pistolaru Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Mai bou e ala care zice despre un om decedat asa ceva R.I.P. si nu mai vorbiti de rau cei decedati, el a fost si fiu, si tata, si sot .. si multe Mentalitati de genu "despre morti numai de bine", "nu este frumos sa refuzi" si alte politeturi mioritice nu lasa tara asta sa iasa din rahat. 1. Conduci beat => ilegalitate, lipsa de respect pentru propria viata, lipsa de responsabilitate fata de familie. 2. Mergi dezechipat => lipsa de respect pentru propria viata, lipsa de responsabilitate fata de familie. 3. Incalci voit reguli de circulatie, agresezi alti conducatori => nesimtire + toate cele de mai sus Ergo: a fost un bou si a crapat pe mana lui. Next, si concentrati-va compasiunea asupra celor care o merita cu adevarat. P.S. In plus, poate imi explica si mie cineva la ce e bun un ATV in oras! Din cate stiam sunt pentru off-road si mai demult nici nu se puteau inmatricula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishumishu20 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 unde sunt pozele ca eu nu am dat de ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n.vasiliu Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 ATV-ul nu e catusi de putin fun in oras. Asta e pararea mea. Ca ma mai duc si eu din cand in cand pe el pana la o padure, la un camp... ok. Merg prudent/incet (nu mai mult de 50km/h) echipat etc. Acum exista si quad-uri, care sunt special de drum, n-au nici o treaba cu offroad-ul. Sau altele care sunt bune si/si. Exemplu: Can Am Renegate, care prinde 120 in 5 sau 6 secunde... o bestie de masinarie. E marfa...e fun...dar tot asa... trebuie sa ai grija si minte cand o conduci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishumishu20 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 chiar sunt curios sa vad si eu pozele ..nu ma indruma si pe mine nimeni...ca nu le gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 pozele au fost sterse de vre un moderator/admin cine le vrea poate sa imi dea un semn pe messenger id:alexutzzz_ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 ATV-ul nu are ce sa caute in oras. In plus, nu vad care e legatura cu motociclismul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n.vasiliu Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Pozele le gasiti aici: http://www.teraforum.ro/forum/index.php/topic,5031.0.html . ATENTIE, daca te afecteaza poze cu accidente, nu intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz2006 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 cum am vazut topicu asta ma ingrozesc acum o luna am fost la fel de inconstient m-am suit pe cbr-ul meu de 600 rupt de beat ca de toti suntem vitezi cu sticla in mana si asta cine nu o stie??? si ma aleg cu dosar penal dupa o urmarire ca-n filme cu politia numai ca abia dupa ce citesc acest topic imi dau seama ca nu am pierdut mare lucru un permis anulat plus o amenda penala sau poate ceva cu suspendare nu e atat de grav pe langa ce i s-a intamplat celui in cauza stiti oamenii destepti invata din greselile altora dar uneori e de ajuns sa invatam din ale noaste dar din pacate nu toti au a doua sansa eu o am si sunt sigur ca peste ceva ani o sa fiu again pe 2 roti dar nu in astfel de conditii mentionez am avut de 7 ani permis nici un accident pacat de el ca era tanar condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 un inconstient! oricum... pacat.... s-a stins o viata de om R.I.P. condoleante familiei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Mai 22, 2007 Autor Share Postat Mai 22, 2007 cum am vazut topicu asta ma ingrozesc acum o luna am fost la fel de inconstient m-am suit pe cbr-ul meu de 600 rupt de beat ca de toti suntem vitezi cu sticla in mana si asta cine nu o stie??? si ma aleg cu dosar penal dupa o urmarire ca-n filme cu politia numai ca abia dupa ce citesc acest topic imi dau seama ca nu am pierdut mare lucru un permis anulat plus o amenda penala sau poate ceva cu suspendare nu e atat de grav pe langa ce i s-a intamplat celui in cauza stiti oamenii destepti invata din greselile altora dar uneori e de ajuns sa invatam din ale noaste dar din pacate nu toti au a doua sansa eu o am si sunt sigur ca peste ceva ani o sa fiu again pe 2 roti dar nu in astfel de conditii mentionez am avut de 7 ani permis nici un accident pacat de el ca era tanar condoleante familiei Da bine spus pacat ca unii nu au sansa de asi da seama ce gresealaimensa au putut face!!! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Un bou, parerea mea.... selectie naturala... stau in zona si pot sa confirm ca nu era prima data cand il vedeam in pantaloni scurtisi fara casca dar cu ochelari ..nu stiu daca era victima dar atv-ul era acelasi..pacat ca s-a terminat asa dar are dreptate laur..ti-o cauti si ti-o gasesti..RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Mai 22, 2007 Autor Share Postat Mai 22, 2007 stau in zona si pot sa confirm ca nu era prima data cand il vedeam in pantaloni scurtisi fara casca dar cu ochelari ..nu stiu daca era victima dar atv-ul era acelasi..pacat ca s-a terminat asa dar are dreptate laur..ti-o cauti si ti-o gasesti..RIP Stiu nici propritarii atvului 2 frati nu se dau cu el nici macar cu casca si fac toata ziua cerculete si tot felul de tampenii dar de la accident nu am mai vazut atvul nu stiu ce s-a intamplat cu el! Cred ca au invat ceva din asta si au lasat fitele deoparte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Ce naiba fratzilor? se moare si pe ATV? NU credeam ca-i posibil si asta! darse pare ca nici cele 4 roti nu sunt suficiente in asemenea cazuri iar lipsa echipamentului din pacate cred ca a dus la asaceva Oricum am vazut destule ATV si in oras si nu le vad rostul ,doar FITZE - SINCER NU-I NICI CAPRA NICI MAGAR ,DUPA MINE O PORCARIE PENTRU CEI CE DORESC SA POARTE CASCA SI CAUTA PROTECTIA CELOR 4 ROTI! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 R.I.P Eu ma uit la astia de la mine din zona , copii de 9-12 ani pe atv-uri ... merg ca nebunii . (pana va muri unul si se domolesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 dumnezeu sa il ierte! Poate , sper, ca acest incident sa nu se fi intamplat in zadar. Cum spuneau si altii ATV-ul iti da o falsa senzatie de sigurantza, si trebuie condus ca pe o masina ( nu ca pe motocicleta) cu stabilitate precara - deci cu mare grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Lasa-l pe ATV-ist, si-a cautat-o si si-a gasit-o. Dar omul cu Peugeot-ul, oare mai poate dormi noaptea, stiind ca s-a sicanat cu unul in trafic ce nu i-a acordat prioritate si ca ala, din aceasta cauza, a tras de ghidon si a murit? Eu nu as putea. Scuzati-mi indolenta, dar eu il deplang mai mult pe Peugeot decat pe ATV-ist. Pur si simplu. Pe cel din urma il deplang la fel cum ii deplang pe cei 4-5 morti zilnic in accidente de masina si prezentati la stiri, adica "prost sa fii, ghinion sa ai". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 Lasa-l pe ATV-ist, si-a cautat-o si si-a gasit-o. Dar omul cu Peugeot-ul, oare mai poate dormi noaptea, stiind ca s-a sicanat cu unul in trafic ce nu i-a acordat prioritate si ca ala, din aceasta cauza, a tras de ghidon si a murit? Eu nu as putea. Scuzati-mi indolenta, dar eu il deplang mai mult pe Peugeot decat pe ATV-ist. Pur si simplu. Pe cel din urma il deplang la fel cum ii deplang pe cei 4-5 morti zilnic in accidente de masina si prezentati la stiri, adica "prost sa fii, ghinion sa ai". da e cam greu pentru cel cu masina dar nu stiu dak stie ce s-a intamplat in cele din urma! Astazi este inmormantarea baiatului, sa ii fie tarana usoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ostrici Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 RIP dar toata lumea stie ca oricum ai cadea cu un atv el vine peste tine tot timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n.vasiliu Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Nu e adevarat. Nu vine intotdeauna peste tine...Ma rog... Asta e. Si sincer nu cred ca l-ar fi ajutat prea mult echipamentul. Dupa cum am zis undeva mai sus: daca nu ai cap TOATE sunt porcarii/gunoaie.. nu numai atv-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n.vasiliu Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Nu e adevarat. Nu vine intotdeauna peste tine...Ma rog... Asta e. Si sincer nu cred ca l-ar fi ajutat prea mult echipamentul. Dupa cum am zis undeva mai sus: daca nu ai cap TOATE sunt porcarii/gunoaie.. nu numai atv-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERY Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Problema e cu cei care inchiriaza ATV...le confera o senzatie de falsa siguranta...si ..poc peste cap cu ei...am vazut catve cazuri in oras...norocul lor ca erau pe plaja si nu pe asfalt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Am auzit ca ar fi si un filmuletz cu accidentul, filmat de niste prieteni deai lui din spate stie careva linku?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate