oldbiker_johan Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 cam pe unde il gasesc.....daca iau la bani marunti bolanzesc incearca aici 0744472055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Esti invitatul meu neica! Am fost invitatul tău frate. M-am simțit minunat. Stând atâtea nopți singur într-o cameră de hotel, abia acum înțeleg ce greu trebuie să-i vină săracului domn GB în pușcărie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Pai...sa treaca si el pe la mine, ceva oua proaspete, ceapa verde, usturoi, o mamaliga...s-or gasi si pentru el! Dar intre timp te mai astept sa mai vezi ceva fiare care au fost ascunse ochiului pina acum, pe care le scot la lumina zilele astea sa la mai trag un lustru, o pedala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Daca nu gasesti la niciunul dintre colegi, poti incerca la Gaspar (gasesti numarul de telefon in paginile anterioare). Eu de la el am cumparat. stii cumva nr de telefon al lui Gaspar,TE ROG? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Uite aici colegu - 0744472055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 ce oglinzi se pot pune pe o Jawa 175?se gaseste ceva original sau se adapteaza ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru68 Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Oglinda Jawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 se gaseste pe la noi asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Julius Heide Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 salut cateva poze cu jawa mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 salut cateva poze cu jawa mea foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sven Hinka Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) salut cateva poze cu jawa mea Frumusica foc. Ce model de Jawa e? (marfa si numele tau ) Editat Iunie 4, 2013 de Sven Hinka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 ...Ce model de Jawa e? ... Este Jawa 350/638...TS. Confirm, frumoasa foc! Ca de la muma ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Julius Heide Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Multumesc,este prima mea motocicleta,nu stiu daca conteaza am dat pe pe ea 1650 lei si am mai bagat cred vre-o 600 lei.Am schimbat: platini,bujii,fise bujii,frane noi,cauciucuri si camere noi,oglinzi,baterie,saua refacuta,contra greutati pe capetele de ghidon,manere noi,plus manopera .Are totul original,merge foarte este din 1991 are acus 20000 de km,si am avut norocul sa o iau de la un pasionat,pot zice ca motorul este ca nou a avut grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 pentru Jawa 175 am gasit numai piston cu bolt de 16 si 18 mm la mine pistonul are bolt de 15mm,care ar fi cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Uite o Jawă într-o ilustraţie de Mort Künstler: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 are comenzi la motor pe partea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 are comenzi la motor pe partea dreapta Asta era fabricata pentru Anglia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 este draguta si bine intretinuta dar, este ceva urat la ea, la partea de solo ....amortizoarele sunt de IJ si nu cade bine daca nu ai originale , cel putin pune de MZ sau Simson ..sunt mai inalte nitel si mai bune ...acestea arata ca dracu . Sau dale o vopsea sa maschezi uratenia Se gaseste kit reparatie carburator cu tot cu cui pontou parca 20 de lei , am dat eu anul trecut la Gaspar - 0744472055 ia sa pun si eu poza cu moto DSC_0011.jpgDSC_0006.jpgDSC_0003.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Daca este vorba de Jawa cu atas din pozele lui @Silviu, pot spune in mod sigur ca acele amortizoare sint originale 100% de Jawa 350/638 TS...si nu vorbesc din auzite! Au carcasele din plastic, cu reglaj pe fiecare in parte si nu pot fi confundate asa usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 este draguta si bine intretinuta dar, este ceva urat la ea, la partea de solo ....amortizoarele sunt de IJ si nu cade bine daca nu ai originale , cel putin pune de MZ sau Simson ..sunt mai inalte nitel si mai bune ...acestea arata ca dracu . Sau dale o vopsea sa maschezi uratenia Confirm cele spuse de coelgul ivan.pedala si ii multumesc frumos... Crede ma ca sunt originale ca nu a umblat nimeni la ele.....Asa o am de la tata si a asa a fost de cand o avem din ' 91 nou noutza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Confirm cele spuse de coelgul ivan.pedala si ii multumesc frumos... Crede ma ca sunt originale ca nu a umblat nimeni la ele.....Asa o am de la tata si a asa a fost de cand o avem din ' 91 nou noutza.... Identice sunt si ale mele.... tot cu plastic pe ele.... tot otiginale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Julius Heide Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 da asa este,amortizoarele originale sunt cele cu carcasa din plastic si au regaj in partea de jos se vede mai sus in poze la jawa mea cat si la cea cu atas cu trei pagini mai in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Salutare , am citit tot topicul despre Jawa 350 ,in teorie imi place , imi convine si as vrea sa ma alatur si eu grupui vostru . Dar , exista un dar , este cineva de prin Constanta sau din apropiere care poate sa mi-l dea o tura sa vad cum se simte ? Tin sa mentionez ca am mai avut motociclete , deci stiu cum sta treaba , nu va da-ti motoru pe mana unuia care deabea a luat A-ul . ) Va multumesc anticipat . Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpionul80 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Am terminat si eu JAWA mea trebuie sa-i mai fac doar ITP eul si gorneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate