Pan_Ku Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Eu direct Lehliu dupa cum sti Adrian ))) Black and White Motor Fest 2014 https://www.facebook.com/events/827710673914353/ Am si eu o intrebare : Motor Fest -ul asta se adreseaza doar posesorilor de chopper? Ca din ce am vazut pe feisbuc este organizat de Chopper Academy Romania M.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Nu e doar pt choppere. Moto sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pan_Ku Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Ok. mersi de raspuns. O sa fiu pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Cineva la Mc in seara asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 tu vezi ce vreme e?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pan_Ku Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 E cineva interesat de o tura maine pana la Lehliu la MotoFest? Am vazut ca Mc-ul este punctul de intalnire, deci maine pe la 10 o sa fiu pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 iese careva la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Are cineva un loc in garaj/curte pentru moto in zona rahova/sebastian/13 septembrie?? Azi-noapte era sa raman fara motoreta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Are cineva un loc in garaj/curte pentru moto in zona rahova/sebastian/13 septembrie?? Azi-noapte era sa raman fara motoreta... depinde unde ai nevoie mai exact?? » Post actualizat in 22 Aug 2014 16:04 care vi la Mc la 20:00 20:30?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Oriunde in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 zi-ne si noua ce ai patit mai exact, zona mai exact sa stim si noi sa ne ferim sau sa fim mai atenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 care iesi diseara la o samantza ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Ne vedem la MC. Eu cred ca o sa ajung pe la un 8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Pleaca cineva la sanzieni sambata de prin zona asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancic Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Merge cineva de aici pe 5 octombrie la Adancata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cilteam Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Hop si eu cu un F4I. 1 Decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut caut si eu o roata sau macar o janta de fata pentru yamaha xt 125 x sau daca nu o pereche de jante de supermoto Care stie are sau cunoaste pe cineva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi lase pm MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 (editat) .......greseala Editat Noiembrie 19, 2014 de adria1977 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rafa Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Careva azi cu moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Bogdan Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 (editat) ID: robertbogdan7 daca sunt acasa osa vin si eu .. care nu are casca si are vrea sa isi cumpere contact me stiu un magazin cumeri 2 si platesti doar pe cea mai scumpa poate ne combinam..castile sunt marca nolan .... .. stau in berceni Editat Februarie 10, 2015 de Robert Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Salut prezenta pe sezonul asta o facem si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nubyan Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Prezent )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 (editat) Va salut domnilor! Nu stiu daca am nimerit bine topicul, dar am o intrebare despre zona sebastian/13 septembrie (e la 2 statii de autobuz de rahova cu ferentari deci poate stie cineva). In vara asta o sa ma mut in zona, langa prosper center mai precis si as vrea sa stiu daca e ok sa las mobra in fata blocului. In titan nu am avut probleme in parcare (lant de un copac, ocazional husa), motoreta e un FZ6 N mai vechi deci nu ia ochii nimanui. Garaj am la munca insa ca sa merg cu mobra la job trebuie sa doarma langa casa si nu stiu cum e cu infractionalitatea in zona. Va rog, fara recomandari de lant de 30 de kile, blocator de disc, dobermani camere si alarme ca nu e cazul. Mai bine o las la munca daca e pe asa. Intreb si pentru ca nu am vazut multe mobre in fata blocurilor pe acolo, mai putin un harley fix in fata la prosper. Va multumesc pentru ajutor. pai e cam plin de bikeri , aproape la toate scarilede bloc o sa vezi motoare parcate vara ....... eu personal nu am auzit sa fi avut cineva probleme de genul , mai ales in zona Prosper unde deja esti in alt cartier .... Editat Februarie 26, 2015 de Joon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 deci , welcome ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 ...si inca un potential vecin de zona, s-ar putea sa semnez si eu condica in zona pietei Rahova de la sfarsitul lunii Daca aveti un loc de intalnire poate ne strangem la o barfa, eu motorul l-am scos deja de vreo 3 sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate