Memphis Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) Salutare. Haideti sa ne intalnim mai multi la arc si sa mergem impreuna la MotorRock.Ce parere aveti? Yo propun 10-11 sa ne vedem la arc? Numai bine Editat Iunie 5, 2007 de Memphis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 pentru vineri seara daca se face vreun grup sa mergem din bucuresti, sau mai bine din otopeni ca sa evitam zona baneasa pe centura, ma bag si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Aici s-a inceput o discutie pentru plecarea spre Ploiesti vineri seara.. Eu am putine sanse sa pot pleca vineri, deci tot sambata dimineata o sa plec, in jur de 10:00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Vin si eu! Ar fi frumos sa participam si la parada care incepe pe la 12 (plecarea se face din fata Garii de Sud din Ploiesti la ora 12). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Parada am inteles ca ar incepe la 11:30.. Ar fi ideal sa fim la 11:00 acolo.... Ar fi frumos sa mergem mai multi.. intr-adevar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 PREZENT !!! pai parada o sa fie ... daca nu suntem si noi, asa k trebuie sa fim acolo sa luam si noi parte la ea. Bafta & keep in touch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 SALUTARE RIDERI!!!! CEI CARE VOR SA VINA SAMBATA 9 IUNIE LA MOTORROCK SUNT ASTEPTATI LA ORA 10:00 AM LA ARC! ASTEPTAM MAXIM 15 MIN INTARZIATII REGULI DE MERS IN COLOANA: SE OCUPA DOAR BANDA 1 SE MERGE LA DISTANTA DE 3-4 M DE CEL DIN FATA POZITIONAREA PE BANDA ESTE ALTERNATIVA VITEZA IN AFARA ZONELOR RADAR SUFICIENTA ASTFEL INCAT TOATA LUMEA SA POATA STA IN COLOANA SE MERGE SPRE BUCOV RAMANAND CA SA PLECAM SPRE PARADA DE ACOLO CU CEILALTI RIDERI. ASFALT USCAT SI NE STRANGEM SAMBATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Iunie 7, 2007 Autor Share Postat Iunie 7, 2007 Mai aveai un pic si ne spuneai ce si cum sa mancam. Daca nu se pastreaza distanta de 3-4 m???? Si dc se merge cu 60 kmh ...no chance for me. Glumeam, dar prea ai dat atatea detalii cum se merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Tu mergi cum vrei! Daca vrei sa stai in coloana - RESPECTI REGULILE - daca nu , te duci linistit cu ce viteza vrei tu! 3-4 m se pastreaza deoarece daca unul din noi are o problema, ceilalti din spate sa-l poata observa si sa aiba si timp de reactie! ...mai ales ca vin si incepatori cu noi!!! Stai tu linistit ca duminica, cand veneam in coloana cu riderii dinspre Giurgiu uneori au fost distante si mai mari si nu impuse de mine! P.S: Iti dai seama ca nu o sa se mearga cu 60/ora decat unde se impune. In rest coloana o sa regleze viteza, insa in nici un caz viteze de decolare ( cum au unii tendinta). P.S 2: cum si ce mananci nu e treaba mea! hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 stabiliti ora exacta si ma conformez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 10:00 ARC SAMBATA 9 IUNIE 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 10:00 ARC SAMBATA 9 IUNIE 2007 Voi fi acolo !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-calin Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Prezent !!!!! Sa stiti ca nu s-a uscat de mult timp cernela pe litera A dar sper sa nu va incurc prea tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Iunie 7, 2007 Autor Share Postat Iunie 7, 2007 (editat) Asteptam pana la 10.15-10.20 intarziatii. Offtopic: se vine cu moto alimentata sau se intampla k de fiecarea data sa oprim toata gasca ptr unul sau 2 sa alimenteze? nu de altceva dar sa ma conformez si yo macar odata cu ceilalti(care nu au hranit mobrele),sau sa alimentam totii. Editat Iunie 7, 2007 de Memphis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 110 in localitate - 140-150-180-200...in afara! vineri seara la 7! care mai merge??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 vino omule ca nu incurci pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 cred ca ne intalnim pe dn, cativa plecam la 10 de la amckart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Cine nu vine la Motorrock poate participa la alta intrunire in Bucuresti: http://www.compact.info.ro/index.php?secti...mp;art_id=30542 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 110 in localitate - 140-150-180-200...in afara! vineri seara la 7! care mai merge??? Iti luasi motor si acu cu 200? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Daca vrei sa mergi la MotorRock azi , eu plec pe la 20.30 de la Arcul de Triumf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Iaca poze de la Ploiesti din prima zi. (pacat ca a fost vremea asa... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 bun bun.. si.. pozele de pe parcurs le punem tot aici ? sau .. dak e altundeva.. dati si voi un link pls.. k am si eu cateva.. facute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 daca topicul e despre plecarea la motorrock, ce pistolul lu' Pascal cauta pozele de la motorrock aici. EXISTA SUBFORUM DE POZE DE LA INTRUNIRI. si e primul de cum se deschide forumul. hai sa va dau si link ca poate nu-l vedeti /index.php?showforum=96 sper ca topicul il gasiti si singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 multumim.. e.. unii sunt mai chiori... vb pt mine.. si.. imi cer scz dak te-am deranjat... cu ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate