zyonbv Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 (editat) Cu toate ca-mi place XL650, cred totusi ca ma apuc de un proiect de rally raid. Editat Octombrie 21, 2013 de zyonbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Te ajut cu cea mai mare placere!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 D-abia astept sa ne apucam. Cam asa as vrea sa o fac. Transalpul din poza este al unui tip italian. Am gasit postari si pe advrider. Pe de alta parte m-ar interesa si scarite enduro pentru transalp. Are careva? Daca da, de care si cu cat? Eu le-am gasit pe astea de la Touratech, dar mi se par cam scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 D-abia astept sa ne apucam. Cam asa as vrea sa o fac. Transalpul din poza este al unui tip italian. Am gasit postari si pe advrider. Pe de alta parte m-ar interesa si scarite enduro pentru transalp. Are careva? Daca da, de care si cu cat? Eu le-am gasit pe astea de la Touratech, dar mi se par cam scumpe. zy2JFWj.jpg eu le am de cca 1 luna pe acestea: http://www.louis.de/_1073cdc93dd91a46c8cca6e0e23d512c1b/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10044801 sunt foarte bune. au pozitie de coborare cu 15 mm. sunt de cel putin 3 ori mai mari decat usual. si pe langa cele din link-ul tau au si cauciucurile pentru on-road eu as lasa touratech deoparte, ca au preturi mari si nu neaparat cele mai bune produse. Poate este si mai bun decat astea ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Fă-ţi singur şi scuteşte 98€ : http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=170&sid=3a0739380b006cf5fd3d3a82c9fe8c74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Cred ca o sa le cumpar pe cele de la SW-motech totusi. Sunt foarte faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Are cineva piesa asta de vanzare? Pe la dezmembrari n-am gasit decit la un singur tip care-mi cerea pe ea mai mult decit e noua. Inca mai caut piesulica asta si o aparatoare de lant . Editat Octombrie 24, 2013 de johnny75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Daca nu tii la aspect, ambele se pot face in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Vezi dacă au scăriţe enduro la HeavyDuties. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Si le comanzi din strainatate, ca sa-ti fie onorata comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Si le comanzi din strainatate, ca sa-ti fie onorata comanda Trist dar adevarat!! Editat Octombrie 24, 2013 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Vezi dacă au scăriţe enduro la HeavyDuties. am vorbit eu cu ei si nu fac scarite. Si eu sunt interesat de asa ceva si nu gasesc prin tara de unde sa comand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Mihai, Vorbeste cu userul GINO, iti aduce de la louis la pretul de catalog, modelul sw motech. Cheers, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Sal, cine imi face si mie un crash bar in Bucuresti? Intreb pentru cei de la heavyduties m-au pus pe pauza pentru inca 6-8 saptamani din pacate si poate gasesc pe cineva mai aproape de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Salut..pt crash bar,cric central,suporti de cutii laterale,cutii e.t.c..ia legatura cu Bogdan Harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 ok l-am gasit pe fb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 mah, si mie imi place sa modific mobra si stiu ca dai un ban da stiic a face....numa ca ma cam sperie sumele vehiculate de voi. eu mi-am luat pedalele astea http://www.ebay.co.uk/itm/FootPegs-Foot-Pegs-Honda-CR-80-XR-250-350-400-600-650-/130775249381?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item1e72cff1e5 o sa ajunga luna aviatoare, e o treaba fata de 100e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) mah, si mie imi place sa modific mobra si stiu ca dai un ban da stiic a face....numa ca ma cam sperie sumele vehiculate de voi. eu mi-am luat pedalele astea http://www.ebay.co.uk/itm/FootPegs-Foot-Pegs-Honda-CR-80-XR-250-350-400-600-650-/130775249381?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item1e72cff1e5 o sa ajunga luna aviatoare, e o treaba fata de 100e pentru mine a contat in primul rand ca au inaltimea reglabila (cele de la SW Motech) si posibilitatea de a fi cu sau fara cauciucuri, adica on sau offroad. celelate nu au aceste optiuni. si sunt ceva mai lungi si mai late. acuma fiecare cum si ce considera ca e mai important. Editat Octombrie 25, 2013 de capusang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 ps: mi-e asa de dor de botul afrikanei incat trebuie sa stiu daca se potriveste pe Transalp fara modificari majore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 cred ca le mai am prin garaj daca caut bine. sunt mai scurte si aluneca CA DRACU! dar poate tie o sa ti se potriveasca. numai bine, paul mah, si mie imi place sa modific mobra si stiu ca dai un ban da stiic a face....numa ca ma cam sperie sumele vehiculate de voi. eu mi-am luat pedalele astea http://www.ebay.co.uk/itm/FootPegs-Foot-Pegs-Honda-CR-80-XR-250-350-400-600-650-/130775249381?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item1e72cff1e5 o sa ajunga luna aviatoare, e o treaba fata de 100e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 mah, si mie imi place sa modific mobra si stiu ca dai un ban da stiic a face....numa ca ma cam sperie sumele vehiculate de voi. ps: mi-e asa de dor de botul afrikanei incat trebuie sa stiu daca se potriveste pe Transalp fara modificari majore Mie mi se pare o investitie mai buna niste scarite SW-Motech in loc de scaritele alea de pe E-Bay decat cheltuiala cu modificarea carenelor TA in carene AT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 am gasit pe cineva in Timisoara care ar putea sa le faca. revin cu detalii dupa ce le fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Ia zi detalii ca eu nu m -am inteles cu chinezu si paypal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 stai ca nu stiu inca nimic sigur. Maine ajung la munca si fac rost de numarul tipului si il sun. Trebuie sa ma duc la el cu mobra ca nu a mai facut si apoi probabil ca o sa imi dea o limita de timp in care mi le face. Daca mai ai rabdare sa astepti te tin la curent. Oricum cand or sa fie gata o sa scriu si aici ca poate mai vor si altii. Daca se descurca bine cu scaritele vad cum il combin si la un scut ca am gasit noroi pe filtru de ulei, ca si cum as fi dat cu el de pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Salut De curand am intrat si eu in randul Transalpistilor, dupa ce am mers pe rand intai pe un F650St si apoi pe un V-Strom 650. Minunea e mai jos. Editat Octombrie 28, 2013 de biohazardousguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate