Dexporta Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Buna seara! Stiti pe cineva care sa aiba de vanzare un kilometaj de ij 49, in stare de functionare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crsl Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Caut IJ planeta 5 modelul asta .....oare exista pe la noi prin tara am eu una, ij planeta 5 cu doua tobe, dar fara acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 intrebare: cate kilograme are atasul de jupiter 4 si cate kg are cel de planeta 5 ca mare diferenta intre ele nu cred sa fie si un ambielaj, echilibrat aproape perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Cumpăr cilindru + piston aceiaÂşi cotă pentru Planeta cu două evacuări AÂştept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Duminica cu ajutorul lui CIRO , mare om , ai multumesc inca o data si pe aceasta cale pentru ajutorul acordat am intrat in posesia Planetei 5 de mai jos si pentru care am nevoie de citeva repere . Asa cum am scris si la cereri as avea nevoie de cutiile laterale in stare cit mai buna si daca se poate si cu incuietori ok , restul pe parcurs cind ma voi apuca de el sa il pun la punct . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Ce parere aveti de un ij planeta 5 din 1992 cu ataj,inscris cu nr.noi,acte la zi. Este blocat apsolut totul pe ea din anul cu inundatiile, a prinso apa. Pretul 600 roni. Este recuperabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Ce parere aveti de un ij planeta 5 din 1992 cu ataj,inscris cu nr.noi,acte la zi. Este blocat apsolut totul pe ea din anul cu inundatiile, a prinso apa. Pretul 600 roni. Este recuperabila? .....buna .Niste foto ar fi binevenite . Editat Decembrie 12, 2011 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 momentan nu pot pune poze,nu am cu ce.estetic arata acceptabil. te intereseaza ?de vrei poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 momentan nu pot pune poze,nu am cu ce.estetic arata acceptabil. te intereseaza ?de vrei poze. daca e cu acte ma intereseaza si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 daca e cu acte ma intereseaza si pe mine. Daca te intereseaza, iti explic unde se afla,eu sunt plecat di tara.Omul spunea ca are toate documentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Întrebare: Cum diferă partea de producător de curent la IJ-56? Se poate pune alternatorul de la modele mai recente? Îmi place în draci cum arată un Ij-56, mi se schimbă ideile de la o zi la alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 ijul 56 are dinam pe 6v, alternator poti pune cu unele modificari, dar daca vrei sa scapi fara PREA MULTE modificari, poti pune o aprindere de minsk, cu o flansa pe care le poti lua de la danytunky gata facute, si va dudui ijul poate mai bine ca cu aprinderea originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Mult mai buna decat cea de Minsk e cea de Voschod (asta doar daca gasesti magneto de 90 W). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Mult mai buna decat cea de Minsk e cea de Voschod (asta doar daca gasesti magneto de 90 W). greu de gasit de voshot din pacate,eu caut de 2,3 ani si nu mai gasesc,doar una ratacita pe ici colo...dar este si de minsc de 90W spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Am eu aprindere de Voshod cu tot cu releu,stiti cat costa in magazin, asa ca va las sa faceti voi pretul .Nu am poza la releul stabilizator,dar e nou si ma costat 65lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Întrebare: Cum diferă partea de producător de curent la IJ-56? Se poate pune alternatorul de la modele mai recente? Îmi place în draci cum arată un Ij-56, mi se schimbă ideile de la o zi la alta... am eu alternator de IJ + flansa adaptare in loc la dinam.flansa facuta din aluminiu.daca esti interesat.....discutam pret,FAQ,si alte chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Ia uitati ce-am gasit: http://aspera.ro/files/user_uploaded/91/izhjupiter.pdf "istoria IZH Jupiter, structura, functionarea, parti mecanice si electrice, etc. ale motocicletelor, prezentate pentru marca IZH in special, dar aplicabile aproape tuturor tipurilor de motociclete. Sunt prezentate cateva metode de abordare a reparatiilor de motociclete, care, din nou, sunt redate la modul general, cu cateva specificatii pentru modelul IZH Jupiter, putand ajuta si posesorii altor tipuri de motociclete." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Ia uitati ce-am gasit: http://aspera.ro/fil.../izhjupiter.pdf "istoria IZH Jupiter, structura, functionarea, parti mecanice si electrice, etc. ale motocicletelor, prezentate pentru marca IZH in special, dar aplicabile aproape tuturor tipurilor de motociclete. Sunt prezentate cateva metode de abordare a reparatiilor de motociclete, care, din nou, sunt redate la modul general, cu cateva specificatii pentru modelul IZH Jupiter, putand ajuta si posesorii altor tipuri de motociclete." bravo Festina ceva de luat in seama Mult mai buna decat cea de Minsk e cea de Voschod (asta doar daca gasesti magneto de 90 W). Lolo pozele promomise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 ai chiulasa de planeta 4 pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 bravo Festina ceva de luat in seama Lolo pozele promomise Foarte frumoasa. Schimba-i chiulasa si cauciucul de pe partea dreapta a rezervorului, pentru inceput. Ce an de fabricatie e ? 1961 sau 1962 ? S-o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Foarte frumoasa. Schimba-i chiulasa si cauciucul de pe partea dreapta a rezervorului, pentru inceput. Ce an de fabricatie e ? 1961 sau 1962 ? S-o stapanesti sanatos ! Din 62,inmatriculata anul acesta.De chiulasa nu stiam,de cauciuc stiam.Daca ai chiuloasa ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 O sa ma uit prin hruba mea de o chiulasa. Daca am ... a ta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil34ro Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 (editat) greu de gasit de voshot din pacate,eu caut de 2,3 ani si nu mai gasesc,doar una ratacita pe ici colo...dar este si de minsc de 90W spor al meu e de vreao 3 ani cu aprindere de mobra, in afara de lumanare, pardon lumina e ok Editat Decembrie 21, 2011 de virgil34ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 SARBATORI FERICITE tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexenescu Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Buna ziua. Am si eu nevoie de un alternator sa trec Cz-ul pe 12v. Are cineva? Daca puteti lasa si un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate