adabisi Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 sal......eu veneam spre constanta......la intrare in curbele alea am vazut 2 motoare,unul din ele cazut....casca era pe partea cealalta a strazii.....el in sant....destul de rau.....era lovit la cap.....nu mi dau seama cum ia zburat casca.....cand m am dat jos din masina venise si salvarea.....nu am prea avut ce face.....apoi i am intalnit in drum spre c ta,la vreo ora.....sunt tare curios care ai e starea.....ce pot sa zik,DOAMNE AJUTA SA FIE IN VIATZA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Doamne ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Sa speram ca e ok! era vreo masina botita ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Cine stie mai multe sa ne scrie pe forum Sper ca e recuperabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adabisi Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 Sa speram ca e ok! era vreo masina botita ceva? erau mai multe masini,prietenu celui accidentat statea cu el.....incercand sa l faca sa nu se miste.....de aia zik,cred ca sa dezechilibrat or a intrat cu viteza mare......ma gandesc ca nu era incepator,motoarele fiind de 1000.......sa speram ca cineva care a mai auzit,sa scrie....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Salut. Este vorba de sotia mea care conducea un FZS 600. Are 31 de ani. In curba de la iesirea de pe autostrada a derapat (nu stiu cum!!!) si s-a lovit de parapet. Nu avea viteza. Dovada este motorul care aproape ca nu are nimic. Are permis din 1997, are experienta. Acum este la urgenta la floreasca si este destul de grav. multiple fracturi umar si mana stanga, 2 fracturi picior, femur si genunchi, 2 coaste fracturate si ceea ce-i foarte grav, traumatism cerebral frontal. Este constienta si cooperanta numai ca este sedata din cauza durerilor. Va avea o perioada foarte lunga de spitalizare si de interventii cirurgicale. Casca efectiv s-a facut praf. Era un Shark S800. Deci atentie la ce cacaturi de casti va luati. Numai bine! Salut. Este vorba de sotia mea care conducea un FZS 600. Are 31 de ani. In curba de la iesirea de pe autostrada a derapat (nu stiu cum!!!) si s-a lovit de parapet. Nu avea viteza. Dovada este motorul care aproape ca nu are nimic. Are permis din 1997, are experienta. Acum este la urgenta la floreasca si este destul de grav. multiple fracturi umar si mana stanga, 2 fracturi picior, femur si genunchi, 2 coaste fracturate si ceea ce-i foarte grav, traumatism cerebral frontal. Este constienta si cooperanta numai ca este sedata din cauza durerilor. Va avea o perioada foarte lunga de spitalizare si de interventii cirurgicale. Casca efectiv s-a facut praf. Era un Shark S800. Deci atentie la ce cacaturi de casti va luati. Din acest motiv am scos la vanzare Kawasaki Z1000 - motorul meu, nu cel implicat in accident. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 nasol....insanatosire rapida si mai ales completa. cred ca nu ti-e usor deloc....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 MULTA SANATATE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Recuperare rapida si completa si multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 insanatosire grabnica si multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 recuperare rapida si completa, ai grija de ea acum mai mult ca oricand, conteaza foarte mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sir_dragos Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 multa multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Salut. Este vorba de sotia mea care conducea un FZS 600. Are 31 de ani. In curba de la iesirea de pe autostrada a derapat (nu stiu cum!!!) si s-a lovit de parapet. Nu avea viteza. Dovada este motorul care aproape ca nu are nimic. Are permis din 1997, are experienta. Acum este la urgenta la floreasca si este destul de grav. multiple fracturi umar si mana stanga, 2 fracturi picior, femur si genunchi, 2 coaste fracturate si ceea ce-i foarte grav, traumatism cerebral frontal. Este constienta si cooperanta numai ca este sedata din cauza durerilor. Va avea o perioada foarte lunga de spitalizare si de interventii cirurgicale. Casca efectiv s-a facut praf. Era un Shark S800. Deci atentie la ce cacaturi de casti va luati. Numai bine! Insanatosire grabnica si numai bine..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 insanatosire grabnica si mult noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 I-auzi, "Era un Shark S800" !!! si altii isi iau Pro-biker,Vemar,Uvex,Caberg,etc si zic ca au casti de casti ! insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Drumurile din Romania toate la fel. Sanatate maxima si recuperare rapida, sa nu treaca vara pe langa ea ca acum e mai frumos:D insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 pacat...insanatosire rapida si fara urmari.bine ca nu a fost mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 casca ii era mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adabisi Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 ce sa zik........ma bucur ca in sfarsit am aflat ce sa intamplat......pt ca deja intrebasem la spital in c ta......faptul e ca ma cam marcat,sunt si incepator in cautarea unui motor......am inteles prea bine cum sta treaba cu castile......ma pus pe ganduri.......ce sa mai..... INSANATOSIRE GRABNIKA TATA......DOAMNE AJUTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Grabnica n-o sa fie insanatosirea. Deocamdata speram sa fie pentru ca este foarte grav. Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 multa sanatate sotiei tale ... speram sa fie totul bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Grabnica n-o sa fie insanatosirea. Deocamdata speram sa fie pentru ca este foarte grav. Doamne ajuta! Nu este FOARTE-FOARTE grav.. putea fi muult mai grav.. deci raman tot la vorba aia: Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 multa sanatate despre casti daca nu stiti nu vorbiti..trebuie sa se sparga sa absorba impaktul...ca daca nu trebuie sa cedeze altceva.... ala este gatul, coloana, etc. sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate