Vizitator moto_comuniste Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Am vazut ca simsonarii se lauda intr-un topic foarte fain, asa ca haideti sa ne laudam si noi. Marca: IZH Model: 56 Nume: Red October An de fabricatie 1960 P.S. Ala din poza nu-s io' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Laudarosii, laudarosii [heee heee] Noi cei cu simsonelele nu ne lauda ci le-am expus pentru voi sa vedeti ceva frumos, acum asteptam si noi sa vedem ceva frumos si la alti asa k pozati-va motocicleta si dati sa vada si ochiu nostru de circotasi. Ma bucur sa vad motociclete vechi k sunt in starea asta de bijuterie Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs88 Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 cand l-am vazut prima oara exact la red october ma gandeam:) dupaia am citit la name ca era deja red october Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Ma primiti si pe mine....cu atas cu tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Ma primiti si pe mine....cu atas cu tot... JOS PALARIA! Mai puneti poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 VIN SI EU CU, SI FARA ATAS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 sal. are careva plasticele de pe rezervorul de festival? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 mno ce sa zic ... faine motoare avetzi .. si mi place ca avetzi si atase ... dejaba comunistele is cele mai faine motoare...potzi face ce vrei cu ele .. pe cand cu o japoneza .... nu prea ... ca nu potzi sa iei o yamaha de viteza si sa o faci chopper dar comunistele le potzi face ce vrei ....bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 sal. are careva plasticele de pe rezervorul de festival? am eu, daca te referi la caucicurile alea de pe rezervor. iti fac poze daca vrei, le dau moca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 am eu, daca te referi la caucicurile alea de pe rezervor. iti fac poze daca vrei, le dau moca. da vreaaaau!!! platesc eu posta si dau si-o bere buna multam fain ai pm cu datele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Hop si io...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider d Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Hop si io...!!! ce io n am?... traimiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Tare fratilor!!! Mai puneti poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 hehe misto motorete cat de curand o sa revin si io cu prima iubire adik imi iau ijjj festival si ii pun si atasul .... de abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phelie Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Manual de Festival ('61) are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 ce io n am?... traimiar Misto de tot !!! Apai sa-ti traiasca si tu sa fi sanatos!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider d Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Misto de tot !!! Apai sa-ti traiasca si tu sa fi sanatos!!!! merci la fel sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 hmm.. si eu p aici... cu "amanta" .... nu arata ea chiar impecabil dar... e ij macar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 hai mai baieti!!! au disparut ijurile din romania??? rusu le-a proiectat pentru 100 de ani. si se fabrica de vreo 50 si ceva . sariti cu poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Salut prieteni!! Am gasit si eu acum topicul asta si iata poze cu Natasha mea. Ii saluta si ea pe toti fratii si surorile, din acelasi partid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 (editat) Salut! Uite inca unul ( nu-i modificat da mere si asa) Haideti fratilor chiar numa' astia suntem? Ca pe la intilniri suntem tot mai putini cu comuniste?! Poate ne vedem la BV intr-un colt!! PA!! Editat Iunie 18, 2007 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Fratilor ca ne place sau nu, trebuie sa acceptam ca suntem pe cale de disparitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 da.. asta cam asa este... dar totusi... sunt multi care nici nu posteaza. .sau viziteaza forumul.. k de exemplu un prieten de-al meu care a achizitionat ieri un IJ din 60' .. rosu.. nu e in stare foarte buna.. suntem hotarati sa il aranjam cum trebuie.. ce e bine e k are piesele originale.. in proportie de cam...98 %... nu am poze inca... dar o sa incerc sa ii fac.. si.. eventual cand nu va zgaria ochiu la vedere.. k pers care l-a avut l-a curatat cu smirghel.. si l-a vopsit cu pensula... si nici macar nu l-a slefuit cum trebuie.. si e numa carari si inflorituri d vopsea si rugina...dar... cu putina munca.. zic k va fi ok... deci.. revin cu poze... promit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 hai totusi ca poate incet incet o sa ne adunam multi... ea e comunista mea, izh jupiter 4 , din 82' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 ...HAI CA MAI SUNTEM CATIVA CALARE PE ... "MOTOARELE STRAMOSILOR, STRAMOSILOR..." ! NE ADUNAM CAM GREU ... CA NU TINEM PASUL LA ... CEI CARE ZBOARA PE LANGA NOI! DAR MERGEM SI NOI.....! SUNTEM SI NOI PE ASFALT ........! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate