eustaces Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 am un vz800 , abia l-am luat, e primul meu motor, si mi se pare(nu numai mie) ca lantul zornaie un pic cam tare. motorul are 18000 de km lantul e aproape nou, nu prezinta uzura deloc. am desfacut aparatorile si am incercat sa identific problema dar nu am putut sa vad nimic ne inregula , lantul este strans dupa specificatiile tehnice din manual. ce ar putea sa aiba, nu calca cum trebuie pe pnioane, se auce altceva din cutie si mie mi se pare ca e lantul , ... mentionez ca , in mers daca apas cu calcaiul in lateral pe lant spre interior , sunetul dispare .. ms mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranul_lup2000@yahoo.com Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Salut.Trebuie sa il ung"i Sprei de lant" cu teflon,este uscat si zornaie.Poti strica lantul si pinioanele daca nu il ungi.Aceasta operatie o faci in general dupa ce ai spalat motoru sau ai fost pe ploaie cu el.Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Eu il ung odata la 200-500 de km sau dupa cemerg cu el pe ploaie si la fiecare 1000-1200 de km il curat si apoi il ung. Mai mult ca sigur iti zornaie pt e nu e uns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 La mine zornaie imediat dupa ce il curat si il ung. Dupa ce mai prinde ceva mizerii si praf, zornaitul dispare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Iunie 21, 2007 Autor Share Postat Iunie 21, 2007 l-am uns si l-am curat de dracu l-a luat ... cu castrol new tehnology bla bla bla , "chifreste" de uns ce e si tot face astept sa ma duc maine la un meserias cu ea , s-ar putea sa nu fie aliniate pinioanele si sa calce un pic cas(cash)... mor de draci mi s-a pus pata ..... la viteze mari se aude mai tare zornaitul decat motorul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 l-am uns si l-am curat de dracu l-a luat ... cu castrol new tehnology bla bla bla , "chifreste" de uns ce e si tot face astept sa ma duc maine la un meserias cu ea , s-ar putea sa nu fie aliniate pinioanele si sa calce un pic cas(cash)... mor de draci mi s-a pus pata ..... la viteze mari se aude mai tare zornaitul decat motorul .... Ioi!!! Pai e naspa atunci! Du-te si fa o verificare sa nu te trezesti ca isi ia zborul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Iunie 25, 2007 Autor Share Postat Iunie 25, 2007 l-as duce da nu am unde deocamdata, toti care au vazut, unii au zis ca asa trebuie sa faca, altii au zis ca se aude un pic cam tare da nu am de ce sa ma ingrujoirez, dar urechea mea de viitor inginer mecaninic imi spune ca ceva nu e inregula. am desfacut toate aparatorile peacolo si chiar nu se poate observa nimik neinregula ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranul_lup2000@yahoo.com Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Salut.Verifica sa fie intinzatoarele in aceeasi pozitie,au niste semne care trebuie sa corespunda in ambele parti.Ar fi bine sa verifici calcatura lantului pe foaie si pinionul de atac daca nu calca bine este o problema si necesita schimbarea pieselor,in general poate fi uzat mai mult lantul,te sfatuiesc sa iti iei un kit nou(lant si pinioane)dar mai intai cere o parere la service,poti avea probleme serioase la un drum si este periculos sa ti sa rupa lantul sau sa sara in mers.Ocupate serios de aceasta problema.Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Salut.Verifica sa fie intinzatoarele in aceeasi pozitie,au niste semne care trebuie sa corespunda in ambele parti.Ar fi bine sa verifici calcatura lantului pe foaie si pinionul de atac daca nu calca bine este o problema si necesita schimbarea pieselor,in general poate fi uzat mai mult lantul,te sfatuiesc sa iti iei un kit nou(lant si pinioane)dar mai intai cere o parere la service,poti avea probleme serioase la un drum si este periculos sa ti sa rupa lantul sau sa sara in mers.Ocupate serios de aceasta problema.Succes pinionul de atac de obicei nu e fix, se misca usor fata de axul pe care sta.. tocmai pentru a preveni o calcatura naspa... dar poate nu e aliniata roata din spate... daca e calcatura aiurea ar trebui si vezi urme pe pinion pe partea pe care se lasa lantul mai mult, pe exterior sau interior... de obicei orice lant face zgomot usor si il auzi mai bine atunci cand mergi fara casca... dar de obicei nu e zornait e un .... nustiu... frecus.. usurel... ala e normal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 la mine mai tipa si cand era prea strans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 La mine zornaie imediat dupa ce il curat si il ung.Dupa ce mai prinde ceva mizerii si praf, zornaitul dispare. si io am patit la fel chiar azi acum o luna mi-am schimbat kit-ul de lant<complet> am facut 2000km si azi am zis sa-l ung; dupa ce l-am curatat l-am uns cu un sprey de lant motorex si a inceput sa tipe ca dracu<nu stiu ce drac sa-i mai fac ca ma doare inima de cat am da pe el>moto-gsx-r600 iar kit-ul regina <150e> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 man cam asa am patit si eu ,daca stau bine sa ma gandesc, a inceput sa bazaie putin dupa vrea 200 km dupa ce l-am cumparat si dupa ce am curtat bine si uns lantul si ... surpriza , zornaie intruna de atunci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei6787 Postat Duminică la 12:59 Share Postat Duminică la 12:59 Salut! Am un atv 125 cm în mers lanțul scoate în trăncănit încontinuu și când scoate acel trăncănit simți ca se oprește mai mult uneori pică și lanțul dintr-odată după ce îl pui iara pica deci nu poți să mergi cu el deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Duminică la 13:14 Share Postat Duminică la 13:14 Cred că e ori uzură mare la lanț și pinion de atac, ori are porțiuni întinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Duminică la 16:05 Share Postat Duminică la 16:05 3 hours ago, Andrei6787 said: Salut! Am un atv 125 cm în mers lanțul scoate în trăncănit încontinuu și când scoate acel trăncănit simți ca se oprește mai mult uneori pică și lanțul dintr-odată după ce îl pui iara pica deci nu poți să mergi cu el deloc Salut! Si la mine face la fel. Am uitat sa spun, n-am ATV, la mine face asa la bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 19:10 Share Postat Duminică la 19:10 Acum 6 ore, Andrei6787 a spus: Salut! Am un atv 125 cm în mers lanțul scoate în trăncănit încontinuu și când scoate acel trăncănit simți ca se oprește mai mult uneori pică și lanțul dintr-odată după ce îl pui iara pica deci nu poți să mergi cu el deloc lantul e bun de inlocuit, verificat pinioanele daca au dintii deformati mai incearca sa-l intinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Luni la 05:10 Share Postat Luni la 05:10 Acum 16 ore, Andrei6787 a spus: trăncănit Rulmenti axa spate,bucse bascula spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Marți la 12:44 Share Postat Marți la 12:44 Lanțul se aude doar pt că agregatul nu are sistem de infotainment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate