Sari la conținut

Jupiter-carte Tehnica


12adu
 Share

Postări Recomandate

Si daca faci rost da de stire. Promit sa o fac eu personal in format digital si tradusa. Sa o punem pe web sa o poata lua oricine. Ca si eu caut de ceva vreme.

 

10x

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am cumpărat Jupiter, l-am reparar cap-coadă, am mers cu el, l-am vândut...şi întimpul liber am căutat carte tehnică la greu....

:) N-AM GĂSIT :angry:

 

:angry: SUCCES! :angry:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

Mai oameni buni, cum reusesc eu sa conving un mos care are o carte tehnica de la jupiter 3 sa mi-o dea o ora ca s-o copiez ca eu n-am reusit!!?!??! Nu vrea s-o dea, cica e veche, tre' sa aibe grija de ea bla bla bla.... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:angry: N-am! Da' ia una cu sacu', ca pe pisică, să nu mai găsească drumul acasă, scutur-o din sac la moşu, când o vedea-o aşa ciufulită de la transport, instantaneu îl apucă doru' de mângâiat :) pisoiu!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Am acasa o carte tehnica de Jupiter 3 copiata xerox cu o calitate f. buna. Si mai am o carte tehnica pt IZh mai toate tipurile in care ai descris si jupiter si planeta si toate, cu scheme electrice pentru orice ij facut vreodata, cu scheme si informatii despre noile tipuri de releu de incarcare si multe alte chestii. (Te invata chiar cum sa construiesti o remorca pt ij). Daca stie careva rusa si e dispus sa o traduca i-o imprumut bucuros.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

hai noroc.

ba fratilor am eu manual de izh in engleza poate va ajuta mai mult decat ala in rusa :( . e un *.doc de aproape 4 megi. daca il vreti si va intereseaza trimiteti mail si eu va raspund inapoi cu attachmant'u manualu arhivat.

de preferat sa imi trimiteti mail pt ca aici nu stiu cand mai intru sa vad cine il vrea. adresa mea e mcmargi@yahoo.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am acasa o carte tehnica de Jupiter 3 copiata xerox cu o calitate f. buna. Si mai am o carte tehnica pt IZh mai toate tipurile in care ai descris si jupiter si planeta si toate, cu scheme electrice pentru orice ij facut vreodata, cu scheme si informatii despre noile tipuri de releu de incarcare si multe alte chestii. (Te invata chiar cum sa construiesti o remorca pt ij). Daca stie careva rusa si e dispus sa  o traduca i-o imprumut bucuros.

scaneaz-o

prietena mea stie f bine rusa (a fost si cu bursa la moscova)....o conving eu sa o traduca :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bre io am ij jupi 3, si inca n-am facut rost de el, si tu ai facut imediat rost de el, si doar aduni asa... :( , dar las ca mi-l da Mielu', ca e baiet bun...

 

drum uscat...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

astea au fost ale mele (jupi a fost al fratelui meudin 2000.iar planeta am cumparat-o in 2001, poza e din 2002)..de fapt jupiterul e inca al meu (atunci eu eram venit cu jupi..ca nu ii puneam eu la planeta portbagajul ala :( )...deci...mai am inca nevoie..chiar daca acum muncesc de zor nepra. la nepra am lucrat dupa manual si a mers totul brici...unde nu am inteles am mai cerut parerea la baietzi...la ijuri nu prea gasesti mult care sa itzi explice exact...iar manualul pe care l-am luat de la cristi pare destul de bunicel

post-8-1080248249_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator dorutrucker
scaneaz-o

prietena mea stie f bine rusa (a fost si cu bursa la moscova)....o conving eu sa o traduca

daca tot ai aceasta posibilitate incearca sa traduci de aici, ce este IZH-ul...au aici o groaza de chestii interesante scheme detailate ale ambelor motoare shi cadru shi furci shi amortizoare ce mai totul in amanuntzime tot ce vrei shi nu vrei.

Eu am luat manualul tehnic de acolo pdf. numai ca este in rusa, are shi schema celui racit cu apa am zis are tot ce vrei ,cote de reparatzii shi ce vrei fel de fel de scheme electonice de aprinderi este forumul lor natzional despre izh shi Slava Domnului ei au o multzime de izh-uri de toate felurile inclusiv fotografii cu ele (nu prea le au cu chopper-izarea)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni ....uite eu am manual de IJ4 ...acuma vine de la margi...da e in format gif...scanat.Ideea e ca eu vreau sa il scot intr-un format PDF ca sa fie usor descarcabil pentru oricine are nevoie si foarte compact. Acum va cer participarea in acest proiect care desi nu este mare e cam mult pentru o persoana care mai face si altceva in afara de motor :( .Bun , cine crede ca poate sa tasteze cateva pagini sau / si sa deseneze cu mouse-ul ceva poze e binevenit sa imi de-a un email la sebiuta@home.ro si am sa ii trimit cateva pagini scanate in vedere prelucrarii. Formatul in care sa il transfere e .DOC (Word). Astept mesajele voastre. Cartea scanata are cam 108 MB si nu am gasit un server FTP care sa gazduiasca asa mult ...si free pe deasupra ...deci ...ideea ar fi un PDF curat si bine facut ...de marime pana in 10 MB ...eu zic ca iasa si mai putzin ...

 

Bun ...satul de povesti si cu pofta de lucru ..va astept colaborarea ... :) :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

l-as pune eu la mine pe site pt ca-l am (thx!) insa are prea mult!!! Tot hoasting-ul meu are 50 de mb cu tot cu manuale tehnice, etc..etc..

100 e peste posibilitatile mele! In plus cine sta sa ia 100 de mb!! e prea mult!

un pdf ar fi super!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum frantz sa aiba 100 MB ??...Eu m-am apucat sa iau la scris manualul de IJ3 ca altu nu am momentan (pe mine personal ma intereseaza de IJ 4 va asta am) Ideea e ca il scriu in word si in cel mai rau caz bag pozele din cartea scanata daca nu reusesc sa le fac eu din mana, si apoi il convertesc in PDF cu un ACTIVE X care e super bun. Eu zic ca in cazul in care bag pozele scanate din carte nu depasesc 10 MB..

 

Are cineva manual de IJ4 ..indiferent in ce format ??

 

eu pun la dispozitie un server de FTP fara limita de upload intre orele 9-17 la

 

adresa 213.154.108.62

username: motor

password :motor

 

ar fi bine sa da-ti un email pe sebiuta@home.ro inainte de orice

:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...