Sari la conținut

Jawa

CrazYRaveN
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Multumesc,este prima mea motocicleta,nu stiu daca conteaza am dat pe pe ea 1650 lei si am mai bagat cred vre-o 600 lei.Am schimbat: platini,bujii,fise bujii,frane noi,cauciucuri si camere noi,oglinzi,baterie,saua refacuta,contra greutati pe capetele de ghidon,manere noi,plus manopera .Are totul original,merge foarte este din 1991 are acus 20000 de km,si am avut norocul sa o iau de la un pasionat,pot zice ca motorul este ca nou a avut grija de ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uite o Jawă într-o ilustraţie de Mort Künstler:

Kunstler-13.jpg

Link spre comentariu

este draguta si bine intretinuta dar, este ceva urat la ea, la partea de solo ....amortizoarele sunt de IJ si nu cade bine daca nu ai originale , cel putin pune de MZ sau Simson ..sunt mai inalte nitel si mai bune ...acestea arata ca dracu . Sau dale o vopsea sa maschezi uratenia :)

Se gaseste kit reparatie carburator cu tot cu cui pontou parca 20 de lei , am dat eu anul trecut la Gaspar - 0744472055

ia sa pun si eu poza cu moto :)

attachicon.gifDSC_0011.jpgattachicon.gifDSC_0006.jpgattachicon.gifDSC_0003.jpg

Link spre comentariu

Daca este vorba de Jawa cu atas din pozele lui @Silviu, pot spune in mod sigur ca acele amortizoare sint originale 100% de Jawa 350/638 TS...si nu vorbesc din auzite! Au carcasele din plastic, cu reglaj pe fiecare in parte si nu pot fi confundate asa usor.

Link spre comentariu

este draguta si bine intretinuta dar, este ceva urat la ea, la partea de solo ....amortizoarele sunt de IJ si nu cade bine daca nu ai originale , cel putin pune de MZ sau Simson ..sunt mai inalte nitel si mai bune ...acestea arata ca dracu . Sau dale o vopsea sa maschezi uratenia :)

Confirm cele spuse de coelgul ivan.pedala si ii multumesc frumos...:) Crede ma ca sunt originale ca nu a umblat nimeni la ele.....Asa o am de la tata si a asa a fost de cand o avem din ' 91 nou noutza....

Link spre comentariu

Confirm cele spuse de coelgul ivan.pedala si ii multumesc frumos... :) Crede ma ca sunt originale ca nu a umblat nimeni la ele.....Asa o am de la tata si a asa a fost de cand o avem din ' 91 nou noutza....

Identice sunt si ale mele.... tot cu plastic pe ele.... tot otiginale. ;)

Link spre comentariu

Salutare , am citit tot topicul despre Jawa 350 ,in teorie imi place , imi convine si as vrea sa ma alatur si eu grupui vostru :D. Dar , exista un dar , este cineva de prin Constanta sau din apropiere care poate sa mi-l dea o tura sa vad cum se simte ? Tin sa mentionez ca am mai avut motociclete , deci stiu cum sta treaba , nu va da-ti motoru pe mana unuia care deabea a luat A-ul . :))

Va multumesc anticipat . Cheers :cheers:

Link spre comentariu

Baieti, am o intrebare: tot omor Google cu poze legate de Jawa 350ts si, printre pozele cu modelul motocicletei mele, mai apare un 350. Acum...ce model de 350 e? E criminal carenajul :eek:

http://cdn1.automotobounce.com/pics/12/33/Jawa-350-style_c5a11.jpg

Link spre comentariu

Asta este modelul 640 sau "style"...in functie de culoare a mai fost botezata si "black" sau "bleu"... style.

In unele reviste de specialitate din anii aceia era denumita si "new style".

Designul este, ce-i drept, rapitor! :10:

Link spre comentariu