ioneld Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Eu am comandat de aici http://www.motorradmeistermilz.de/AWO-425-Touren-Ersatzteile printr-un prieten direct in Germania dupa care mi le-a trimis el in Romania si nu stiu daca ar trimite ei si la noi . Pentru aceasta motocicleta au fost cumparate piesele si acum este aproape gata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Misto motocicleta. Merita toti banii ceruti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Aveti idee de la ce motocicleta sunt comenzile, acceleratie si frana plus un schimbator de faze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Manet S100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 blin-bligurile si sclipiciurile sunt faine, dar merita o banda izolatoare de alta culoare la filtrul de aer , si un varnis termocontractil pe cablul de kilometraj...indiferent de cati bani s-au cerut pe motocicleta misto... Cilindrul este cel de AWO , de fonta? Cum ati rezolvat uzurile de la fusul palier al ambielajului , pe unde se injecteaza uleiul in ambielaj? » Post actualizat in 19 Oct 2016 10:21 pentru cine incearca varianta cu rument na 4906 se rectifica biela , se preseaza la cald rulmentul in biela se confectioneaza bolt, gauri de ungere , tratare etc se confectioneaza gaura de ungere pentru inelul interior al rulmentului , erodare nu stiu cat funtioneaza sau cum functioneaza dar incerc sa vedem cum merge. intrebare pentru cei care au incercat -saibe distantiere din otel sau bronz mersi. otel , imbunatatit... Pana la saibe , mai trebuie un polizor cu o piatra mare, pentru ajustarea de precizie a suprafetelor in vederea asamblarii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 faina motocicleta, incearca sa pui si oala farului de touren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 Vand piston original nou pentru AWO. 50eur 076 -9 244 96 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
79_BMS Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 http://www.motorradmeistermilz.de -> am comandat pe site , plata prin paypal, piesele sunt ok calitativ,iar ca livrare super promti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Daca are careva nevoie de piese de caroserie de Simson Sport si roti si alte dracarii, sa dea un semn pe privat, mai curat prin garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranica Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 Daca are careva nevoie de piese de caroserie de Simson Sport si roti si alte dracarii, sa dea un semn pe privat, mai curat prin garaj. un carburator de simson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Salut, duminica pot sa iti dau un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 material didactic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 Salut. Cine vrea sa cumpere ceva de pe acest site? http://www.ost2rad.de/ Poate ne combinam la transport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristopher Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Poti sa imi dai un nr telefon sa vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 (editat) Reparat becurile de baterie si punct liber din far. Aveti idee unde gasesc un bec ca asta de 12v pentru lumina de la kilometraj din far? Editat Noiembrie 12, 2016 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Asa becuri sunt la auto la plafoniere , sau numar . Se gasesc si cu led . La cele cu led se poate interveni si la nevoie se pot modifica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 Alea de care zici tu se numesc 'bec sofit' si sunt mult mai mari. Eu caut unul mai mic, de aia am pus si rigla sa se vada ca are aproximativ 28mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 Daca nu te deranjeaza bec poti sa modifici pana gasesti unul original. Sunt cu sticla mai lunguiata, adaugi niste fire in cruce peste sticla si le lipesti sus si pe soclu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 Pai asa am sa fac am gasit niste beculete mai mici si am sa adaptez ceva. Pe cele doua asa le-am facut am scos bulbul de sticla din becuri asemanatoare cu cele din poza ta. » Post actualizat in 15 Nov 2016 15:58Salut. Asta este stopul original de Simson? Elementul portocaliu si cel alb este din sticla cel rotund rosu din plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Alea de care zici tu se numesc 'bec sofit' si sunt mult mai mari. Eu caut unul mai mic, de aia am pus si rigla sa se vada ca are aproximativ 28mm. ...le vor verificala ITP, cu micrometrul....Bineneteles doar la cei care vor reusi sa parcurge cei 15km pina la statie....nu este cazul in situatia de fata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Oho. Cam tarziu cu replica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Ce-ai mah, te joci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 Lampa este de Simson mai putin elementul din plastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lipa Nicolae Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Salut,de curand m-am apucat sa restaureze un Simson sport si am nevoie de sfaturi pentru unele probleme : -se poate adapta jeanta(cerc)de ij -cum se repara furcă si amortizorul spate,ma refer ca au urma de uzura pe exterior. - Si o lista cu piese care imi trebuiesc: -sticla far,contact+cheie,stop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Janta de IJ potriveste, dar are gauri mai mari, pt ca IJ-ul are spite mai groase. La mine a mers bine o vreme cu configuratia asta. Urmele de uzura exterioare sunt cele mai mici probleme pe care suspensia ta de Simson le are. Gasete-le pe alea adevarate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate