vrajitoru Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 stie cineva ceva de asta: http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/moto...anda-58296.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 bine ca nu a fost grav alt conservar care o baga pe aia (nu l-am vazut , avea viteza ) data viitoare sa nu-l vada nici pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 poi nu... pe ala il vede... tu ce crezi... "eroii" intotdeauna se iau de aia mai "mici". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) pfff....luni seara abia am implinit eu 2 saptamani de la incident.....si acuma altul??naspa. bine ca nu are omu nimic grav... Editat Noiembrie 17, 2010 de sergiulik22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 propun sa ne cumparam toti dinastea... asa putem rasunde pe masura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antonio Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Sambata 27.11.2010 la ora 9.00, la biserica de la azilul de batrani de pe strada Azilului, langa 9 mai, va avea loc parastasul de 6 luni pentru Nikc. Pentru cei care pot sa si doresc sa fie prezenti va rugam sa ajungeti la biserica a 8.55. Familia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Salutare prieteni. Mai stie careva care este mersul anchetei in cazul prietenului nostru? Ce s-a mai intamplat? Cum avanseaza cercetarile? Mi-e dor de Nicu...se apropie sezonul si parca as vrea sa ies la o plimbare cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Nu visati pe motor! Am visat si am apreciat prost distanta pana la viraj. Viteza mica (pana in 80 km/h) la momentul primei frane. Aderenta slaba. Derapaj pe o parte si pe urma pe cealalta, m-a aruncat de pe ea peste canal si motorul a alunecat cu spatele in canal. L-am scos cu un tractor cu brate de ridicat si am plecat acasa cu el pe roti. Totul functioneaza ok. Poze aici: http://picasaweb.google.com/radu.prie/Accident# Acest post l-am pus ca sa invete si altii din experientele negative. Nu necesita comentarii. ochii ca sarmaua si mintea limpede! Mesaj completat cam asa s-a intamplat: dar cu viteza mai mica si derapajul a intervenit din cauza blocarii rotii spate din greseala. saltul a fost ceva mai mare ca e moto mai inalt si impulsul a fost mai puternic. se vede in clip cum moto vine dupa rider cu roata spate inainte. asa a venit al meu dupa mine si a picat in canal. desi era cu rotile in partea cealalta (spre cap, nu spre picioare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 bine ca sunteti ok! tre ' sa ai ceva ghinion sa nimeresti canalul... daca ai plecat pe roti, a cui e mana rupta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 vrajitorule ce ai facut ne dai emotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Nu visati pe motor!Am visat si am apreciat prost distanta pana la viraj. Viteza mica (pana in 80 km/h) la momentul primei frane. Aderenta slaba. Derapaj pe o parte si pe urma pe cealalta, m-a aruncat de pe ea peste canal si motorul a alunecat cu spatele in canal. L-am scos cu un tractor cu brate de ridicat si am plecat acasa cu el pe roti. Totul functioneaza ok. Poze aici: http://picasaweb.google.com/radu.prie/Accident# Acest post l-am pus ca sa invete si altii din experientele negative. Nu necesita comentarii. ochii ca sarmaua si mintea limpede! Mesaj completat cam asa s-a intamplat: dar cu viteza mai mica si derapajul a intervenit din cauza blocarii rotii spate din greseala. saltul a fost ceva mai mare ca e moto mai inalt si impulsul a fost mai puternic. se vede in clip cum moto vine dupa rider cu roata spate inainte. asa a venit al meu dupa mine si a picat in canal. desi era cu rotile in partea cealalta (spre cap, nu spre picioare). Wtf tu ai reusit sa il "parchezi" asa ? ps. bine ca esti tu ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 vrajitorule ce ai facut ne dai emotii imi pare rau promit sa nu mai fac! Wtf tu ai reusit sa il "parchezi" asa ? ps. bine ca esti tu ok Da. Si am dedus ca motorul a picat in groapa fara sa mai vina taras. Pentru ca pe marginea gropii nu exista nici o urma care sa arate ca motorul a venit taras. Si nici mai incolo pe drum. Deci a intrat acolo din salt. Adica... meserie nene, nu rahat! Eu ma refac ca pasarea p(ho)enix din cenusa. Cat mai curand sa ne vedem pe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antonio Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Pe data de 28 mai, la ora 14,00, va avea loc parastasul de un an de la decesul lui Nikc Lombardia. Se va tine la cimitir. Familia Pe data de 28 mai, la ora 14,00, va avea loc parastasul de un an de la decesul lui Nikc Lombardia. Se va tine la cimitir. Familia Scuzati! S-a schimbat ora. Va fi la 13,30. Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 azi dimineata a avut loc un accident in zona metro...am inteles ca motorul nu arata prea bine...stie cineva mai multe? e ok motociclistul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Pe data de 28 mai, la ora 14,00, va avea loc parastasul de un an de la decesul lui Nikc Lombardia. Se va tine la cimitir. Familia Scuzati! S-a schimbat ora. Va fi la 13,30. Multumim DUMENZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE .........prieten bun ........................................................... Cand a plecat dintre noi ..... sufletul mi-a fost sfasiat .... dar stiu cum a fost Nik pe pamant , cu siguranta are locul lui asigurat acolo sus , si cu siguranta intr-o zi ne vom revedea si o vom pune de un chef cu multa bere , o sa fumam un Lucky Strike , si ne vom delecta cu AC / DC RIP ..... NICK LOMBARDIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 ACHIMOTO, ce om bun esti...multumim. Nick este pe aicea, prin toti prietenii lui. Ne mai dam uneori.. Inca odata, multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antonio Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Cum se spune: un suflet se duce si altul vine.... Ieri dimineata a venit pe lume un nou membru al familiei... Ada Nicole. Laura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Cum se spune: un suflet se duce si altul vine.... Ieri dimineata a venit pe lume un nou membru al familiei... Ada Nicole. Laura ... Ada Nicole...sa va traiasca.....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! PS, Bimbo, frumos din partea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antonio Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Multumim de urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Stie cineva amanunte despre baiatul cu enduro lovit ieri la Curmatura de o masina de la Raliu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Stie cineva amanunte despre baiatul cu enduro lovit ieri la Curmatura de o masina de la Raliu? Nu are nimic....doar contuzii. Motorul a ars in intregime. Nu avea carnet si motorul nu era inmatriculat. Informatii luate de aici: http://raliulsibiului.ro/index.php?link=stiri&id=115 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 in fata la Sala Transilvania azi am inteles de la cineva ca ar fi avut loc un accident cu un motociclist. cineva ...ceva...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Nu avea carnet si motorul nu era inmatriculat. So what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) uite asa mai primim o bila neagra Fa-ma sa inteleg si eu de ce - omul nu era pe sosea. Nici TAF-urile nu sunt inmatriculate, sa le dam o bila neagra si lor atunci. Legislatia rutiera se aplica strict pe drumurile amenajate pentru circulatia publica. In padure nu esti nici pieton nici sofer. Atat pilotii de raliu cat si motociclistii isi asuma un risc cand se dau pe munte. In cazul de fata, singurii vinovati cu bila neagra sunt organizatorii.Ar trebui sa-i plateasca KTM-ul omului si sa repare masina de raliu. Editat Iulie 13, 2011 de Ancalagon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate