logan Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 unul din motivele pt care nu pot inca sa ies la drumuri lungi este lipsa echipamentului... o csaca si aia openface, si un costum de blugi nu e suficient.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 CINE IMI ADUCE SI MIE MOTORUL ASTA http://www.moto.it/usato/usato02.asp?page=...amp;IDANNUNCIO= DACA STITI PE CINEVA CARE ADUCE MOTOARE DIN ITALIA SI PUTETI SA IMI FACETI LEGATURA SAU MA PUTETI AJUTA INTR-UN FEL DAU DE TEL: 0752447970 SAU 0752447971 SAU septimiu_21 ID :mexicanwave:mexicanwave.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) unul din motivele pt care nu pot inca sa ies la drumuri lungi este lipsa echipamentului... o csaca si aia openface, si un costum de blugi nu e suficient.. Hai bey logane, te-ai simtit in nesiguranta cand am mers la lehliu?... Drept e ca nu ai zis de drumuri lungi daca-s in grup sau nu. Dar presupun ca te refereai la cele in grup. ... ca si berea-i mai buna in grup Editat Iulie 1, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 departe de mine gandu! mersul in grup este excelent..insa imi batu in vant si in casca si in textile de clantaneam din dinti nu alta ideea e ca macar un costum de piele si o casca mai buna tre sa-mi iau, sa fiu si eu minim protejat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Salut la toti! Haideti sa avem un singur forum ca deja am obosit sa le urmaresc pe amandoia "Tei" si "Colentina". In fond suntem in aceeasi zona... gravitam in jurul aglomeratiei de la rond D-na Ghica ) Pe cativa ii cunosc deja! Sper ca vara asta sa va cunosc pe toti! O zi buna , beri multe , si Hai Romania! :D sorry de lipsa majusculelor in titlu dar nu pot edita... si se pare ca forumul are o autocorectare sa faca literele mici dupa " - " cine mai locuieste in yona doamna ghica si are suyuki gs 500,as vrea sa ne cunoastem. e cineva cu suyuki gs 500 in yona doamna ghica_Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 iete exclusivistu. nu vrea sa stie decat de cei cu suzete!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 mai pe seara iese cineva la plimbare?dar mai batraneste,incet sa admiram peisajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 george, aici tre sa dai anunt cu 3 zile inainte...ca sa vada lumea... ...sau sunt toti reisari si nu le place batraneste lasa ca iesim numai noi cu fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) sa vezi daca se anuntza fete, ce o sa inceapa lumea sa vina!... eu am incercat sa mai inviorez treaba prin colentina, dar nu prea am reusit decat asa sporadic. dar... dar... dar nu sunt fata din pacate azi ma sare, si in principal motivul e ca nu s-a anuntat mai devreme. nu trebuie cu 3 zile inainte, dar in cursul zilei mai devreme ar fi bine, ca daca ne facem deja plan pentru seara, e greu sa-l mai intoarcem. Editat Iulie 1, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 eu martea in principal am o socializare cu alti prieteni ... ne intalnim in bluzz.. asa so intamplat sa pice intr-o marti aceasta socializare..dar dupa cum vedem si auzim ..a cam plouat..noroc ca avui husa cu mine insa in restul saptm is liber si putem hoinari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 numai la fete va e gandul! ..rusine sa va fie! cand i-am zis lui geo ca iesim numai noi cu fetele..ma refeream la fetele noastre...astea de 600, rosii eu am mari probleme cu zilele libere...ca nu prea se nimeresc sa fie in weekend...asa cum are toata lumea...dar duminica poate organizam ceva, cu conditia sa fie vremea buna (ca aseara ne-a prins fix ploaia aia torentiala de 10 minute..m-am despartit de geo prin regie si cu greu am gasit drumul catre casa) asa ca...sa-i dam bataie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 vai da ce rusini mi so facu??? apai acu is si eu barbat..doar nu moi da la alt barbat..nu? si cand e vorba de fete pe motor e tocmai frumos!!! si aseara am mers si eu pe ploaie )... foarte placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Hai sa ne strangem astazi ... ... propuneri ceva ? eu ziceam de un mihailesti la mici sau macar o intrunire de cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Hai sa ne strangem astazi ... ... propuneri ceva ? eu ziceam de un mihailesti la mici sau macar o intrunire de cartier. vezi ca e ziua lu @krane io dau iamma peste ei la george la bloc, la rau la colentina mai tarziu Editat Iulie 2, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 vezi ca e ziua lu @krane io dau iamma peste ei la george la bloc, la rau la colentina mai tarziu cand si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 deci cine iese la plimbare seara asta si pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 cand si unde? cica acu sunt la ursu...ce zici?mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 cica acu sunt la ursu...ce zici?mergem? abia m-am trezit. mai bine prin cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 abia m-am trezit.mai bine prin cartier. bre, au plecat cu duzina la ursu...chiar nu poti merge?sa stiu sa plec singur daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 eu chiar as avea chef de o plimbare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 eu chiar as avea chef de o plimbare.. pai io n-am moto ok, iar restu-s la carciuma @cry: hai bre, ca viata e facuta nu sa o dormi....sa bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 dau o fuga la ursu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) iaca ne-am gasit la ursu-n bikers matei voievod. io logan orl si dezu. cry probabil ca a adormit la loc @amandina: poi cine se gandeste la prostii, de prostii sa aibe parte! =)) oricum uite, cum ai postat tu, cum am avut de citit pe thread-ul asta o pagina si ceva, seara dupa o zi fara net... ceea ce nu se intampla inainte! deci am avut dreptate? Editat Iulie 2, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 bine, hai...desi nu obisnuiesc sa fac lucrul asta...dar, da...ai dreptate! ma duc cu asta mica sa i se monteze alarma...dupa aia sunt free ..asa ca, daca va hotarati la ceva...bagati si aici, sa vada si ochiu' meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) iaca ne-am gasit la ursu-n bikers matei voievod. io logan orl si dezu. cry probabil ca a adormit la loc @amandina: poi cine se gandeste la prostii, de prostii sa aibe parte! =)) oricum uite, cum ai postat tu, cum am avut de citit pe thread-ul asta o pagina si ceva, seara dupa o zi fara net... ceea ce nu se intampla inainte! deci am avut dreptate? Mda deci betivii-n bar ca de obicei... vorbesc de orl si dezu ca in rest nu cunosc asa ca nu pot face aprecieri asa ORL, lasa bautura ca aduce numai belele zice lumea rea. Da chiar un suc ceva, o tura de cimitir (Invierea sau Desteptarea cum ii zice aluia din cartier) diseara? o bere la Ursu? aaa pardon, asta cu berea nu trebuia sa o spun. La apa ma gandeam! Editat Iulie 3, 2008 de rechinulalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate