Kali Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Copii, va rog frumos sa aruncati un ochi pe linkul de mai jos. Este foarte important. /index.php?/topic/664304-se-cauta-martori-pentru-accident-mortal-sos-cotroceni/page__view__findpost__p__2897320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 salutare tuturor ma prezint si eu cu bombonica mea miercuri la 20;00 sper sa ne gasim acolo numai bine si asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piramidon Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Cred ca si eu o sa apar pe acolo... asta dupa ce maine o sa-mi petrec mai toata ziua alergand cu vacutza prin oras. Sper ca "sezutul" sa ma tina pana seara si sa am onoarea sa ma alatur voua seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 (editat) La 100 de m de Sectia 7 este parcat un BMW R1100 RT, cu husa pe el, dar luminile de pozitie aprinse (farul si stopul) de cel putin o ora, cand m-am plimbat eu p-acolo... Poate vrea proprietarul sa-si stinga luminile, ca ramane fara baterie, si e cam greu sa impingi ditamai vaca. Deh, eu is paranoica in cand e vorba de lumini aprinse si de baterie. Editat Iulie 12, 2011 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Fac tot posibilul sa ajung diseara la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Voi incerca sa ajung si eu. O zi buna in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 salutari! vom incerca sa ajungem si noi,marian si serghei! sper ca de data asta sa nu mai trebuiasca sa plecam asa devreme! salutari mai nene,mai am si eu o mica nedumerire. cum baschetii mei pun un motor la vanzare pe site-ul asta? nu gasesc cum si unde in pana mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) Start new topic la categoria motorului tau samd... Editat Iulie 13, 2011 de Thunderlight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gremlin Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Salut lume . . . sper sa ajung si eu diseara pe la circ. Nu promit, desi stau relativ aproape... teiul doamnei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ronee Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Intalnirea de azi 13/07/2011 : calitatea proasta ca se insera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Salutare, Din pacate aseara n-am reusit sa ajung . Vad ca v-ati strans destul de multi Asfalt uscat si numai bine P.S. Data viitoare vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Poate ne vom strange si mai multi data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piramidon Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Cine din zona asta merge maine la mars? Daca mai sunt doritori zic sa ne strangem la locul nostru si de acolo plecam grupati spre locul de adunare al marsului. Cine vine maine la locul obisnuit? Sa stim cam cati o sa fim pe acolo, sa ne luam scaunele, masute, table si ceva apa minerala. Ocsa iau si aparatul ala mai bun si daca e mai facem ceva pozne miane seara sa anuta careva prezent? sa stim si noi daca vine lume sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ronee Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Ne mai intalnim maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Eu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Cine din zona asta merge maine la mars? Daca mai sunt doritori zic sa ne strangem la locul nostru si de acolo plecam grupati spre locul de adunare al marsului. Cine vine maine la locul obisnuit? Sa stim cam cati o sa fim pe acolo, sa ne luam scaunele, masute, table si ceva apa minerala. Ocsa iau si aparatul ala mai bun si daca e mai facem ceva pozne miane seara sa anuta careva prezent? sa stim si noi daca vine lume sau nu Ce mars? Intalnirea la ce ora este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 (editat) Plecare Moto pe TransAlpina Simbata 23.07.2011 din Bucuresti. Pentru cei interesati PM Editat Iulie 19, 2011 de m3ca_07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 La ora 20:00 la Circ, in parcare. Ce mars? Intalnirea la ce ora este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 din pacate, si in urma unui accident, nu ma pot prezenta cateva saptamani la intalniri. soer sa ne vedem cat mai curand cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piramidon Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 din pacate, si in urma unui accident, nu ma pot prezenta cateva saptamani la intalniri. soer sa ne vedem cat mai curand cu bine sanatate maxima si sa ne vedem cu bine. diseara posibil sa trec si eu pe acolo dar nu promit nimik, depinde cum am treaba si daca plec de la munk pe moto sau cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 @ m3ca_07 : Voineasa - Obarsia Lotrului - drumul este rau spre foarte rau. Obarsia - Ranca - Novaci e de vis(personal cred ca e mai ïnteresant"invers"adica de la Novaci spre Obarsia). Am vazut ca ai pus cu semnul intrebarii Ocnele Mari...nu le ratati, e pacat sa nu intrati macar o ora doua (fie si doar sa stai la racoare si sa mancati ceva) (14 lei intarea,1 leu cafeaua,8 lei ciorba,cam 10 lei "distractiile" adiacente). Pregatiti-va pentru orice fel de vreme daca stati la cort (10 grade sau mai putin noaptea nu sunt excluse la acea altitudine). Mai aveti in zona 3 lucruri daca aveti timp de ele : pestera Polovragi, pestera Muierilor si atelierele de creatie de la Horezu. Distractie maxima. @ SwatGuard : Deci mai apare cineva si azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Nu stiu, dar data trecuta cand am fost, s-au anuntat destul de putini pe forum, desi la intrunire au venit mai multi Daca nu vine nimeni, ne holbam la viespi pana ne vine rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 in principiu venim si noi,iara, marian si serghei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Sorry, am realizat ca aveam un pre angajament........poate data viitoare ne vedem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Stai linistit. Sper sa nu ploua.M-am uitat pe vreme si vad ca o sa ploua in seara asta.Daca totusi se inseala expertii, ma prezint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate