tro5 Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Vineri se organizeaza o noua petrecere + concursuri..... Sa mergem cu totiiiiiiiiiiiiiiii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Iar?!? Ma rog.....daca veniti, vin si io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Wey, dar vad ca am creat un fenomen care traieste deja singur Probabil vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 saptamana asta vin si eu...deocamdata cu masina si cu carja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Saptamana trecuta s-a cam absentat, domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Eu am absentat motivat, ca am fost la balcaniada, dar vinerea asta vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Saptamana trecuta s-a cam absentat, domnilor! propun sa se strige catalogul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Tovarasa ... aduc scutire. Lipsex de la Etrusco vinerea asta. DAR SA BETI SI PT MINE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Eu voi striga catalogul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 propun sa se strige catalogul hmmm....n-ar fi o idee rea si cu semnaturi pus pe perete sa se stie ca am trecut pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 buey sa-m esplicatzi shi mie cum dreq az' postat pe 12 octombrie ca e numa' 11 la mine acasa... on-topic: bre parca m-ash baga shi io, ca am deja o absentza da' sa nu ne dea lucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 La 3 absente luam legatura cu parintii/sotia/prietena pentru a evita astfel de situatii neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Eu am absentat motivat, ca am fost la balcaniada, dar vinerea asta vin! cum a fost?? pune si tu detalii la curse.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 (editat) Eu voi striga catalogul. hehehehe... ar trebui sa il strigi la sfirisit ...ca altii mai smekeri (nu spui cine ..persoana importanta) ..vin la prezentza la inceput ..dupa care, la scurt timp dispar. Editat Octombrie 12, 2004 de R_MARCE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 iete cine vorbea Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Eu nu am absentat nici o data si intentionez sa nu lipsesc nici vinerea asta! Bafta si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 iete cine vorbea Iete-te cine se simte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 Ne intalnim la arc sau direct acolo? Eu prefer la arc, asha ne mai neplimbam shi noi. Hai la 7 la arc chiar daca ajungem cu chilotzii apretatzi la Etrusco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 Hai la 7 la arc chiar daca ajungem cu chilotzii apretatzi la Etrusco. Misto o sa fie in primele 15 min. dupa ce ajungem. Pana ne dezmortim o sa poti sa-ti dai seama ce motor are fiecare dupa pozitia de pe scaun: lasat pe spate = chopper, aplecat in fatza = speed etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 lasat pe spate = chopper, aplecat in fatza = speed etc ...si daca sta ca cioara in varf de par, e endurist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 desi am cam multe absente... in alte partzi nu stiu daca pot...dar daca reusesc sa ma invoiesc... voi fi prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Cum ramane? Iar ne tragem in creieri in Etrusco? Care vine la Arc? Care ne vedem acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 15, 2004 Share Postat Octombrie 15, 2004 Eu incerc un arc pe la 7 si ceva, sper sa ajung. Daca nu direct la Etrusco pe la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 cin se scuza se acuza: a fost ziua mamei si matushei. nu puteam sa lipsesc. daca se tine vinerea asta, nu mai vreau absenta. P.S. daca stau pe spate pe scaun, poate sunt obisnuit de pe buda, nu neaparat am chopper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate