Jump to content

Zona Rahova - Ferentari - Magurele

Recommended Posts

Eu direct Lehliu dupa cum sti Adrian :)))) Black and White Motor Fest 2014 https://www.facebook.com/events/827710673914353/

Am si eu o intrebare : Motor Fest -ul asta se adreseaza doar posesorilor de chopper?

Ca din ce am vazut pe feisbuc este organizat de Chopper Academy Romania M.C. :unsure:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

E cineva interesat de o tura maine pana la Lehliu la MotoFest? Am vazut ca Mc-ul este punctul de intalnire, deci maine pe la 10 o sa fiu pe acolo

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Va salut domnilor!

Nu stiu daca am nimerit bine topicul, dar am o intrebare despre zona sebastian/13 septembrie (e la 2 statii de autobuz de rahova cu ferentari deci poate stie cineva). In vara asta o sa ma mut in zona, langa prosper center mai precis si as vrea sa stiu daca e ok sa las mobra in fata blocului.

In titan nu am avut probleme in parcare (lant de un copac, ocazional husa), motoreta e un FZ6 N mai vechi deci nu ia ochii nimanui. Garaj am la munca insa ca sa merg cu mobra la job trebuie sa doarma langa casa si nu stiu cum e cu infractionalitatea in zona. Va rog, fara recomandari de lant de 30 de kile, blocator de disc, dobermani camere si alarme ca nu e cazul. Mai bine o las la munca daca e pe asa.

Intreb si pentru ca nu am vazut multe mobre in fata blocurilor pe acolo, mai putin un harley fix in fata la prosper.

Va multumesc pentru ajutor.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

ID: robertbogdan7 daca sunt acasa osa vin si eu .. care nu are casca si are vrea sa isi cumpere contact me stiu un magazin cumeri 2 si platesti doar pe cea mai scumpa poate ne combinam..castile sunt marca nolan .... .. stau in berceni

Edited by Robert Bogdan

• 2 weeks later...

Va salut domnilor!

Nu stiu daca am nimerit bine topicul, dar am o intrebare despre zona sebastian/13 septembrie (e la 2 statii de autobuz de rahova cu ferentari deci poate stie cineva). In vara asta o sa ma mut in zona, langa prosper center mai precis si as vrea sa stiu daca e ok sa las mobra in fata blocului.

In titan nu am avut probleme in parcare (lant de un copac, ocazional husa), motoreta e un FZ6 N mai vechi deci nu ia ochii nimanui. Garaj am la munca insa ca sa merg cu mobra la job trebuie sa doarma langa casa si nu stiu cum e cu infractionalitatea in zona. Va rog, fara recomandari de lant de 30 de kile, blocator de disc, dobermani camere si alarme ca nu e cazul. Mai bine o las la munca daca e pe asa.

Intreb si pentru ca nu am vazut multe mobre in fata blocurilor pe acolo, mai putin un harley fix in fata la prosper.

Va multumesc pentru ajutor.

pai e cam plin de bikeri , aproape la toate scarilede bloc o sa vezi motoare parcate vara ....... eu personal nu am auzit sa fi avut cineva probleme de genul , mai ales in zona Prosper unde deja esti in alt cartier ....

Edited by Joon