BeerBelly Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 @ poopy pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 A fost frumos la Brasov,pacat ca din gasca rahovistilor am fost decat 3 persoane... Ce ati patit mai? Nu mai zice nimeni nimic? Mai veniti cu idei,propuneri de plimbari,orice...Tare as iesi pe undeva,dar singur nu-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_zzr Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 A fost frumos la Brasov,pacat ca din gasca rahovistilor am fost decat 3 persoane... Ce ati patit mai? Nu mai zice nimeni nimic? Mai veniti cu idei,propuneri de plimbari,orice...Tare as iesi pe undeva,dar singur nu-mi place. in seara asta iese cineva la mcdonalds? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 salutare. cred ca am sa vin si eu in seara asta la Mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Eu am ajuns la Mc in jur de ora 23,dar nu mai era nimeni. Scuze de absenta,sper sa nu se mai intample Ieri a fost ziua mea deci vinerea viitoare tre sa dau un cico-bere ,si as vrea sa mergem la munte.Pt cei interesati pun un link cu locatia,care apartine unui tov si am fost acolo de foarte multe ori.O zona superba,linistita, ideala pt enduristi http://www.hi5.com/friend/profile/displayP...serid=223129693 Ce ziceti? mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 (editat) la mac aseara eu fot doar 7 persoane, dinc are 2 au sta 10 minute iar restu s-a carat pe la 20 : 40. Posibil si din cauza ca motoarele au fost lasata in fata, la tranvai. si nu erau vizibile. Editat August 9, 2008 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 sal ..................eu am trecut pe la 19: 45 pe acolo si era pustiu ........apoi pe la 21:10 si........la fel de pustiu !!!!!! chiar mi-ar fi facut placere sa va salut pt ca in ultimul timp nu am mai avut timp nici sa imi verific mailul , dar sa mai si vin la intanliri P.S. .........LA MULTI ANI !!! POOPY CAND NE INTANLIM ADICA DUPA 1 SEPTEMBRIE DAU SI EU DE BAUT !!!( sambata imi pun piulita' la mana ) bafta la toata lumea .....va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Casa de piatra Adolf! (si ce se mai ureaza...ca sincer habar nu am).Hai mai baieti(si fete),chiar nimeni nu vrea la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 eram la tranvai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Vineri seară la ce oră? Io o să fiu după 16 ore de muncă dar poate o să reușesc să vin. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=_s3DxatSs8U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 cam trist .........daca intelegi mesajul acelui spot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 @pupila la multzi ani bha MI_E SETEEEEEE!!!!! @adolf zi nu bhaaaaaa!!!! NU TE NENOROCI.... NU CALCA IN LUMINA!!!! !! da tot mi-e sete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GES Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Salutare, Eu sunt nou in lumea moto, am permis si moto cam de o luna. Stau pe Birca si mi-ar place sa va cunosc. Am prins ideea cu intalnirea de Vineri seara de la mac, dar din pacate acum pe 15 nu pot veni pentru ca plec cu moto la mare, tot vineri pe la orele 17-18. In principiu plec singur, dar tare mi-ar face placere sa merg insotit de cineva mai cu experienta. Daca nu e nimeni amator atunci voi veni la mac vinerea viitoare si poate ne vedem. Drum uscat! Intre timp am gasit pe forum ca weekend-ul viitor 21-23 sunt doua intalniri moto: una la Snagov si una la Breaza. Reiderii din Rahova unde merg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 io stiam decat de petrecerea Pro-Bike de la snagov ......este programul petrecerii afisat pe pro-bike.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GES Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 asta am gasit despre intalnirea de la Breaza: /index.php?showtopic=252504 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 la snagov cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 mersii de sfat Beerbelly dar dupa cum stie toata lumea nu mai am nici o sansa sa scap .......si de fapt calc in abis , nu stiu de unde am plecat , unde ma indrept si unde voi ajunge P.S. mai rezista ca de mult promit o bauta .....ziua aceea e aproape ( cand imi iau iar motor ) sanatate la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 @pupila la multzi ani bha MI_E SETEEEEEE!!!!! @adolf zi nu bhaaaaaa!!!! NU TE NENOROCI.... NU CALCA IN LUMINA!!!! !! da tot mi-e sete Bem man,sigur ca bem.Ori mergem vineri pe undeva,ori vedem...dar de baut,bem Eu cico,ca nu ma lasa religia ma-m convertit la martorii lu rahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Puturosilor, Snagovul e aproape. Din experienta anilor trecuti, Breaza e una dintre cele mai misto intalniri. Mai bine, alegeti Breaza. Eu o sa va mai sar inca vreo cateva zile de vineri. Dupa doar 4000 de km cu mobra noua, mi-a tras-o un bou pe la spate si e in service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Puturosilor, Snagovul e aproape. Din experienta anilor trecuti, Breaza e una dintre cele mai misto intalniri. Mai bine, alegeti Breaza. Eu o sa va mai sar inca vreo cateva zile de vineri. Dupa doar 4000 de km cu mobra noua, mi-a tras-o un bou pe la spate si e in service. Motorul se repara,oricum e pacat de timpul pierdut. Tu esti bine? Ca asta e cel mai important. La Breaza cine merge? Ca vreau si eu sa merg si nu ma incanta deloc drumul pana acolo singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) La Breaza cine merge? Ca vreau si eu sa merg si nu ma incanta deloc drumul pana acolo singur. breaza??? hmmmm veniti azi la mac donald's???? eu am vb cu un coleg.... mai multi motoristi vor merge la pestera dambovicioarei maine...si tot maine se intorc... /index.php?...p;#entry1399875 unde mergeti mai multi (mai multi de-ai nostrii), acolo vin si eu... de cand tot incerc sa va conving sa mergem si noi impreuna undeva in weekend.... chiar ca sunteti puturosi!!!!!!!! Motorul se repara,oricum e pacat de timpul pierdut. Tu esti bine? Ca asta e cel mai important. are dreptate poopy!!!! daca tu esti bine, totul se rezolva!!!!!!! Editat August 15, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 sa imi fie cu iertare daca va VIOLEZ teritoriul, dar ma gandesc ca poate cineva din zona voastra ar vrea sa isi ia o motoreta super tare ....click pe semnatura mea si inca odata sorry pentru reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 De unde aud eu linistea asta? Am fost plecat hai-hui prin tara si vroiam sa vad ce ati mai facut,pe unde ati mai fost,dar...surpriza,nimeni nu mai zice nimic.Am ratat Breaza si Snagovul,dar nu imi pare rau,am avut o iesire super tare,pacat ca a fost cu masina si nu cu motorul,dar pe unde am umblat nu aveam cum sa merg cu drujba UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 De unde aud eu linistea asta? Am fost plecat hai-hui prin tara si vroiam sa vad ce ati mai facut,pe unde ati mai fost,dar...surpriza,nimeni nu mai zice nimic.Am ratat Breaza si Snagovul,dar nu imi pare rau,am avut o iesire super tare,pacat ca a fost cu masina si nu cu motorul,dar pe unde am umblat nu aveam cum sa merg cu drujba UP! poopy...lasa-i sa vina din concedii... eu in weekend plec in fagaras ... ete ici /index.php?...6138&st=150 in rest, daca ma suni sa-mi aduci aminte de vineri la mc donald's, vin... sa va povestesc ce frumos a fost in mini vacanta mea... /index.php?showtopic=257454 hai va pa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate