Sari la conținut

Bercenarii

tilik
 Share

Postări Recomandate

• 3 weeks later...
  • Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

in aceasta dim s-a intamplat un mare accident pe oltenitei de la mc donalds brancoveanu spre city mall un conducator auto din ilfov cred ca a tras stanga de volan si l-a luat in plin pe un motociclist care venea pe linia de tranvai .... l-a facut praf imi pare tare rau de el dupa cum l- am vazut cand a venit smurdu nu mai misca acum sper sa supravietuiasca ...o sa pun si poza sa vedeti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

ID: robertbogdan7 daca sunt acasa osa vin si eu .. care nu are casca si are vrea sa isi cumpere contact me stiu un magazin cumeri 2 si platesti doar pe cea mai scumpa poate ne combinam..castile sunt marca nolan .... am atas poza cu motorul.. stau in berceni\brancoveanu

post-88467-0-26759400-1423576930_thumb.jpg

Editat de Robert Bogdan
Link spre comentariu

cata plictiseala,abea astept primavara,ma uit ca au aparut foarte multe gropi in oras si nu numai,nu stiu cum o sa ne mai bucuram de plimbari daca o tinem asa cu drumurile.

Link spre comentariu

Sonyy sunt la fel de rele, am mers pe un drum unde era perfec nu ma asteptam sa gasesc un mare crater, am reusit sa-l evit In ultima clipa.

Link spre comentariu

Sonyy sunt la fel de rele, am mers pe un drum unde era perfec nu ma asteptam sa gasesc un mare crater, am reusit sa-l evit In ultima clipa.

Te-am vazut duminica pe la Eroii Revolutiei :) Eram cu masina.

Link spre comentariu

Ii faceam probe, am facut ceva modificari la ea, plus ca am schimbat si placutele si vroiam sa se aseze un pic.

Link spre comentariu

Revizie inainte de iernat?nu dupa?nu ma incanta sa mi-o caut cu lumanarea prin oras cu cateva ture si mai ales pe vremea asta,astept sa se mai indrepte vremea si bag un giurgiu,oltenita ceva sa o dezmortesc:)

Link spre comentariu