zozo88 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) daca te indoi lasa k te indrept yo nu`ti fa probleme ... slab omule slab ... ma asteptam la mai mult din partea Floricai STECHER! ... m-ai dezamagit :wacko: Editat Mai 6, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) 1 Editat Mai 6, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 pt copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Membrii clubului Offtopic Racers cauta cursuri intensive de instructiune pe tema "Perspicacitate, chibzuinta si etica". Guru de la RSO, ne poti indruma cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 nu e nevoie sa-ti raspunda el , te putem ajuta si restu ; dilema ta se va rezolva imediat dupa ce citesti o carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Mai omule! Se pare ca nu ti-ai invatat lectia. Membrii OTR nu au nimic (si nu in comun) cu RSO, dimpotriva, unii dintre ei ii pot considera chiar prieteni. Acum, se ataca fiecare cum poate! Sa nu-mi cereti lame...ca inca nu cunosc nici un emo. nu e nevoie sa-ti raspunda el , te putem ajuta si restu ;dilema ta se va rezolva imediat dupa ce citesti o carte Hustler cumva? Sau Playboy? Tu cu care esti mai familiarizat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 nu e nevoie sa-ti raspunda el , te putem ajuta si restu ;dilema ta se va rezolva imediat dupa ce citesti o carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Parerea unui expert ar fi mult mai demna de luat in considerare decat cea a unui simplu membru P.S. Ar trebui sa fim si noi mai uniti!!E o caracteristica admirabila in ziua de azi. Sa luam exemplu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Mai omule! Se pare ca nu ti-ai invatat lectia. Membrii OTR nu au nimic (si nu in comun) cu RSO, dimpotriva, unii dintre ei ii pot considera chiar prieteni. Acum, se ataca fiecare cum poate! Sa nu-mi cereti lame...ca inca nu cunosc nici un emo. Hustler cumva? Sau Playboy? Tu cu care esti mai familiarizat? El se referea la colectia de literatura de la Cotidianul. Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Hustler cumva? Sau Playboy? Tu cu care esti mai familiarizat? daca prin definitia cartii tu intzelegi revista ... ni nu mai are rost dar uite sa facem abstractie de randul de mai sus si iata : eu nu-mi permit carti asa titrate si sunt la nivelu` de jos cum ar fi Pisicutzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Si uite cum sare lumea! That`s the spirit! Scopul a fost atins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 El se referea la colectia de literatura de la Cotidianul. Recomand Iar eu nu ma refeream la tud0r prin acel post! daca prin definitia cartii tu intzelegi revista ... ni nu mai are rost dar uite sa facem abstractie de randul de mai sus si iata : eu nu-mi permit carti asa titrate si sunt la nivelu` de jos cum ar fi Pisicutzele Pai nu stiu cum de ai gasit tu cuvantul "carte" in vocabularul tau, m-am gandit ca n-aveai de unde stii ce e aia carte...si la cat de tanar esti, pt multi altii alea-s de fapt cartile copilariei. Dar nah, se pare ca esti mai doct decat imi imaginam, scuzele mele de rigoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Parerea unui expert ar fi mult mai demna de luat in considerare decat cea a unui simplu membru P.S. Ar trebui sa fim si noi mai uniti!!E o caracteristica admirabila in ziua de azi. Sa luam exemplu! ingamfarea este inamicul evolutiei ...in loc sa ciupim din toate partile si sa ascultam/analizam/procesam ce se intampl ain jurul nostru omu sta pe norishorul lui de bashini si cika e rege .....dar pt toate procesele de asimilare iti trebuie ceva ... ghici ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ingamfarea este inamicul evolutiei ...in loc sa ciupim din toate partile si sa ascultam/analizam/procesam ce se intampl ain jurul nostru omu sta pe norishorul lui de bashini si cika e rege .....dar pt toate procesele de asimilare iti trebuie ceva ... ghici ce ? Oi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Pai nu stiu cum de ai gasit tu cuvantul "carte" in vocabularul tau indirect vrei sa ma intrebi cum de l-am gasit eu sa-ti spun sa-l cauti si poate gasesti si tu ceva ? ...e trist....om la varsta ta ? ntz ntz ntz Oi? era de ashteptat din partea ta , nici nu shtiu de ce mai insisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 indirect vrei sa ma intrebi cum de l-am gasit eu sa-ti spun sa-l cauti si poate gasesti si tu ceva ? ...e trist....om la varsta ta ? ntz ntz ntz era de ashteptat din partea ta , nici nu shtiu de ce mai insisti Pai ce sa-i faci N-am atatea oi incat sa te intreb direct. Nu-mi permite prostata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ingamfarea este inamicul evolutiei ...in loc sa ciupim din toate partile si sa ascultam/analizam/procesam ce se intampl ain jurul nostru omu sta pe norishorul lui de bashini si cika e rege .....dar pt toate procesele de asimilare iti trebuie ceva ... ghici ce ? Au contraire! Io`mi stiu conditia umila, de aceea apelez la acest forum pt a evolua. Poate poate reusesc sa asimilez ceva. Imi admir dorinta de a vrea, macar aia este ...cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Au contraire! Io`mi stiu conditia umila, de aceea apelez la acest forum pt a evolua. Poate poate reusesc sa asimilez ceva. Imi admir dorinta de a vrea, macar aia este ...cred... narcisismul e in floare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) narcisismul e in floare NARCISISMs.n. "Admirație Âşi dragoste exagerată față de propria persoană fizică, care constituie adesea o stare patologică" Si nu are de ce? L.E. Si da, e luat direct din DEX... ca nu stiam ce inseamna. Da' bine ca stiu ce e dex-u', nuh? Si aia se pune ca fiind "carte"? Editat Mai 6, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Pai ce sa-i faci N-am atatea oi incat sa te intreb direct. Nu-mi permite prostata. pai daca nu`ti permite , nu cunosti , nu ai ... d`abia acu` intzelesai ... lasa...apropiatii te iubesc si asa !!! (pt prostata foloseste cu incredere prostamol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 narcisismul e in floare Te deranjeaza sau incomodeaza cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 NARCISISMs.n. "Admirație Âşi dragoste exagerată față de propria persoană fizică, care constituie adesea o stare patologică" Si nu are de ce? L.E. Si da, e luat direct din DEX... ca nu stiam ce inseamna. Da' bine ca stiu ce e dex-u', nuh? Si aia se pune ca fiind "carte"? de gustibus non disputandum se pune carte doar daca e luata din biblioteca nu ca acuma copy/paste de pe internet ...acu raspunsul este...e bine ca shtii ce e dex`u ....da shtii cum arata dex`u ? =)) Te deranjeaza sau incomodeaza cumva? nu don`shoara , gandeam cu voce tare doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Poate ar trebui sa mutam discutia de pe acest topic, nu vrem sa incomodam pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 da ... da..... un topic nou ceva nu ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 NARCISISMs.n. "Admirație Âşi dragoste exagerată față de propria persoană fizică, care constituie adesea o stare patologică" Si nu are de ce? L.E. Si da, e luat direct din DEX... ca nu stiam ce inseamna. Da' bine ca stiu ce e dex-u', nuh? Si aia se pune ca fiind "carte"? E carte... numa sper k nu ai intrat on-line sa cauti definitia.... Ptiuuuu ... internetu asta...lucru draqului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate