mikita Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 prezent si eu, sper sa vin cu motoru ca nici pana acuma nu mi-am reinoit itpul:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 prezent si eu, sper sa vin cu motoru ca nici pana acuma nu mi-am reinoit itpul:( eu mi-am facut itp-ul la service-ul ala cand intri spre magurele....pe stanga...scrie mare ca fac itp... George il cheama pe tipul de acolo...costa 100 lei.... Cand ai bani si timp si daca vrei sa faci itp-ul la service-ul asta, ma suni sa-ti dau nr de mobil al lui George. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Voi venii si eu dau un telefon in functie de ora la care scap.... inca nu stiu . Mikita dami un sms am spart telefonul din nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 am spart telefonul din nou... Paguba la casa omului ce esti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Am reusit sa rezolv azi cu itp-ul. Mersi inascorpio dar l-am facut in alta parte. M-a costat 120 lei. Voi venii si eu dau un telefon in functie de ora la care scap.... inca nu stiu . Mikita dami un sms am spart telefonul din nou... Dai un telefon? Cu cat? ce marca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Confirmari diseara Mc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Pai eu is fara car la munca ...... so ... drive on 2 wheels ... doar sa nu fie furtuna etc ) ca imi ud blanita si nu imi place ca se usuca greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Vin si ei diseara, ca pieton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 vin si eu dar probabil cu masina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 vin si eu dar probabil cu masina.. offcourse ... nici macar nu ma asteptam la altceva )))) ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 s-a inseninat vremea, asa ca o sa vin cu motoru..nu ca tine..pietonule:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 s-a inseninat vremea, asa ca o sa vin cu motoru..nu ca tine..pietonule:)) vezi sa bagi si benzina :D:D:D nu rade ca sunt pieton la munca azi :P:P ca sa pot pleca motorizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 (editat) aha...mai stii sa mergi pe motor? ai rezista un drum pana la victoriei? ) (doar dus, ca de intors nu se mai pune problema =)) ) » Post actualizat in 11 Jul 2014 17:13 Noi suntem aici, mai vine careva? » Post actualizat in 11 Jul 2014 17:14 Noi suntem aici, mai vine careva? Editat Iulie 11, 2014 de mikita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Astept pe pm adresele daca nu vreti aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Frumoasa plimbarea din seara asta alaturi de vecinii de cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 da stiu...adica am observat, nu stiu din ce cauza..Probabil ca e toba, nu are cum sa fie codita stramba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 (editat) nai somn? ) Ne fiind toba stock, ma gandesc ca cei care au montat-o au sudat-o "hacana" Editat Iulie 12, 2014 de mikita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rafa Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 iese careva sa ne antrenam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 » Post actualizat in 11 Jul 2014 23:20 Da, dar nu am apucat sa te salut. Ai disparut din spatele meu. P.S. vezi ca tu ai un bec H4. Scoate xenonul ala ca nu te ajuta deloc. gata am scos xenonul si am bagat H4. Plus am pus bateria pe redresor ca mi-a facut figuri ieri si vineri noapte cand am plecat pe la 1 de la trafic greu. O sa vina Adrian pe aici si sa ii fac si o testare cu multimetru sa vad daca incarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Nu. Acum ramane aprinsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 veniti in seara asta? care are sa imi imprumute o plasa pentru o saptamana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Vad ca nu ati spus nimic de vineri, 11 iulie.... sa inteleg ca tot n-am iesit din normal.... Vinerea asta care-unde-ce faceti?? Propuneti si voi o plimbare/traseu, de preferat sa nu includa piata victoriei.... Eu am urmatoarele propuneri: 1. ne intalnim la mac si apoi sa mergem la bodega aia pe alexandriei, aproape de mihailesti...parca... sa stam la suc si un mic-mic, 2. ne intalnim la mac si apoi traseu centru-ikea-otopeni-centura otopeni-berceni, pana la un restaurant pe centura aproape de berceni...nu mai stiu cum ii spune... sa stam la o bere fara alcool, 3. ne intalnim la mac si apoi mergem pe dn1 pana la snagov, 4. ne intalnim la mine si stam la piscina, bere si gratar (facem cheta )) Astept raspunsul... O zi buna si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 cine merge la Lehliu in Weekend?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 (editat) Eu direct Lehliu dupa cum sti Adrian ))) Black and White Motor Fest 2014 https://www.facebook.com/events/827710673914353/ Editat August 6, 2014 de Nubyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Vad ca nu ati spus nimic de vineri, 11 iulie.... sa inteleg ca tot n-am iesit din normal.... Vinerea asta care-unde-ce faceti?? Propuneti si voi o plimbare/traseu, de preferat sa nu includa piata victoriei.... Eu am urmatoarele propuneri: 1. ne intalnim la mac si apoi sa mergem la bodega aia pe alexandriei, aproape de mihailesti...parca... sa stam la suc si un mic-mic, 2. ne intalnim la mac si apoi traseu centru-ikea-otopeni-centura otopeni-berceni, pana la un restaurant pe centura aproape de berceni...nu mai stiu cum ii spune... sa stam la o bere fara alcool, 3. ne intalnim la mac si apoi mergem pe dn1 pana la snagov, 4. ne intalnim la mine si stam la piscina, bere si gratar (facem cheta )) Astept raspunsul... O zi buna si asfalt uscat!! daca eram vineri liber votam varianta 3 , cu completare Ploiesti - Maneciu - Sacele nu de alta dar nu stiu restaurante prin Bucuresti unde au ciorba de fasole in paine ! dar din pacate sunt cam dat peste cap un programul la munca ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate