vn50 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Am inteles! Eu nu stiu, doar am citit chestia cu joia....Oricum, mi se pare mult mai ok ziua de vineri. :-):-):-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Oricum este vreme urita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Pai o comitem in Vinerea mare? Eu ma bag daca e ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashu999 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Deci ramine pe vineri la 19 daca nu ploua voi venii si eu sa va cunosc .mai precisnunde se parcheaza mobrele? In incinta mc.donalds?o seara buna si ne auzim pe forum inainte Deci ramine pe vineri la 19 daca nu ploua voi venii si eu sa va cunosc .mai precisnunde se parcheaza mobrele? In incinta mc.donalds?o seara buna si ne auzim pe forum inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Intre gura de metrou si Mc Donald's. E o florarie acolo, parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Tocmai ce am venit si eu acasa acuma. Cu motoru. Pe ploaia d'afara. Din Pipera. Groaznic ) Concluzie: Ne vedem vineri. Daca nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Ai uitat sa-ti consulti weather-ul , macar in oras este lumina ....... sa vezi cum este fara lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 daca va strangeti vineri vin si eu ma sunati 0733808603 prima data cand am citit ca va strangeti joi am oftat nu de alta da joi ma duc la meci )))) 5-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 L-am consultat da-l in ma'sa. Ideea era ca ma intorc cu cineva,dar n-a mai putut sa ma ia. Pana la Eroii Revolutiei a fost ok. Acolo la semafor mi-a intrat apa pana in chiloti si s-a terminat distractia. Ma gandeam "ori am facut pe mine, ori a trecut apa prin blugi. hai ca vedem acasa" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Intre gura de metrou si Mc Donald's. E o florarie acolo, parca... In fata florariei ne vedem de obicei, intrati din bulevard in parcare McD, apoi din parcare -> florarie. La cum arata vremea afara: slabe sanse sa vina cineva, dar cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Ramane pe maine (vineri) la 7 daca nu ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashu999 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 eu din pacate nu pot ajunge am plecat spre munte... dar oricum nu cred ca va cineva la ce vreme este...oricum sarbatori fericite tuturor si ne vedem vinerea viitoare sa speram ca va fi ok vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Invierea Domnului sa va umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! UN PASTE FERICIT VA UREZ!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Paste fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashu999 Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Paste fericit si tot ce va doriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Paste fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Hristos a inviat!!!doritori de o iesire pe undeva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Hristos a inviat!!!doritori de o iesire pe undeva maine? Eu m-as duce pana-n Predeal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 am fost la manastire in targoviste si apoi am mers in parcul de acolo,a fost foarte frumos azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 am fost la manastire in targoviste si apoi am mers in parcul de acolo,a fost foarte frumos azi Pacat ca n-ai spus, veneam si eu cu soata si copiii (ei in masina) mai ales ca nu mai avea entorsa la picior ca la vulcanii noroiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikepriest Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Buna ziua Lume ,are cineva chef de o ieseala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vn50 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 eu sunt in revizia de primavara!.....inca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 eu sunt in revizia de primavara!.....inca..... esti pe stop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 dar ce ii faci de nu poti sa iesi cu ea?revizia dureaza 2 ore cam asa cel mult....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vn50 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 dar ce ii faci de nu poti sa iesi cu ea?revizia dureaza 2 ore cam asa cel mult.......Motocicleta se afla la mecanic. Schimb lichidele, placutele de frana, monteaza o priza de 12 volti, rezolva o prelingere de lichid de racire si inlocuieste lichidele de la ambreiaj si frana.Toate acestea le face vineri si luni.....asa ca sambata si duminica, din pacate, nu am calut. aaaa......si am uitat, se verifica rulmenti, se curata/goleste carburatorul, se schimba filtre, se inlocuiesc garnituri(daca e cazul)...si in plus, ulei la grup, etc. Cred ca nu e nici mult, nici putin.....dar am optat pentru o inspectie amanuntita si pe indelete, pentru ca motocicleta urmeaza sa faca un voiaj de 6500-7000 km si nu as vrea saam surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate