Malu Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 daca ai spite si baietii aceia cu bicecletele de pe Adi Endre / Brainer Bella ( langa clubul constructorul )si mai e un nene batran in oras cred ca pe clujului altfel Malu-le? Multzam de informatii....am spitze....o sa ma plimb pe strada Ady Endre si ii gasesc io...... Altfel bine, astept valu' de caldura sa mai invatz si eu sa merg cu mobra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buburo2007 Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Reducere la unele modele N84,N42,N100,N102 -40% Reducere de inceput de sezon La magazinul Oliver's din Oradea si Timisoara info la 0259-445 445 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 help please! 1. cine indreapta telescoape in Oradea ? ( am inteles ca undeva in zona buticului ALB si NEGRU in Rogerius este un domn care face asa ceva ) 2. cine lipeste carene ? ma intereseaza lucratura de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 am ma descoperit 2 magazine moto online din Oradea> http://www.viomotor.ro/ http://www.motodiscount.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 viomotor are preturi foarte bune.recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 viomotor are preturi foarte bune.recomand. Preturi f. bune,eu am luat de la el 2 topcase-uri cu suport la tot la 100 ron bucata,chinezesti ce-i drept dar f. bune care pe alte site-uri erau la 180 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) functioneaza de mult magazinul? ma mira faptul ca nu isi faca reclama pe aici si tre sa aflam despre ele (eu) de la anunturile de mica publicitate de pe net. Editat Martie 14, 2010 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 functioneaza de mult magazinul? ma mira faptul ca nu isi faca reclama pe aici si tre sa aflam despre ele (eu) de la anunturile de mica publicitate de pe net. Eu ii stiu de anul trecut.Dupa maternitate pe Clujului,pe stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Service adaptat tuturor necesitatilor motocicletelor voastre, care vine in intampinarea nevoilor dvs. si va garanteaza un service de calitate. Un timp redus de remediere a problemelor, de la simple revizii pana la reparatii capitale, piese de origine si comsumabile, oferindu-va un service de calitate si tot suportul necesar impreuna cu un cost scazut al manoperei. Intelege nevoia de libertate si facem tot posibilul sa v-o redam cat mai repede, ca sa puteti parasi cat mai curand pit-stopul si sa va reluati locul in saua motocicletei. Pentru orice fel de intrebari sau probleme survenite, nu ezitati sa sunati pentru mai multe detalii. Detalii lucrari service: Schimburi de ulei, filtre, antigel, placute de frana, bujii. Schimbat simeringuri furca si ulei furca, setari furci pentru motocicletele off road. Curatari si sincronizari carburatoare (ceasuri). Schimbat cauciucuri pentru orice motocicleta (se foloseste masina pentru roti). Echilibrari roti. Schimbat ambreiaje, seturi motor, distributii si orice alt fel de interventii de mecanica moto. Schimbat kituri de lant. Reparatii/indreptari cadre si furci. Transport moto catre si de la service in cazurile de necesitate. Schimb lichid de frana Modificari (tunning) Test computerizat etc........... In afara de serviciile enumerate mai sus , asigura la cerere o gama mai larga. Pentru mai multe detalii sunati la 0755.487.478 Service ul este situat in str. Ogorului pe drumul spre Cheriu. Mesaj completat cateva poze mai de calitate, modificare bike - pus turbo Mesaj completat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Epicus Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Unde gasesc si eu un tablou de sigurante, nou, second-hand? Preferabil pt Honda Shadow, daca nu e bun orice tablou cu 7 sigurante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoadventures.ro Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Iti dam noi un tablou de Honda. Exista pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Epicus Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Iti dam noi un tablou de Honda. Exista pe stoc. Domnilor, va multumesc inca odata. Noroc cu voi ca ma pot plimba weekendu' asta . Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 salutare sunt in Oradea pt cateva zile si imi trebuie o bandana, ulei de motor si niste colanti (de pus pe sub echipament nu pt dans la bara ) poate careva sa-mi dea vreo adresa sau link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 http://www.olivers.ro/home?page_id=2&_...ault_olivers_ro http://www.viomotor.ro/piese-accesorii-echipamente-moto si mai e un magazin pe str. Avram Iancu unde au chestii misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 http://www.olivers.ro/home?page_id=2&_...ault_olivers_rohttp://www.viomotor.ro/piese-accesorii-echipamente-moto si mai e un magazin pe str. Avram Iancu unde au chestii misto. multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoadventures.ro Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 OFERTA LUNII MAI -Ulei Motorex Top Speed 10W40 - full sintetic - 29 lei/litru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izanagi Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) as vrea sa-mi iau o anvelopa noua fata, marimea 120/70* 17, pentru banditul meu. Locuri, persoane, sfaturi ? merci Editat Iunie 12, 2010 de izanagi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 as vrea sa-mi iau o anvelopa noua fata, marimea 120/70* 17, pentru banditul meu. Locuri, persoane, sfaturi ? merci In episcopia pe dreapta, daca vrei SH, sau motoadventures la magazin sau la service pt comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryw3r Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 as vrea sa-mi iau o anvelopa noua fata, marimea 120/70* 17, pentru banditul meu. Locuri, persoane, sfaturi ? merci am eu una ,brigestone, Mesaj completat as vrea sa-mi iau o anvelopa noua fata, marimea 120/70* 17, pentru banditul meu. Locuri, persoane, sfaturi ? merci am eu una ,brigestone, Mesaj completat as vrea sa-mi iau o anvelopa noua fata, marimea 120/70* 17, pentru banditul meu. Locuri, persoane, sfaturi ? merci am eu una ,brigestone,ti o dau la un pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 execut reparatii de intretinere (deocamdata) cu piesele clientului sau la comanda (doar cu plata in avans) pot sa aduc eu piesele sau consumabilele schimb lant / pinioane 100 ron ( deocamdata am presa doar pentru DID ) curatare lant si pinioane cu motorina - 30 ron schimb ulei + filtru - 30 RON schimb placute frana fata-spate - 50 ron ( la cerere schimb si lichid de frana 35 ron fata - 20 ron spate ) schimb kit ambreiaj 90 ron schimb bujii ( pret in fs de modelul motocicletei si de timpul de lucru) schimb piese caroserie schimb cabluri, mansoane, tobe, etc spalat motocicleta cu spuma activa ( oxideaza aluminiul ) sau detergent care nu oxideaza - 15 ron pot sa ma ocup si de carene ( demontat, lipit, montat - vopsitorul il alegeti voi ) executie prompta transport ( 8+1 locuri / 5+1locuri / 2+1 locuri ) / recuperare moto la cerere cu dubita Fiat Ducato - asigur rampa pentru urcat si ancorare cu kingi ( preturi in fs de distante ) 0745 54 79 74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 transport ( 8+1 locuri / 5+1locuri / 2+1 locuri ) / recuperare moto la cerere cu dubita Fiat Ducato - asigur rampa pentru urcat si ancorare cu kingi ( preturi in fs de distante ) 0745 54 79 74 No bun,duminica sa nu iti faci program ca poate trebuie sa ma recuperezi de prin secuime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 salut nu stie cineva unde gasesc in oradea sau aproape cauciucuri de enduro la preturi bune? eventual daca exista vre-un depozit de cauciucuri semiuzate unde sa am sanse sa gasesc ceva bun. exista pe undeva o vulcanizare sau in fine....unde pot sa echilibrez rotile? (roti cu spite) multumesc! numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ven Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 salut nu stie cineva unde gasesc in oradea sau aproape cauciucuri de enduro la preturi bune? eventual daca exista vre-un depozit de cauciucuri semiuzate unde sa am sanse sa gasesc ceva bun. exista pe undeva o vulcanizare sau in fine....unde pot sa echilibrez rotile? (roti cu spite) multumesc! numai bine Salut Noi avem cauciucuri pentru enduro la vulcanizare din Salonta, 100ron pt spate, 70ron fata Montatul e gratuit, iar echulibratul 10ron/roata Pot sa-ti trimit poze daca imi dai marimile preferate Pt contact Lajos Tel:0722 832405 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buburo2007 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 (editat) Va asteptam la noul magazin Oliver's situat pe Bd Dacia nr 2 tel 0259-445 445 sau 0259 445 225 Oferta la ulei ful syntetic Repsol 10w40 4l -102 ron www.olivers.ro Editat Iulie 7, 2010 de buburo2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Stie cineva unde as putea sa retapitez saua de la motor? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate