catul Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Astazi, biker`s? Pe la 19:00? pastreaza-ti energia pt joi, la karaoke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 pastreaza-ti energia pt joi, la karaoke Plec la mare maine, 1 saptamana. Nu am prins nici un karaoke, da` o sa incerc sa nu mai ratez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ...mai draga...as baga si eu un biker's...sa vb si cu Geo ..si s-ar putea sa mai vina cineva...we'll see problema e alta...cum ne recunoastem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ...mai draga...as baga si eu un biker's...sa vb si cu Geo ..si s-ar putea sa mai vina cineva...we'll see problema e alta...cum ne recunoastem? geo ne stie... si ne intalnim oricum la d-na ghica inainte sa mergem in bikers. bey geo da` stiu ca ai acaparat amandina ca numai de tine vorbeste si numai cu tine iese! ce-ti mai plac dulciurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 pastreaza-ti energia pt joi, la karaoke karaoke? mama ce mai bagam!! rokareala? sau si diverse.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 ...mai draga...as baga si eu un biker's...sa vb si cu Geo ..si s-ar putea sa mai vina cineva...we'll see problema e alta...cum ne recunoastem? Dupa motoare, desigur. Eu chiulesc o saptamana, ma duc la Iasi la iubi mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 N-o sa nimeresc adresele... Las' ca o sa le vizitam impreuna Doar Mc-ul il stiu, ca-l vad de pe geam Unde pixda masii stai ma nasparliule ? Daca ma superi si stai aproape de mine dau cu chiftele de la geamul del a baie direct la tine in dormitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 oki...la ce ora la doamna ghica, sa stiu cum ma organizez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 bah... cred ca vin si eu. la ce ora ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 hai , marcati ora .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 19:00 la d-na ghica in rond! in mijlocul mijlocului intersectiei acolo unde e linia de tramvai dezafectata! am vb cu cry eu si el vom fi acolo la 19! haidati cu mic cu mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKN Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 vreau un suport de scarita stanga pt pilot (de zx6r), 3 litri de ulei ,putin lichid de frana si vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 vreau un suport de scarita stanga pt pilot (de zx6r), 3 litri de ulei ,putin lichid de frana si vin si eu daca o trimiti in locul tau pe gagica din avatarul tau, tu poti sa intarzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Sal e careva doritor de o excursie duminica pana la Poiana Brasov sau altundeva? Care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 noroc si eu prin zona (ghe. titeica) de cativa ani dar moto doar de 2 sapt. o sa imi fac simtita prezenta dupa 30 aug (din motive de ex pt permis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 n-am mancat nici ieri savarine... si nici GEOlogie n-am facut... am fost in bikers pana la urma 4 motoare adica 6 colentinari adica aia mai bravi! doar asa sa va atac la baioneta sa va miscati la intalnirile colentinarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 baieti, nu fiti rai! eu am o scuza bine intemeiata! am zis sa dorm un pic...si cand m-am trezit...se facuse deja 20.00...si cum la 22.00 se da stingerea...n-am mai iesit...geo era la gagica-sa si nu avea cum sa vina...deci...imi pare cu regret ma revansez eu soon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 io tare mult aveam pofta te o amandina aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 bune amandinele, ..da prefer savarinele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 io tare mult aveam pofta te o amandina aseara eeee....eu aveam pofta si de doo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) eeee....eu aveam pofta si de doo mie chiar imi plac amandinele....cand eram mic la eforie cu ai mei, ii rugam sa ma duca sa imi ia amandine si mancam de rupeam prajiturile astea... ce-ti veni cu nickul asta? daca esti la fel de dulce precum o amandina, prefer sa nu te cunosc...nu vreau sa dau in diabet, sau mai grav, sa salivez "la vitrina" bune amandinele, ..da prefer savarinele.. nebuneee, te creeed...si mie imi plac "savarinele"... da nu mai mult ca amandinele(fav mele) Editat Iulie 17, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 baieti, nu fiti rai! eu am o scuza bine intemeiata! am zis sa dorm un pic...si cand m-am trezit...se facuse deja 20.00...si cum la 22.00 se da stingerea...n-am mai iesit...geo era la gagica-sa si nu avea cum sa vina...deci...imi pare cu regret ma revansez eu soon Tu stai cumva in spate la banca transilvania ? de la rondul Ghica ? ... ca am trecut aseara cu "niste baieti" si am avut un flash ... mie chiar imi plac amandinele....cand eram mic la eforie cu ai mei, ii rugam sa ma duca sa imi ia amandine si mancam de rupeam prajiturile astea... ce-ti veni cu nickul asta? daca esti la fel de dulce precum o amandina, prefer sa nu te cunosc...nu vreau sa dau in diabet, sau mai grav, sa salivez "la vitrina" nebuneee, te creeed...si mie imi plac "savarinele"... da nu mai mult ca amandinele(fav mele) Ce texte de agatat ai in tine De ce nu ii zici pe fata ca iti este dor de savarina si ca vrei sa o gusti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Tu stai cumva in spate la banca transilvania ? de la rondul Ghica ? ... ca am trecut aseara cu "niste baieti" si am avut un flash ... Un lindiciu sau o refelatie? Cum a fost bah nebunule la Ikea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Un lindiciu sau o refelatie? Cum a fost bah nebunule la Ikea? FItzzzzzzeeee , suferintaaaa .. .si alte din alea .. .dar a fost mistocut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 fratilor a avut dezu un "flash" adica s-a luminat omu gata s-a desteptat! acu` il auzi ca striga! EVRICAAAAAAAAAA am inventat AMANDINAAAA! dezule chiar ca ai avut ieri un flash cu chestia cu cruiserul/chopperul ieri... numa sa nu se arda lampa mai repede decat tzin bateriile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate