Ride Safe Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 chiar azi am fost cu Cristi la magazin si a montat Oliver sistemele de comunicare intre pasageri cu fir si cu bluetooth ... super tare, se aude super OK , se poate asculta si muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 repsol ... zi-mi te rog ce preturi are la sistemele alea de comunicare ... sa ma scutesti de un drum, nu de alta da ii tare frig afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 repsol ... zi-mi te rog ce preturi are la sistemele alea de comunicare ... sa ma scutesti de un drum, nu de alta da ii tare frig afara N-o sa-ti para rau daca treci pe acolo. Am fost ieri, desi nu m-am dus sa fac cumparaturi tot n-am plecat cu mana goala. Ca un negustor bun ce se respecta Oli mi-a gasit si mie ceva. O chestie mica de plastic care sa-mi usureze plimbatu pe 2 roti si care mi-a marit raza de actiune cu 50%. Danke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 repsol ... zi-mi te rog ce preturi are la sistemele alea de comunicare ... sa ma scutesti de un drum, nu de alta da ii tare frig afara Cel mai simplu este undeva la 50 euro dar merita sa mergi pana acolo sa vezi pentru ca sunt foarte multe de vazut --- Mesaj completat în 16 Dec 2007 12:03 ------------- N-o sa-ti para rau daca treci pe acolo. Am fost ieri, desi nu m-am dus sa fac cumparaturi tot n-am plecat cu mana goala. Ca un negustor bun ce se respecta Oli mi-a gasit si mie ceva. O chestie mica de plastic care sa-mi usureze plimbatu pe 2 roti si care mi-a marit raza de actiune cu 50%. Danke. Chiar am zis ca te sun sa mergi sa vezi treaba aia ca am vazut si eu ieri dar zicea Oli ca treci tu pe acolo, chiar e o chestie tare faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 repsol ... zi-mi te rog ce preturi are la sistemele alea de comunicare ... sa ma scutesti de un drum, nu de alta da ii tare frig afara yo nu`ti zic nimic .... mai bine treci pacolo ca nu o sa`ti para rau poti sa si incerci castile pe care sunt montate dispozitivele ... dute numa tu pacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Am trecut azi pe la magazinul Oliver, in iosia, arata excelent, si personalul este foarte amabil. Marfa multa si de calitate, preturi ok. Bafta multa, si s-o tina tot asa, asteptam sa se diversifice gama de servicii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Este OK magazinul. ÂŞi eu am trecut pe la ei. Nu am găsit nimic nou, dar merită să treceți pe la ei. Este unic în Oradea. ÂŞi atitudinea băieților este de nota 10. Prețurile sunt acceptabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangster Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Este OK magazinul. ÂŞi eu am trecut pe la ei. Nu am găsit nimic nou, dar merită să treceți pe la ei. Este unic în Oradea. ÂŞi atitudinea băieților este de nota 10. Prețurile sunt acceptabile. ce inseamna 'nimic nou'? no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ce inseamna 'nimic nou'? no offence Din echipamente se aduce o categorie mai accesibilă (mai ieftină). De fapt băieții aduc produse mai necunoscute dar la un preț mai accesibil. Noutate a fost pentru mine, magazinul din Kecskemet care face import de căÂşti Suomy pe care nu le-am probat niciodată înainte. Nolan nu-mi place. Noutate înseamnă pentru mine un echipament pe care nu am probat înainte, dar nu este chiar un brand necunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buburo2007 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Nou!!!La magazinul Oliver's exista un afisier unde poti sa-ti postezi pe un format A5 anuntul cu motoare de vanzare. Imi place mult magazinul.Tine-o tot asa si nu cobori stacheta. Bravo Oli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Este OK magazinul. ÂŞi eu am trecut pe la ei. Nu am găsit nimic nou, dar merită să treceți pe la ei. Este unic în Oradea. ÂŞi atitudinea băieților este de nota 10. Prețurile sunt acceptabile. la echipamentele HELD daca te uiti este mai ieftin la Oli decat in Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Noutate .......se pot afisa in magazin anunturi cu motoare de vinzare intr-un loc special amenajat fara nici o obligatie.Singura conditie este ca anuntul sa nu fie de dimensiuni mai mari de A5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 la echipamentele HELD daca te uiti este mai ieftin la Oli decat in Germania. Nu contest acest lucru. Mi-a plăcut Âşi mie magazinul, este super. Iar ideea cu anunțurile mi se pare genial, în ungaria am mai văzut aÂşa ceva. Sper să devină realitate Âşi ideea cu o cafenea lângă magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 In magazin si in apropiere este internet Wireless free pentru toata lumea cine doreste sa vina cu un laptop.Nume de retea SHOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Dac-o vedeti pe asta intr-un magazin, sa-mi spuneti si mie. As vrea s-o pipai. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 daca iti vinzi motorul si casa poate ai bani pt un avans pt ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Dac-o vedeti pe asta intr-un magazin, sa-mi spuneti si mie. As vrea s-o pipai. Merci Me too!!! Dar dacă este integrat într-o cască Futachi sau Povasonic psf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 cam la 800 euro am inteles ca costa casca. se merita daca e asa. a aparut acum un an casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 costa aprox 450 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Am fost si eu pe la magazinul lui Oliver să arunc o privire si ...am ramas plăcut surprins, e magazinul care oferă cea mai mare gama de produse din Oradea si poate din vestul țării : căsti,geci,pantaloni,cizme,protecții,mănuÂşi,underware pentru sezonul rece,cagule,viziere, uleiuri,filtre,crash paduri, numeroase accesorii, sisteme de comunicație, sistem de ungere automată a lanțului, pompă pt pneu,aparate de măsurat presiunea pneurilor, genți de rezervor, plase, soluție polish, Âşprei de lanț, Âşprei anticoroziv etc etc aaa era sa uit soluție de Âşters viziera.......... pt viziere clare Âşi .......viziere negre Âşi dopuri pt urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 un prieten fost mecanic la ducati in italia (bun, mie mi-a lucrat pe ceberica la pret bun si am fost multumit) si-a deschis service dotat cu scule performante (testere, elvator.......etc.. are si ceva pise si poate face rost la preturi bune) pe clujului 211 la fostul dacia service. persoana de contact Cosmin 0747.348.253. eu sincer am fost foarte multumin de cum a lucrat, si totus e bine ca incet incet avem de ales. asfalt uscat --- Mesaj completat în 01 Feb 2008 12:51 ------------- un prieten fost mecanic la ducati in italia (bun, mie mi-a lucrat pe ceberica la pret bun si am fost multumit) si-a deschis service dotat cu scule performante (testere, elvator.......etc.. are si ceva pise si poate face rost la preturi bune) pe clujului 211 la fostul dacia service. persoana de contact Cosmin 0747.348.253. eu sincer am fost foarte multumin de cum a lucrat, si totus e bine ca incet incet avem de ales. asfalt uscat propo am uitat cel mai important lucru a adus aparat de echilibrat si nu va mai tb sa mai dam o caruta de bani la singurul service care are echilibrare pt bike uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1000f Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Imi puteti spune careva unde as putea schimba lantul de distributie la un CBR 1000f? Ceva preturi eventual,daca stiti.Multzam. Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Eu iti recomand sa incerci la Cosmin.Tipu se pricepe, are preturi bune si cel mai important, isi face treaba.0747348253 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 hah......daca era ceva inainte despre service primul nume care va venea in gand era.....rudi.....dar de cand atzi vorbit prostii si atzi invartit tampenii nu mai zicetzi nimik de el .....nu ca as tzine cu el sau ceva dar inainte sa ma pricep si eu un pik am fost pe la totzi si mai bine ca el nu face nimeni........garantat.....gixer:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 hah......daca era ceva inainte despre service primul nume care va venea in gand era.....rudi.....dar de cand atzi vorbit prostii si atzi invartit tampenii nu mai zicetzi nimik de el .....nu ca as tzine cu el sau ceva dar inainte sa ma pricep si eu un pik am fost pe la totzi si mai bine ca el nu face nimeni........garantat.....gixer:)) hai ca povestea asta e fumata deja, am zis parerea mea..daca tie nu ti-a palcut asta e nu trebuie sa faci ce zic eu.Eu nu am nimic cu nimeni ..eu am fost aici la cosmin si mi-a facut ce i-am cerut, si o face bine si cu placere.E o parere doar... poate ca tu o sa mergi si o sa te amageasca,sau o sa te amane etc.Desi ma indoiesc.Fiecare e liber sa isi aleaga ce isi doreste.Tipul a cerut un sfat iar eu l-am dat cu toata inima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate