Lolo_ID Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 simson echipat pentru transport valori asteptam oferte serioase PICT4392.JPGPICT4393.JPGPICT4415.JPGPICT4395.JPGPICT4406.JPGPICT4408.JPG Arata intr-un mare fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Asta in duci la tamplar, cand se gaureste! Sa moara de ciuda mahestrii tinihigii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Salutare Am un simson sport si este verde in acte, am cautat pe net si nu am gasit niciun simson sport original verde. Aveti vre-o poza cu simson verde original?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Salutare Am un simson sport si este verde in acte, am cautat pe net si nu am gasit niciun simson sport original verde. Aveti vre-o poza cu simson verde original?? vezi ca in semnatura am un filmulet, apar acolo culorile oficiale la modelele expuse, este si verde, la minutul 3 sec. 38 Editat Aprilie 30, 2014 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 vezi ca in semnatura am un filmulet, apar acolo culorile oficiale la modelele expuse, este si verde, la minutul 3 sec. 38 Multumesc Din pacate am folosit verde 6016(aia deschisa) pt dacia 1300 Acum asta e , "cu ea defilez" Pt dungi exista alta varianta fata de cea cu pensula ? ceva colant... Cumpar pinioane de fuga pt simson sport 7/27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Pt dungi exista alta varianta fata de cea cu pensula ? ceva colant... www.verla.ro - gasesti ce autocolant vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 ce carburator e potrivit pt simson sport k65 sau k68 si de unde-l pot lua CUMPAR ATAS SIMSON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 La roata fata de Simson Sport, exista pericol sa ovalizezi tambur de la frana daca strangi spitele necorespunzator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) La roata fata de Simson Sport, exista pericol sa ovalizezi tambur de la frana daca strangi spitele necorespunzator? nu prea cred, mai degraba se deformeaza janta.......ce intelegi prin necorespunzator ? vezi ca la Simson sunt spitele de 2 feluri, cele din interiorul butucului si cele din exteriorul butucului..... Editat Iunie 11, 2014 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Riscul e sa iti crape inelul exterior al butucului in care is gaurile pt spite. Am si eu un asemenea butuc in dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Am intrebat pentru ca detin un Simson care franeaza in hopuri cu frana fata, si din intamplare am citit pe un alt forum cum cineva a ovalizat tambur cand a incercat sa indrepte din spite o janta. Probabil avea o tensiune prea diferita intre spitele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Salutare , ce supape pot adapta ( mai ales admisie , care este stramba) , originale nu prea cred ca se gasesc , sau poate ma ajutati cu o idee de unde pot procura originale , multam si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Se gasesc si pe dimeniuni originale, cel putin eu am vazut pe diverse magazine online (si straine), si pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 http://www.oldi-tuning.de/preislisten/awo.pdf VentileIn alta ordine de idei, unde se pot magnetiza magnetouri in Bucuresti dar si in alte locuri, eventual mici reparatii dedicate de magnetou/magnetodinam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 /index.php?/topic/105936-simson/page-60&do=findComment&comment=2678976 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 http://www.oldi-tuning.de/preislisten/awo.pdf Ventile In alta ordine de idei, unde se pot magnetiza magnetouri in Bucuresti dar si in alte locuri, eventual mici reparatii dedicate de magnetou/magnetodinam. /index.php?/topic/683324-remagnetizez-magnetouri/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 am o sha cred ca de spate de la primul simson al meu. daca trebuie cuiva da-ti un pm. Mie imi face cu ochiu, saua ce o ai, imi trebuie la sport ce il am . Mai ramane sa caut si celalalta sa(a pilotului) ca totul sa fie complect,zi-mi ce frei pt el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Se vinde Simson sport functional cu acte numere noi. Motocicleta se afla in Bucuresti. Pret 700 euro. Nr de telefon al domnului proprietar este 0763179268, 0724200642, dl Marian Rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 (editat) E cineva interesat de un motor complet, functional, cu tot cu cutie, de Simson Awo? Daca da, pretul e de 300 euro, cash, fara combinatii, schimburi, etc. Primul venit primul servit.Am pus si o poza. Editat Iulie 9, 2014 de Hellryder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 La carburator de Sport, surubul de reglaj ce regleaza? Debitul de benzina, sau debitul de aer? Are cineva o poza cu un surub original? La al meu fac ce fac, tot prea bogat merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 surubul regleaza aerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 Mersi. Inseamna ca am ceva (semi)infundat acolo. Cand surubul e total strans merge ceva mai bogat, dar cand desfac, amestecul tot prea bogat ramana. Am verificat asa cu colortune. Forma surubului pare sa fie ce trebuie. » Post actualizat in 16 Jul 2014 20:05Si totusi, scos compresor din naftalina, suflat pe acolo, de pare ca nu prea e nimic infundat, adica, cand suflu in gaura de la surub, iese aer pe partea de admisie. Am gasit si un jiclor de 35, tot cam bogat merge. Sa fie acul prea sus? Desi nu ar trebuisa conteaza la ralantiu. nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Rog pe cineva care are,sa puna poza(poze,link)cu portbagajul original simson s.(eventual mici detalii).Multumesc!Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 Are cineva de vanzare un ghidon drept si un carburator sau piese de carburator? Pentru Simson Sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Carburatoare si piese gasesti aici: /index.php?/topic/708303-piese-simson/?p=3802382 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate