aleck Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 omologari? nu am auzit de asa ceva... din cauza zgomotului Arata bene oricum... Abia astept sa o aud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Hmm aia iiiii toba de masina !!!! tre' sa uuurle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 pfoai super tare arata ... sa o folosesti din plin mai ales la semafoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Da' dc ma!? Ti-a expirat nr-u'? nu in ca in 7. dar mi-a platit motoru integral --- Mesaj completat în 04 Oct 2007 11:18 -------------se aude super toba lui gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 nu in ca in 7. dar mi-a platit motoru integral se aude super toba lui gixxer Hmmm... gixxxuuuuuuuu'!!!!!! Daca nu vii azi p-aci, nush ce-ti fac!!! --- Mesaj completat în 04 Oct 2007 15:00 -------------Care are nr. B-??-KOX? Nu de alta, da' asa fain ii suna toba... eram in masina la unu azi pe la 1 fara ceva (veneam cu stopu', deh ), si ma speriai cnd a trecut de noi... misto sunet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 cine stie care`i ADMINU de pe forum ?? ... sa vb cu el si sa stergem topicurile pe care nu le mai folosim , sa facem putina curatenie ca is tot felu de prostii... ne uitam ce topicuri is si care vrem sa le stearga sa`i dam numele topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Ideie buna! Uita cateva topicuri care zic eu ca se pot inchide, sterge: Dracula Bikers Fest 2006 Cluj-Napoca, 15-17 Septembrie Ceva Planuri De Iesire Weekend`u Viitor ? Asfalt Uscat (sunt 3 topicuri) Vand Coburi Laterale Vand Casca Felsziget Vand Suport Pt Coburi Laterale Nu Vine Nimeni In Italia Sa Isi Ia Moto Cu Mine? Imi Trebuie Bani! Intruniri Oradea 2007 Nimeni Cu Motor De Cross In Tot Bihor? Plimbari? Ceva Tura? Intrebare Merge Cineva La Bv. Maine Dimi.? (2 topicuri) Cine Vine La Brasov? Cumpar Coburi Laterale Bmw Intrebare cand mergeti la timisoara?? Vineri Ma Dic La Debrecen Radar Net City Intrunire Oradea? Inchidere Sezon - Organizat De Kme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Ideie buna! Uita cateva topicuri care zic eu ca se pot inchide, sterge: Dracula Bikers Fest 2006 Cluj-Napoca, 15-17 Septembrie Ceva Planuri De Iesire Weekend`u Viitor ? Asfalt Uscat (sunt 3 topicuri) Vand Coburi Laterale Vand Casca Felsziget Vand Suport Pt Coburi Laterale Nu Vine Nimeni In Italia Sa Isi Ia Moto Cu Mine? Imi Trebuie Bani! Intruniri Oradea 2007 Nimeni Cu Motor De Cross In Tot Bihor? Plimbari? Ceva Tura? Intrebare Merge Cineva La Bv. Maine Dimi.? (2 topicuri) Cine Vine La Brasov? Cumpar Coburi Laterale Bmw Intrebare cand mergeti la timisoara?? Vineri Ma Dic La Debrecen Radar Net City Intrunire Oradea? Inchidere Sezon - Organizat De Kme asa e ... nu ar strica. si ar da si bine sa fie putina ordine si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mununa Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Moderatorii pentru comunitatile regionale sunt: Thomas si gogu007. Dar probabil stiati si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Moderatorii pentru comunitatile regionale sunt: Thomas si gogu007. Dar probabil stiati si voi. gata ... i`am trimis un privat message la gogu007.. sper sa se rezolve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 gata ... i`am trimis un privat message la gogu007.. sper sa se rezolve Salutare tuturor , Sper sa nu ma insel dar cred ca doar cel care a deschis topicul poate sa ceara inchiderea lui. Eventual dati PM celor care au deschis acele topicuri, sa ceara ei inchiderea lor. Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 O stire incredibila si cutremuratoare despre TITUS KUN http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/orad...8221/17577/259/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 O stire incredibila si cutremuratoare despre TITUS KUN http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/orad...8221/17577/259/ tipu e cascador... f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 O stire incredibila si cutremuratoare despre TITUS KUN http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/orad...8221/17577/259/ Astia de la Bihoreanu scriu numa' sa se afle in treba , c o nesimtire crasa , macar daca ar face o profesionist Ex: pe la inceputul articolului Titus se ciocneste cu un FIAT al unui ,,prieten'' pe Calea Aradului ...tot in acest articol, putin mai jos se relateaza ACELASI ACCIDENT de pe C Aradului dar surpriza masina nu este Fiat ci o ......DACIE(se vede si in poza ). Acuma sa fim seriosi care s ar accidenta in asa hal incat sa ai traumatism cranio cerebral si splina scoasa pentru o sut si i ceva de milioane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 --- Mesaj completat în 17 Oct 2007 11:56 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Pfooai de ... curu' meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 la inceput am crezut ca ii dat fimlu pe rapid ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 O stire incredibila si cutremuratoare despre TITUS KUN http://www.bihoreanul.ro/articol/ziar/orad...8221/17577/259/ Hai ca astia nu stiu ce vorbesc! Adica eu daca am avut 2 accidente in acelasi an inseamna ca o fac deliberat?! Eu cred ca depinde tare mult de cine scrie si articolele astea. Poate e cineva care nu a fost niciodata pe motor si mai ales prin orasul asta... Asa ca vorbesc multi si nu stiu ce.... asfalt uscat fratilor si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 cristian8214 are dreptate. Eu tot mai intru pe topicu asta sa mai vad ceva poze noi...si pagini intregi numai cu discutii care mai de care mai off-topic. Noah...bine ca nu sunt operator. Salutari asa e mirci... zi-le africanule.... ... ia pune poze pe site.. sa vedem si noi cum e pe acolo.. ca aici noi murim de frig brrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Hai ma...ma lesi? Las' ca cate un OT ici colo nu strica nimanui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Un club moto? De ce nu? Dar sa fie un club neofocial si sa nu fie MC ci RC! ok.... haidetzi cu idei pentru numele clubului.RC vine de la RIDERS CLUB asa ca astept propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 "Clubul celor mai imprastiati dar uniti bikeri" "Trasi pi c*r MC" "Season Bikers" Hai ca-s rau... Glumeam Sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 "Clubul celor mai imprastiati dar uniti bikeri" "Trasi pi c*r MC" "Season Bikers" Hai ca-s rau... Glumeam Sau nu? Propunerile tale reflecta atitudinea ta fata de motociclism!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 @BMW RIDER: cu tot respectu'... nu ma cunosti. Propunerile mele faceau referire strict la gashca de sezonu' asta, se stiu ei care 'este'... Si nu din rautate, dar nici asta nu ai de unde sa stii... pt simplul fapt ca nu ma cunosti. Shit, ma repet... again. --- Mesaj completat în 19 Oct 2007 14:40 -------------Stire de ultima ora: bucu a redevenit BIKER! Mai multe detalii, de la persoana lui... sariti cu intrebari fratilor! Brava lui... moto ii super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 @BMW RIDER: cu tot respectu'... nu ma cunosti. Propunerile mele faceau referire strict la gashca de sezonu' asta, se stiu ei care 'este'... Si nu din rautate, dar nici asta nu ai de unde sa stii... pt simplul fapt ca nu ma cunosti. Shit, ma repet... again. <small>--- Mesaj completat în 19 Oct 2007 14:40 -------------</small><br/>Stire de ultima ora: bucu a redevenit BIKER! Mai multe detalii, de la persoana lui... sariti cu intrebari fratilor! Brava lui... moto ii super. --- Mesaj completat în 19 Oct 2007 16:02 -------------asta-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate