B299JOY Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Salutare colegi,Este cineva care sta prin zona Tei si are un redresor ? As vrea sa incarc un pic bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Eu te pot ajuta stau in colentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 parasesc drumul taberei si ma cocot in Tei. Ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Roman Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Si eu sunt nou nout pe aici. Băieți din tei, care este scopul, ce putem face împreună? Haideti sa ne întâlnim pentru a ne cunoaște, ce spuneți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 parasesc drumul taberei si ma cocot in Tei. Ma primiti? Era si cazul sa vina un om priceput in ale motoarelor si prin zona asta! Domiciliere placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Pe aici e pustiu de ani de zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Roman Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Asa se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Da nici intalnirile la circ se pare ca nu se mai tin ...pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Era si cazul sa vina un om priceput in ale motoarelor si prin zona asta! Domiciliere placuta! multumesc pentru aprecieri. doar cu domiciliul m am mutat atelierul tot in drumul taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elenise Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 cunoasteti vreun garaj sau o curte in Tei unde as putea sa imi tin si eu motoreta, contra cost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 cunoasteti vreun garaj sau o curte in Tei unde as putea sa imi tin si eu motoreta, contra cost? Daca gasesti sa-mi zici si mie! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 cam gata cu linistea. ce fac baietii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Daca gasesti sa-mi zici si mie! ) Te-ai mutat in Tei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 cunoasteti vreun garaj sau o curte in Tei unde as putea sa imi tin si eu motoreta, contra cost? La mine. » Post actualizat in 30 Jun 2016 20:08 Vorbim pe whatsapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secara.florin Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Salutare!Sunt nou prin tei ceva miscare pe aici?intalniri etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Nu prea misca lumea din Tei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Salutare din nou! Intentionez sa-mi fac cadou un VFR in perioada imediat urmatoare si nu stiu unde sa-l tin pana da caldura si incep sa merg zilnic cu el la munca. E vreun garaj prin zona lacului/parcului Tei/ Kaufland Vacarescu, sau vreo parcare acoperita? Pe moment ma intereseaza pentru "depozitare", dar mi-ar placea si ceva pe termen lung, sa-l parchez dupa-amiaza. Poate reluam si intalnirile din primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 Mergea pe vremuri in subteran la Mobexpert. Acum nu cred ca mai merge si oricum, e departe de tine. E o zona grea. Daca gasesti o curte ar trebui sa fii multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Nu merge la mallul ăla nou de la Obor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 salut! unde schimb niste cauciucuri in zona Obor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 N-am găsit. Eu le schimb singur. De echilibrat nu mai zic nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 N-am găsit. Eu le schimb singur. De echilibrat nu mai zic nimic. am gasit sa schimb cauciucurile la GRG in spatele garii de la Obor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Fac si echilibrare acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Fac si echilibrare acolo ? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate