bavareze Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) culmea, in general le comit tocmai cand merg incet si potolit. ieri rulam prin centru printre masini cu nu mai mult de 30 la ora. deodata, dintr-o ambasada iese o araboaica din aia invelita in kimonou sau ce au ei de i se vedeau doar ochii. traverseaza cele 2 benzi cu masini blocate in trafic si cand sa o traverseze si pe a treia o iau eu pe ghidon, fara ca sa fi avut timp macar sa ating frana, o duc vreo 5 metrii asa si apoi ne prabusim pe partea stanga. am inceput sa ii bag si sa ii scot si imi venea sa sar cu picioarele pe ea cand o vedeam intinsa pe asfalt. ii sarisera toate musamalele de pe cap si nu zicea nimic decat 'sorry, i hope the bike is not broken, i didn't see you'. pagube: motoreta are 2 zgarieturi si un semnal spart eu: ma doare un calcai (nu inteleg cum drq m-am lovit tocmai la calcai) araboaica: hainele rupte. Editat Iunie 4, 2007 de bavareze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 bine ca mergeai incet si nu a fost mai rau... atentie mare cand treci pe langa coloana de masini oprita la semafor ca se gasesc multi ratoni sa traverseze printre ele si nu se gandesc ca mai poate sa treaca cineva(ceva) pe acolo!!! asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Tare povestirea! Dar intamplarea nu e la fel de amuzanta! Mai sunt dinastia de deschid usile sau unii care mai traverseaza printre masini! Asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 JIHAD ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Acum o sa zica lumea ca sunt motociclisti satanisti care rup hainele de pe femei in plina strada. Bine ca nu ai avut viteza, sa se complice treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Ai avut bafta ca mergeai incet.Am trecut si eu prin ceva asemanator dar fara urmari.Mergeam spre masinile oprite la semafor intre banda 1 si trotoar cand un destept dintr-o masina ,de pe locul mortului se gandeste sa deschidea usa fix cand eu eram in dreptul portierei spate a masinii lui.Noroc ca ,avand viteza f mica(mergeam relanti).si am avit timp de franare dar la 10 cm de usa lui.Ne-am injurat reciproc dar totul s-a terminat cu bine.Asa ca atentie mare cu pietonii sau aurolacii dintre masini sau cu (cuvant jignitor) care deschid usa fara sa se uite in oglinda. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nfs Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 intreb si eu ca nu sunt sigur... e legal sa te bagi cu motorul printre masini la semafor? ca si eu in 99% din cazuri ma bag dar pana acum nu am patit nimic... asa ca in caz ca o sa se intample minunea sa stiu cum sa fac... scandal sau ciocu' mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 culmea, in general le comit tocmai cand merg incet si potolit. ieri rulam prin centru printre masini cu nu mai mult de 30 la ora. deodata, dintr-o ambasada iese o araboaica din aia invelita in kimonou sau ce au ei de i se vedeau doar ochii. traverseaza cele 2 benzi cu masini blocate in trafic si cand sa o traverseze si pe a treia o iau eu pe ghidon, fara ca sa fi avut timp macar sa ating frana, o duc vreo 5 metrii asa si apoi ne prabusim pe partea stanga. am inceput sa ii bag si sa ii scot si imi venea sa sar cu picioarele pe ea cand o vedeam intinsa pe asfalt. ii sarisera toate musamalele de pe cap si nu zicea nimic decat 'sorry, i hope the bike is not broken, i didn't see you'. pagube: motoreta are 2 zgarieturi si un semnal spart eu: ma doare un calcai (nu inteleg cum drq m-am lovit tocmai la calcai) araboaica: hainele rupte. ai fi avand calcaiul lui Ahile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 araboaica: hainele rupte. Din cauza accidentului sau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut007 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Din cauza accidentului sau...? Hmm, cum arata araboaica fara hidjab (valul musulman)? Trebuia sa te faci i tu ca te doare cva.. sa aiba grija de tine. Pe de alta parte.. e periculos sa te bagi in seama cu astea, ca au famile mare.. dar si mersul cu motocicleta e la fel de periculos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) intreb si eu ca nu sunt sigur... e legal sa te bagi cu motorul printre masini la semafor? ca si eu in 99% din cazuri ma bag dar pana acum nu am patit nimic... asa ca in caz ca o sa se intample minunea sa stiu cum sa fac... scandal sau ciocu' mic Exista un articol in COD care te va lamuri. Depasirea coloanelor aflate la semafor este interzisa! (nu am redat aici intregul continut). Citeste si ce inseamna "depasire". Pana atunci, de la caz la caz, "ciocu' mic"! (scuza-mi expresia, am vrut doar sa raman la subiect). Fratele cu araboaica: grija mare la "consateni" ca astia nu te lasa nici sa te uiti la ale lor fete. ... tu iti permiti sa o iei calare !! Bafta! bine ca n-a fost mai rau! Editat Iunie 4, 2007 de CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 Hmm, cum arata araboaica fara hidjab (valul musulman)? Trebuia sa te faci i tu ca te doare cva.. sa aiba grija de tine. Pe de alta parte.. e periculos sa te bagi in seama cu astea, ca au famile mare.. dar si mersul cu motocicleta e la fel de periculos. araboaica arata foarte misto, era tanara si draguta, cred ca asta m-a mai induplecat un pic, daca era o una grasa si urata cred ca faceam mai urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Bine ca nu ai patit nimic grav, si bine ca nici araboaica nu si-a spart capu sa sa isi rupa ceva. Referitor la depasirea coloanelor de masini la semafor, pana la urma: - legea spune ca nu ai voie sa depasesti coloana de masini aflate la semafor (se ia permisu pe loc) - tot legal - atunci cand o motocicleta trece pe langa o masina - DAR FARA SA DEPASEASCA AXUL DRUMULUI, MARCAJUL dupa caz - NU E CONSIDERATA DEPASIRE. Pana la urma cum o fi corect legal? sau de fapt suntem la mana politistului dupa cum interpreteaza el de la caz la caz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Cum dracu mah sa te doara un calcai !? Un buric, o pipota, mai intelegeam, da un calcai ? Bine ca ai scapat usor de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Cum dracu mah sa te doara un calcai !? Un buric, o pipota, mai intelegeam, da un calcai ? Bine ca ai scapat usor de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 nici eu nu mi-am explicat foarte clar. cred ca din cauza ca eram in niste expadrile si a cazut motocicleta pe picior sau ceva de genu... cert e ca nu s-a mai pus problema de fotbal weekendul asta desi platisem terenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Nu stiu de ce am impresia ca daca era un roman care traversa asa in 99% din cazuri nu-si cerea scuze ... , poate chiar iti umplea frigiderul cu cate ceva ... Chiar mi-a venit sa rad cand am citit partea cu "sorry,I hope the bike is not broken" ...Treceam si eu asa printre masini ,incet de tot ..il vad pe unu cum vrea sa traverseze si prin fata mea si ii dau un claxon scurt , la care el "ce pu... mea cauti p-aici , nu stii sa stai la coada?" Ma gandeam sa-i explic frumos ca nu pe acolo se traverseaza dar totusi poate nu intelegea decat limbajul " marsh in pu...mea pe trecerea de pietoni" Bafta si ai grija cu calcaiu` ala ca e vreme de fotbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 tare faza bine ca mergeai incet!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 culmea, in general le comit tocmai cand merg incet si potolit. ieri rulam prin centru printre masini cu nu mai mult de 30 la ora. deodata, dintr-o ambasada iese o araboaica din aia invelita in kimonou sau ce au ei de i se vedeau doar ochii. traverseaza cele 2 benzi cu masini blocate in trafic si cand sa o traverseze si pe a treia o iau eu pe ghidon, fara ca sa fi avut timp macar sa ating frana, o duc vreo 5 metrii asa si apoi ne prabusim pe partea stanga. am inceput sa ii bag si sa ii scot si imi venea sa sar cu picioarele pe ea cand o vedeam intinsa pe asfalt. ii sarisera toate musamalele de pe cap si nu zicea nimic decat 'sorry, i hope the bike is not broken, i didn't see you'. pagube: motoreta are 2 zgarieturi si un semnal spart eu: ma doare un calcai (nu inteleg cum drq m-am lovit tocmai la calcai) araboaica: hainele rupte. la pagube ai precizat mai intai ce are motorul si apoi ce te doare si ce o doare pe tanti ) si...saraca araboaica...o fi fost si ea neam de motociclist...ca tot la motorul tau s-a gandit prima data cu "i hope the byke is not broken" ) bn ca nu-i nik grav. as vrea ca la rubrica accidente sa citim numai intamplari cel mult la fel de grave ca asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 (editat) :) "ce pu... mea cauti p-aici , nu stii sa stai la coada?" Ma gandeam sa-i explic frumos ca nu pe acolo se traverseaza dar totusi poate nu intelegea decat limbajul " marsh in pu...mea pe trecerea de pietoni" Romania rullz !! Ochi pt ochi, dinte pt dinte! ... vai! incep sa ma transform...voi fi un sofer desavarsit! Bafta, omule! Editat Iunie 8, 2007 de CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Out of Control Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 norocul tau ca nu era si barba-su p-acolo ca sarea ala cu voi amandoi in aer daca te uitai le ea fara perdea saraca fata cred si eu ca era panicata si isi cerea scuze... daca era un arab pe motoreta cred ca o omora ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate