in zona unde ar trebui sa fie apa. Am fost la locul accidentul, eu am facut pozele, daca va uitati putin la poza cu motorul, ghidonul este rasucit prea tare fatza de locul unde sta roata fatza, acesta s-a deformat in momentul impactului, ca sa fiti siguri ca motociclistul a fost pe motor, va puteti uita la adidasul stang aflat pe sosea si in pozele cu cadavrul, lipsa unei bucati considerabule din laba piciorului stang. Practic o bucata buna din degete si portiunea pana la glezna a ramas in pantof. Acesta a murit din cate spuneau cei de acolo oricum inainte sa se loveasca de peretele de beton cu capul pentru ca balustrada metalica i-a despicat abdomenul si toracele, stiu ca nu suna deloc frumos si oricum nu sunt un jurnalist innascut, dar sper sa intelegeti gravitatea situatie. P.S. Daca stie cineva cum se numea motociclistul... macar sa stim cui adresam un gand de despartire. P.S.2 Concluzia mea este ca a incercat probabil sa ocoleasca in ultima secunda o carutza, o masina parcata sau un animal (vaca) cum se obisnuieste la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate