topgun Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Frumoase freewind-uri Eliza . Ma poate ajuta careva cu un crash bar? stiti pe careva care are sau care face?( Ionut din Iasi nu mai are). Si mai am o problema . nu gasesc nici melcul ala de la roata,care citeste kilometrii si viteza. Legat de melc, ia legatura cu Ruler si se va rezolva. Dureaza cam o luna, pentru ca se aduce cred, din Japonia. Legat de crash bar o sa incerc sa fac niste poze la al meu si ti le trimit pe PM. RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Frumoase freewind-uri Eliza . Ma poate ajuta careva cu un crash bar? stiti pe careva care are sau care face?( Ionut din Iasi nu mai are). Si mai am o problema . nu gasesc nici melcul ala de la roata,care citeste kilometrii si viteza. Salut, Crash bar stiu pe cineva in Cluj care lucreaza f. bine, mie mi-a facut suportii laterali pe Freewind. Melc pt. kilometraj gasesti la romimoto (www.romimoto.ro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Poze de la Predeal cu XF-uri si din peripetiile mele: intalnirea Transalpistilor de la Lepsa, podul de la Cernavoda la intoarcerea de la Local Kombat, muntii Dobrogei, muntii Vrancei si o nunta ....nu a mea )) Aproape de casa Lepsa! Ma si gandeam ca nu ai cum sa lipsesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33dy Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Am o mare rugaminte la voi: am nevoie de aparatoarea din spate (lant si roata) pentru un Suzuki Freewind din '97. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Am o mare rugaminte la voi: am nevoie de aparatoarea din spate (lant si roata) pentru un Suzuki Freewind din '97. Incearca sa iei legatura cu Eliza. Stie pe cineva care a dezmembrat un freewind. E trecut un nr. de telefon si sunt si niste poze pe aici. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Salutare ! Mai stiti pe cineva care vinde crash bar pt freewind ? Mi-ar trebui si mie daca are cineva de vanzare. In alta ordine de idei , am facut un traseu : Mures-transfagarasan-curtea de arges-brezoi-obarsia lotrului-sibiu-mures saptamana asta, traseu frumos , o sa revin cu poze pt ca nu le-am descarcat inca . Am avut si o problema , s-a spart rulmentul de la roata spate pe partea dreapta si m-a lasat prin munti , noroc cu un tip de treaba cu o dacie care m-a plimbat vre-o 90 km cu roata in portbagaj si am pus un rulment de dacie dar m-a tinut . revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Transalp din '99 , 2200 e 0722 348 326 Editat August 9, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salutare !Mai stiti pe cineva care vinde crash bar pt freewind ? Mi-ar trebui si mie daca are cineva de vanzare. In alta ordine de idei , am facut un traseu : Mures-transfagarasan-curtea de arges-brezoi-obarsia lotrului-sibiu-mures saptamana asta, traseu frumos , o sa revin cu poze pt ca nu le-am descarcat inca . Am avut si o problema , s-a spart rulmentul de la roata spate pe partea dreapta si m-a lasat prin munti , noroc cu un tip de treaba cu o dacie care m-a plimbat vre-o 90 km cu roata in portbagaj si am pus un rulment de dacie dar m-a tinut . revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Nu ai un filmulet cu sunetu de la toba ce o ai acuma pe freewind? Is foarte curios cum suna un freewind cu toba sport, mai ales ca pe mine ma distreaza la culme sunetu de "besina" bleaga pe care il are toba stock. Chiar is curios daca suna mai sanatos unpic cu o toba de genul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33dy Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Multumesc mult pentru ajutor, din pacate piesa respectiva nu o mai are, daca mai auziti ceva, cererea ramane valabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 In sfarsit intru in concediu! Mi-am ppregatit motorul pentru o calatorie de o saptamana din Oltenia in Retezat- Parcul national Gradistea-Muntii Apuseni- pestera ursilor, apoi in Maramures pana la Sighetul Marmatiei- Muntii Rodnei-nordul Moldovei cu manastirile sale-participare de o zi la festivalul Soimilor nemteni la Agapia- apoi Cheile Bicazului -Sfantu Gheorghe-Brasov-Pitesti-Craiova. Sper sa intalnesc ceva Freewinduri pe drum. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Ofer la schimb pentru un Freewind (sau alt enduro-tourer marisor) Fireblade-ul de la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Bine v-am regasit prieteni! Asa cum mentionasem cu ceva zile in urma, am plecat încarcat ca un magaruș intr-o calatorie in compania unui BMW 1150 GS și o Honda Transalp. M-am intors dupa 2002 km petrecuti prin frumoasa noastra tara, mandru de freewindul meu, ce a facut cu succes fata celor doua polivalente motociclete. Din pacate nu m-am intalnit cu freewinduri, dar am vazut locuri minunate. Maramuresul si Bucovina sunt zone in care as vrea sa locuiesc. Am sa incerc sa postez ceva fotografii cat mai sugestive din calatoria noastra. Mesaj completat Pozele nu sunt in ordinea calatoriei pentru ca nu le-am asezat bine (nu ma prea pricep). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Superba excursie Ducule. Te invidiez si totusi astept sa iti duci la capat amenintarea si sa vii sa ne cotropesti la Soveja. Mama ma tot intreaba ce mai faci. PS: Si ce ispravi a mai facut Eliza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Superba excursie Ducule. Te invidiez si totusi astept sa iti duci la capat amenintarea si sa vii sa ne cotropesti la Soveja. Mama ma tot intreaba ce mai faci. PS: Si ce ispravi a mai facut Eliza... Din pacate anul acesta nu mai am cand sa ajung la Soveja. Incep serviciul. Te-ai tatuat nebunatico! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Din pacate anul acesta nu mai am cand sa ajung la Soveja. Incep serviciul.Te-ai tatuat nebunatico! Tatuajul il am de mult da nu prea l-am aratat in schimb motoru e tatuat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Tatuajul il am de mult da nu prea l-am aratat in schimb motoru e tatuat de curand Ma asteptam sa te gasesc la Soimii nemteni, dar din pacate erai la Ploiesti. Mesaj completat Se pare ca topicul nostru moare incet. Pe aici nu prea mai intra nimeni, probabil toata lumea e calare pe motoare prin tara sau prin lume. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerula1967 Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Salut Johnson, Super poze. Lamureste-ma si pe mine, ce draq faceai in patru labe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Salut Johnson, Super poze. Lamureste-ma si pe mine, ce draq faceai in patru labe? ma uitam pe sub motor! Mesaj completat Ce mai faceti dragi freewinduristi?! Dupa 21000 de km pe freewind (pe care i-am facut cu maxima placere ), ma voi indrepta agale catre Transalp. Nu stiu daca voi renunta la Freewind dar sigur imi voi lua un Transalp. Probabil va intrebati de ce? naveta saptamanala Craiova/Bucuresti cere totusi un motor care are un alt cuplu fara a fi nevoit sa schimb atat de des vitezele. Daca este cineva interesat de freewindul meu sa imi dea un semn. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerula1967 Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 (editat) ma uitam pe sub motor! Mesaj completat Ce mai faceti dragi freewinduristi?! Dupa 21000 de km pe freewind (pe care i-am facut cu maxima placere ), ma voi indrepta agale catre Transalp. Nu stiu daca voi renunta la Freewind dar sigur imi voi lua un Transalp. Probabil va intrebati de ce? naveta saptamanala Craiova/Bucuresti cere totusi un motor care are un alt cuplu fara a fi nevoit sa schimb atat de des vitezele. Daca este cineva interesat de freewindul meu sa imi dea un semn. Respect POUR LE CONNAISSEUR Sal'tare, Eu de ce-mi mai leg calu, daca-ti dai motoru'? Editat Septembrie 14, 2010 de gerula1967 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 POUR LE CONNAISSEURSal'tare, Eu de ce-mi mai leg calu, daca-ti dai motoru'? De transalp! Nu vand Freewindul pana nu imi iau Transalpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 De transalp! Nu vand Freewindul pana nu imi iau Transalpul. Nah nu credeam sa o vaz si pe asta . Si tu brutus vrei sa scapi de furia intr-un piston ? Off off. Ce transalp vrei sa iti iei ? 600 or 650 ? Si eu vand neagra din dotare, numa asa sa iti fac concurenta. http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...997-307479.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Nah nu credeam sa o vaz si pe asta . Si tu brutus vrei sa scapi de furia intr-un piston ? Off off. Ce transalp vrei sa iti iei ? 600 or 650 ? Si eu vand neagra din dotare, numa asa sa iti fac concurenta. http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...997-307479.html Sicer incerc sa nu il vand dar un Transalp de 600 echipat full (manere incalzite, parbriz touring, genti laterale, top case) si intretinut (disc spate nou , kit lant nou, cauciucuri noi, cablu ambreiaj nou, placute frana schimbate) tot imi iau. Motocicleta e a unui vecin care vrea un GS 1150 și ar fi pacat sa ratez transalpul in contextul in care stiu tot ce a facut la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Uita-te si la mine in semnatura, poate te tenteaza Scuzati ca m-am bagat in seama,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Frumoasa motocicleta! Dar trebuie sa mai strang niste bani (cam greu pe criza asta), iar freewindul nu-l vand ca nu ma lasa fiul meu (el pe ce o sa mearga ca incepator) Mesaj completat Aloooo! Mai traiti?! Ce mai faceti si ce mai ziceti? Inchidem topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate