jhn05 Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 aveti la semnatura un email si o linie de net cu 1000000 de matrimoniale.....vre-o legatura??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 partea buna c s-a creat tot flame`u asta pe Bihor este ca toti cei mai slabi cu duhu` si mai redusi au venit sa vada si ei despre ce e vorba ( bun venit nene ) si moderatorii vor sta numa la panda si vor vana eventualele atacuri la persoana intr`un singu loc nu pe tot forumu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3liutza Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Lasa ca facem curat! Sa spalati si geamurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 deliutza esti roackeritza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 care ce punctaj ati scos? ca ma plictisesc ;P http://jocuri.woow.ro/joaca-speed-biker-fullscreen-679.html Mesaj completat pff nici cum nu fac mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Silence... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Silence... ce ai facut? vezi ca tre sa mergi cat de tare si sa iei cate bile verzi poti.si sa ai viata full daca poti ca primesti bonus gros Mesaj completat aveam emotii )) Mesaj completat talentat ... pacat de final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 trebuie memorat neaparat pasajul,contextul si mai ales....repet MAI ALES autorul , se pare ca dupa lacrimi , plansete si durere cel mai neastept dintre renegati totusi vrea sa impace situatia moral p.s.: este o gashca ( NU gasca ) dar cu oameni cu personalitati diferite , idei si principii diferite , moduri de actionare diferitcare din intamplare impartasesc aceasi pasiune ...... datul pe forum si uneori in afara forumului Eu de fapt incerc sa pun o capcana......pe forum toti sa fim breteni si cand iesim......poc un pumn peste fatau:))))))hahahahahah vezi ca folosesti cuvinte prea GRELE cu personalitati si principii......de aia este greu ca se se filosofeaza si la sfarsit lumea nu mai intelege nimic.............. De aia vreau eu sa impac pe totii ca sa mai am si eu ce "vana" cand mai mergem la o tura..........dar pana acuma mucles de la toata lumea....ca va sparg!!!!!! huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Imi dau lacrimile cand ma uit ce frumos am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 ciao fratilor BUCU IS BACK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 ciao fratilor BUCU IS BACK wellcome !!! da restu' oamenilor unde-s? Sau lor nu le-a expirat perioada de suspendare? Au fost prinsi dopati? ce s-o fi intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 wellcome !!! da restu' oamenilor unde-s? Sau lor nu le-a expirat perioada de suspendare? Au fost prinsi dopati? ce s-o fi intamplat? nu stiu sigur din pacate sa raspunda persoanele abilitate cred ca repsol e sters de tot cu luci nush ce s a intamplat lavi si alek pot intra dar nu au voie sa posteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 SIBUTRAMINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 da restu' oamenilor unde-s? Sau lor nu le-a expirat perioada de suspendare? Eu unu' fac ceva pe suspendarea lor(ca pe tot forumu' de altfel ), n-am postat zilele astea nu din cauza banarii temporare(evident ca am la dispozitie mai multe conturi de pe care puteam posta in voie), ci pt. ca, desi rareori acest mediu virtual reprezinta o vaga sursa de amuzament, in majoritatea timpului este teribil de plictisitor, iar discutiile sint impanate de platitudini(asta in cazu' bun) . Incep sa-l invidiez pe Cezar ca i-au sters contul . De fapt, daca ma gindesc bine, propun pe aceasta cale in mod oficial sa mi-l stearga si mie, caz in care nu ma voi mai obosi sa scriu/citesc p'aci nici prin intermediul altor conturi. Si presupun ca aceasta cerere va avea sustinerea multora( se stiu ei care) . P.S. Moderatorii, daca vor da quote acestui mesaj, vor folosi pronumele de majestate daca mi se vor adresa direct . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 well put Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 salutare! nu stiu daca pun mesajul unde trebuie, dar o sa se descurce... vreau sa aduc 2 motoare din Italia si vreau sa fac RAR-ul in Oradea. problema e ca n-am buletin de Oradea ci de Constanta. asa ca ar trebui sa ma duc pana la mare sa fac RAR-ul. cine poate sa fie la RAR in ziua cand ajung cu motoarele si sa fie prezent pana se face RAR-ul? nu am o zi exacta, inca, depinde foarte mult de cine se ofera (in principal) si de turele mele de job (mai putin). inafara de multumirile mele eterne ofer si o bere, doua, trei, s.a.m.d. multumesc, Laur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 salutare!nu stiu daca pun mesajul unde trebuie, dar o sa se descurce... vreau sa aduc 2 motoare din Italia si vreau sa fac RAR-ul in Oradea. problema e ca n-am buletin de Oradea ci de Constanta. asa ca ar trebui sa ma duc pana la mare sa fac RAR-ul. cine poate sa fie la RAR in ziua cand ajung cu motoarele si sa fie prezent pana se face RAR-ul? nu am o zi exacta, inca, depinde foarte mult de cine se ofera (in principal) si de turele mele de job (mai putin). inafara de multumirile mele eterne ofer si o bere, doua, trei, s.a.m.d. multumesc, Laur Ar fi bine daca ai spune aproximativ o data, eu daca sunt liber te ajut , motoarele sa nu fie furate bineinteles . Trebuie sa iti faci in prealabil programare la RAR, iar pentru asta iti trebuie Nr de identificare al motorului. By Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 salutare!nu stiu daca pun mesajul unde trebuie, dar o sa se descurce... vreau sa aduc 2 motoare din Italia si vreau sa fac RAR-ul in Oradea. problema e ca n-am buletin de Oradea ci de Constanta. asa ca ar trebui sa ma duc pana la mare sa fac RAR-ul. cine poate sa fie la RAR in ziua cand ajung cu motoarele si sa fie prezent pana se face RAR-ul? nu am o zi exacta, inca, depinde foarte mult de cine se ofera (in principal) si de turele mele de job (mai putin). inafara de multumirile mele eterne ofer si o bere, doua, trei, s.a.m.d. multumesc, Laur Si eu pot sa te ajut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Si eu pot sa te ajut . multumesc mult. deocamdata nu am o data aproximativa. cand se apropie termenul, dau un strigat de ajutor. respect, Laur Mesaj completat Ar fi bine daca ai spune aproximativ o data, eu daca sunt liber te ajut , motoarele sa nu fie furate bineinteles . Trebuie sa iti faci in prealabil programare la RAR, iar pentru asta iti trebuie Nr de identificare al motorului. By multumesc mult. deocamdata nu am o data aproximativa. cand se apropie termenul, dau un strigat de ajutor. respect, Laur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 si ma lasi singur aici mai Luci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 de ce nu mai arata cine e online pe forum?ha?? vorba lu`ART "huuaaaaaaaaaaaaaaa" !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 de ce nu mai arata cine e online pe forum?ha?? vorba lu`ART "huuaaaaaaaaaaaaaaa" !!!!! Ca sa nu mai vezi tu cine e sef si cine nu Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 yeah right :-j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Oameni buni..am ore de condus moto in curand pentru permis si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa am alt echipament in afara de casca? Am doar casca si manusi. Trebuie geaca cu protectii cumva? Apropo..fac la Dorina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 nu-ti trebe nimic. si casca daca o duci, n-o vei folosi decat la examen, avand in vedere ca intregul curs moto il vei face in viteza I. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Eu te sfatuiesc sa porti casca pe tot timpul orelor pentru ca altfel risti ca la examen sa te simti ca un manz care poarta pentru prima data capastru. E mai bine sa te obisnuiesti cu greutatea si cu senzatia de a o avea pe cap. Ca sa-ti fie mai usor, poti merge cu viziera ridicata o perioada. Neaparat casca sa o legi bine. Manusi nu te sfatuiesc sa incerci deocamdata pentru ca iti diminueaza din feedback pana te obisnuiesti cu ele. Bafta la examen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate