Dimethylmercury Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) Simsonul meu fiind aproape complet, mai sunt unele maruntisuri de care am nevoie. In primul rand caut un ghidon original (ideal cu tot cu comenzi), neindoit si in stare acceptabila. Vor mai fi, insa amu nu imi amintesc. Spre mijlocul lunii iulie vor fi de vanzare piesele de ciopareala de pe troaca mea. Pun poze, ca eventualii interesati sa se poata abona. P.S. De preferat as vinde tot pachetul "tunning" intr-o bucata. Editat Octombrie 20, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Simsonul meu fiind aproape complet, mai sunt unele maruntisuri de care am nevoie. In primul rand caut un ghidon original (ideal cu tot cu comenzi), neindoit si in stare acceptabila. Vor mai fi, insa amu nu imi amintesc. Spre mijlocul lunii iulie vor fi de vanzare piesele de ciopareala de pe troaca mea. Pun poze, ca eventualii interesati sa se poata abona. P.S. De preferat as vinde tot pachetul "tunning" intr-o bucata. ce "piesulici" ai de vanzare???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 si eu si eu ...poze:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 ce "piesulici" ai de vanzare???? matale ai iesit din club. piese de yamaha nu vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 matale ai iesit din club. piese de yamaha nu vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 11, 2007 Autor Share Postat Iunie 11, 2007 (editat) Hai sa vin io cu o oferta. Ofer la schimb pentru un ghidon original in stare buna cu tot cu comenzi originale un ambielaj reparat f. bine, mers cateva mii de km, insa in continuare f. bun. Editat Iunie 11, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Hai sa vin io cu o oferta. Ofer la schimb pentru un ghidon original in stare buna cu tot cu comenzi originale un ambielaj reparat f. bine, mers cateva mii de km, insa in continuare f. bun. cat lua mestere motoru cu esapameanta aia?de curiozitate...si cam in ce bani merge?tot de curiozitate spor la reconditionare...frumoasa initiativa, si sa te tii bine ca ghidon nu gasesti usor, si original, decat poate tot la cineva care a modificat ceva simson si l-a facut chopper...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 11, 2007 Autor Share Postat Iunie 11, 2007 Stiu ca nu e asa usor de gasit, dar de aceea am zis ca ofer ceva iarasi greu de gasit pe el. Esapamentul se da la 150 RON(tot sistemul). Cred... Sau pe un ghidon original cu comenzi, desigur. Mergea si suna frumos cu el Simsonul. Fara avans centrifugal am mers doua persoane pe el cu suta.(nu ca asta ar fi meritul evacuarii) E foarte bine facut, vopsit termorezistent, are sita, nu e ruginit, e aporape nou. Eu am altul acum, de inox, si din moment ce motocicleta va adopta o forma mai originala, asta trebuie sa plece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 O comanda de acceleratie in orice stare, dar preferabil ok n-are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 O pereche de sei originale in stare buna mai caut pe bani sau pe schimb. Macar seaua din fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 m-ar interesa si pe mine o chiuloasa, piston, segmenti si magnetou ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 Chiuloasa cu supape 50RON si set cilindru cu piston de Simson, segmenti aproape noi 50RON. De la mine... Ambele provin dintr-un motor cumparat de mine in stare buna de functionare. Si sa nu uitam, eu caut sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 omule iti dau eu o acceleratie bunicica si un ghidon gol ce e drept pt un ax si o pedala de kick starter ... eventuale alte schimburi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 Chiuloasa cu supape 50RON si set cilindru cu piston de Simson, segmenti aproape noi 50RON. De la mine... Ambele provin dintr-un motor cumparat de mine in stare buna de functionare. Si sa nu uitam, eu caut sei cele de la mine sut praf, dar zii si mie un nr de tel ... sa vb de piesele alea ok? eu am 0727182276 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 0740299141 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 O acceleratie buna? Nu dau pe ea nici pedala pe ea nici ax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 (editat) O acceleratie buna? Nu dau pe ea nici pedala pe ea nici ax. sper sa nu iti fie cu suparare dar am zis o acceleratie buna cu un ghidon drept pt o pedala cu ax ... in fine, am facut rost intre timp si de astea am si eu nevoie de un pahar decantor cu tot cu luleaua aia sau cum ii zice care face legatura intre paharul decantor si carburatorul propriuzis , platesc sau iti dau ceva la schimb daca am ceva ce te intereseaza ... Editat Iulie 25, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 2, 2007 Autor Share Postat August 2, 2007 Cadru cu acte? Radiat... Pt. recarosare... Sau fara acte... Mai marunt de asta nu se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Cadru cu acte? Radiat... Pt. recarosare... Sau fara acte... Mai marunt de asta nu se poate... Iti dau eu un cadru fara placutza si 2 sei de Sport care bineinteles trebuie tapitate.Depinde ce ai de dat la schimb.Hmmm,poate si un ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 7, 2007 Autor Share Postat August 7, 2007 Cine stie o potriveala buna de cruce de cardan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CFR - istu' Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Cine stie o potriveala buna de cruce de cardan? de la duba TV care avea Âşi tracțiune pe față crucea de la axul cardanic care ataca puntea față. nu mă întreba de unde aÂşa ceva că nu Âştiu să te trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 cauciucuri pe 18 toli (anvelope) folosite, janta, etc la superpromotie! Gratuit!...in Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 cauciucuri pe 18 toli (anvelope) folosite, janta, etc la superpromotie! Gratuit!...in Timisoara detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 (editat) Azi am asamblat in plictiseala un magnetou. Are ruptorul bun, avansul centrifugal functional, rotorul f bine magnetizat, fara nici un joc. L-as da pe ceva alta pesa exoica la schimb... Un carb de ex. Editat August 14, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Azi am asamblat in plictiseala un magnetou. Are ruptorul bun, rotorul f bine magnetizat, fara nici un joc. L-as da pe ceva alta pesa exoica la schimb... Un carb de ex. salut, ce se mai aude cu chiuloasa si cu cilindrul ala ? ti-ai asamblat motoruț ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate