floricel Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 vin si eu si aduc si SBZ-ul.cine este domnisoara aceea draguta cu motor care a venit data trecuta ? Sorin Care din ele? Au fost 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Maine la 19:00 la etrusco .. YAM YAM.. iar mananc pizza d'aia buna. Data trecuta cand am ajuns cu Zorro, Don Leoncio, Hannibal, Radu (BMW - iar ti-am uitat niku') era muzica Am intrat noi , s-a pus imnul si a incepuyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 YUP! There's gonna be some rockinn'! Pacat ca nu putem incepe din seara asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Vine si ZORRO, asta, daca nu paraseste Bucurestiul. Tre sa plec la Calimanesti, daca nu vin distractie beton, daca vin, sa curga berea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Interesanta semnatura... GNMR... Grupul Niprurilor Modificate din Romania, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feroce Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Vin si io !!! Nu cunosc pe nimeni dar ma bag io in seama cu voi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 si eu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Care din ele? Au fost 3. pai toate. in afara de marcela ca de ea stim. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 vin si eu si aduc si SBZ-ul. sorine.....ne cari pe toti in carca...???... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 pe tine te duc pe coarne Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 pe tine te duc pe coarne Sorin Nu cred ca te ajuta fizicul.....sau motoreta....sa ma cari pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 te levitez ma, ca ma invata "TATA BIVOLARILOR" "Curentul MISA" sau bairava cum vrei Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 te levitez ma, ca ma invata "TATA BIVOLARILOR" "Curentul MISA" sau bairava cum vrei Sorin Vezi sa nu iti scada pH-ul in procesul de invatare.... Eu sunt inca in Germania...dar sper sa ajung maine in tzara....asa ca vin si eu... p.s. cum era faza cu diferenta dintre honda si ducati..???.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 OK, deci o comitem iar. Pentru cine nu stie,ora 19 .Cine vrea poate sa aduca ceva muzica pe cd in format audio, de preferinta rock si nu foarte dur ca unii sunt mai "sensibili" la sepulturi Am sa incerc sa fac si eu niste compilatii pe cd sa le donez barului (cum a facut Don Leoncio ) sa nu le mai plimbam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camachicho Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 ..iar vin cu bicicleta, ca sa pot sa beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 ..iar vin cu bicicleta, ca sa pot sa beau Ce are una cu alta? Vino pe motor ca ai unde sa-l lasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camachicho Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 m-am exprimat ambiguu lasand impresia ca POSED motor, cand eu de fapt... ...merg cu bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 Cred ca vin si eu maine seara, sa vad cum ma descurc cu serviciul, dar cred ca vin tot cu conserva ca si data trecuta, numai ca data trecuta am dus-o acasa si dupa aia am venit cu GPZ-utzul Bafta si deci ne vedem diseara la Etrusco!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Iar e gramada la Etrusco? Ok, vin si eu. La focul de plaja vreau si doua sirene (cu coada), una in stanga si una in dreapta. Rog organizatorii sa noteze chestia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Maine la 19:00 la etrusco .. YAM YAM.. iar mananc pizza d'aia buna. Data trecuta cand am ajuns cu Zorro, Don Leoncio, Hannibal, Radu (BMW - iar ti-am uitat niku') era muzica Am intrat noi , s-a pus imnul si a incepuyt HellRyder mosule, nu e nimic, lumea mai uita, istoria insa ma va tine minte! : Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feroce Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Vin si io !!! Vin si io !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Din pct meu de vedere fu' frumos, cu atat mai mult cu cat a fost prima oara cand i-am vazut pe biker-ii bucuresteni "la gramada" Si cum nu stiam decat cateva personaje, am stat in bancutza mea, am schimbat cateva vorbe si pe la 23:00 am intins-o ca muream de somn. A, da, si daca va intrebati ce cauta tipul ala in costum pe-acolo, era un amic de-al meu care ma batuse la cap sa il iau. La mai mare P.S. Pot sa ma laud ca la semafor la Unirii mi-a iesit primul "uili" cu pasager in spate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Octombrie 3, 2004 Share Postat Octombrie 3, 2004 Am fost si eu... frumos. Sa inteleg ca ramane de baza in fiecare vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate