Mifla Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 stie cineva ceva de vreo intrunire acum pe 12 aprilie adik sambata viitoare?? spunetimi si mie k mai vin cu cativa dak e ASFALT USCAT!!!! k ne trebuie zilele astea )) THX :*:*:* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_z750 Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 da daca ma inscriu si nu am carnet atunci nu se poate nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 o sa fiu incepatoare, asa ca trebuie sa iau un motor mai usor si mai mic din pacata, sunt distrusa... dar bmw-ul e visul meu, sper ca pot sa ma dau peste un an si cu f650, daca nu, ma spanzur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 www.worldsbk.cometapa de la valencia de SBK se poate vedea tot pe saitul lor super tare frateeeeeeeeeee!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 uitati'va la otv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Tudor pot sa`ti spun eu ca ruda Oradea-Deva is fucking boring ... drumu ii naspa asa ca daca ai de gand sa vii de la Deva spre Oradea pe Varfuri mai bine razgandeste`te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) Oradea - Deva ( pe la Varfurile ) e chiar frumos , foarte frumos !! nu discutam calitatea drumului care este .. nu mi-ash baga nici bitza p`acolo .. eu vroiam sa merg la deva prin arad sau Cluj sa evit drumu prost ...Azi vara am fost la Craiova prin cluj (600km) si vroiam sa vad sji pe arad cum e . .em ai scurt cu 40 de km dar nu cred ca merita sa indur drumu prost pana la arad asa ca .. m-am lamurit azi p.s. : eu fiind jumate din Craiova am facut toata viatza drumu` Oradea - Deva numa pe Varfurile si`mi place !! cikao sa-l faca frumos ..acuma cand . . Editat Aprilie 5, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Asta ma intereseaza !!! is curios sa ...testez? da cat i scoru ca banuiesc ca nu oricine are chef primeste pe mana un ZX10 nou nout nu ? De costat nu costa nimik numai trebie sa te inscrii pe site-ul lor si este lok destul nu numai o singura bucata este din fiecare model daca kiar te intere vb cu baietzi din ungaria sa te inscrie si vb pe forum sau la tel.Daca ii timu frumos plecam sambata dimineatz ape la 8-9.Noi suntem trei si mergem cu motoarele.De fapt cu cine merg eu au kawa deci si tu ai prioritate,eu numai ma fofilesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 De costat nu costa nimik numai trebie sa te inscrii pe site-ul lor si este lok destul nu numai o singura bucata este din fiecare model daca kiar te intere vb cu baietzi din ungaria sa te inscrie si vb pe forum sau la tel.Daca ii timu frumos plecam sambata dimineatz ape la 8-9.Noi suntem trei si mergem cu motoarele.De fapt cu cine merg eu au kawa deci si tu ai prioritate,eu numai ma fofilesc Ai de unde alege : TĂşra csoport: 1400GTR, ZZR1400 ABS NinjĂĄk: ZX-10R, ZX-6R Z csoport: Z750, Z1000 ER csoport: ER-6n, ER-6f, Versys Cruiser csoport: VN2000 Classic, VN900 Classic Nu am gasit unde sa ma inscriu , daca mergeti ma duc si eu.....singur nu ....ca nu o prea lovesc bine cu maghiara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 vorbesc azi cu baietzi si itzi raspund pe forum ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 vorbesc azi cu baietzi si itzi raspund pe forum ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Ai de unde alege : TĂşra csoport: 1400GTR, ZZR1400 ABS NinjĂĄk: ZX-10R, ZX-6R Z csoport: Z750, Z1000 ER csoport: ER-6n, ER-6f, Versys Cruiser csoport: VN2000 Classic, VN900 Classic Nu am gasit unde sa ma inscriu , daca mergeti ma duc si eu.....singur nu ....ca nu o prea lovesc bine cu maghiara Acuma m-am informat mai bine in tema si ii chiar superb ce fac astia de la kawa. Bravo lor, ii o mentalitate pacolo ... si la noi in tara ar fi fain sa se organizeze zile asemanatoare de test. Poate mergeam si eu daca timpul ar fi favorabil, dar nunta ramane ca program pentru sambata viitoare. Sa faceti MULTE poze daca mergeti si sa le postati dupaia. Distractie placuta tuturor si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 tot respectu pt baiatu cu Suzuki Bandit negru BH - - FIX pt modul in care circula prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Acuma m-am informat mai bine in tema si ii chiar superb ce fac astia de la kawa. Bravo lor, ii o mentalitate pacolo ... si la noi in tara ar fi fain sa se organizeze zile asemanatoare de test. Poate mergeam si eu daca timpul ar fi favorabil, dar nunta ramane ca program pentru sambata viitoare. Sa faceti MULTE poze daca mergeti si sa le postati dupaia. Distractie placuta tuturor si asfalt uscat! Rahatzi astia de la kawasaki ungaria au zis ca daca suntem roamani trebuie sa punem jos garantzie daca vrem sa incercam dar problema nu e la noi ci la niste baietzi de la bekescsaba de la kawasaki ca aia sau certat cu budapesta si noi prin bekescsaba ne-am inscris asa ca sa in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 salut care-i diferenta dintre Track this topic si subscribe to this forum? Caut garaj rogerius - italiana - alea rogerius,ocazional!!! Cumpar casca eftina,marime mica pt prietena mea ms. --- Mesaj completat în 13 Apr 2008 19:32 -------------da de ce nu apare avatarul?!? --- Mesaj completat în 13 Apr 2008 20:04 -------------a,apare acuma,k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 salut care-i diferenta dintre Track this topic si subscribe to this forum? In Primul Rand bine ai venit ! pe forum Suscribe to topic,forum, etc : vei primi notificari pe mail de fiecare data cand cineva posteaza ceva sau deschide un topic nou in forumul la acre ai activata subscrierea. Numa bine si ..faine curbe aveti in zona Negreni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 ... Cumpar casca eftina,marime mica pt prietena mea ... Astai un paradox. Daca vrei o casca ieftina, cu siguranta nu ti-e prietena. Iar daca ti-e prietena, n-ar trebui sa-i cumperi casca ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Cat de ieftina vrei sa fie casca?? Pe la 250 lei deja poti cumpara casca nou marca GREX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 am eu la 50 euro noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 ok, - bine v-am gasit,ms de primire (stefanbh) - ai dreptate,numai ca acuma am luat motoru si nu prea mai am bani sa cumpar si echipament de calitate sau nou,chiar daca este prietena mea de aproape 8 ani (Avent) - nu prea stiu preturile la echipamente si nici marcile mai bune,am postat sa vad poate are cineva una folosita la un pret convenabil (BMW RIDER) - marimea m,cred ca prea mare pt ea,pretul ii ok (tud0r) ms all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 ... - ai dreptate,numai ca acuma am luat motoru si nu prea mai am bani sa cumpar si echipament de calitate sau nou ... Casca sa fie neaparat noua. Chiar daca nu e modelul cel mai de top, da' sa fie noua. Ferestete de castile de 2 bani gen Real sau alte supermarketuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Casca sa fie neaparat noua. Chiar daca nu e modelul cel mai de top, da' sa fie noua. Ferestete de castile de 2 bani gen Real sau alte supermarketuri. bine,io credem ca iau una care sa nu intre vintu si mustele in ochi, nu neaparat sa te ptotejeze de cine stie ce. oricum ms de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 care ati avea chef in weekend de un paintball? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 care ati avea chef in weekend de un paintball? Ai castigat invitatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate