RaitaMC Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Pam PAM mai.... da de ce nu spui nimic cu 310-350 E(setu de 4buc) iti iei genti nou noute ! pe str Louis Pasteur inainte de spitalul judetean pe dreapta. stai linistit ca ala-i un mare meserias,la ala am vrut sa ma duc sa mi le fac si intre timp am auzit ca lucra foarte scump si am mers la altcineva,probabil ca vinde si genti noi da sigur vinde si reconditionate si nu mai stii ce cumperi pt ca le sudeaza,le indreapta si le vopseste,intradevar arata ca noi la final.macar eu am vaz ce am cumparat,erau putin zgiriate de la borduri si mai au citeva fisuri care trebuie sudate si apoi vopsite da in rest is ok,si modelu ii deosebit,cel putin mie-mi plac f mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boobi Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Editat Ianuarie 15, 2009 de boobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 stai linistit ca ala-i un mare meserias,la ala am vrut sa ma duc sa mi le fac si intre timp am auzit ca lucra foarte scump si am mers la altcineva,probabil ca vinde si genti noi da sigur vinde si reconditionate si nu mai stii ce cumperi pt ca le sudeaza,le indreapta si le vopseste,intradevar arata ca noi la final.macar eu am vaz ce am cumparat,erau putin zgiriate de la borduri si mai au citeva fisuri care trebuie sudate si apoi vopsite da in rest is ok,si modelu ii deosebit,cel putin mie-mi plac f mult Ce faci din masina aia ? AMFIBIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) am sa postez cateva poze ... in amintirea anului trecut... ne mai incalzim la monitor putin ... suc de hamei Editat Ianuarie 16, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 super faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 am sa postez cateva poze ... in amintirea anului trecut... ne mai incalzim la monitor putin Sunt super pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 (editat) ce repede a trecut si anul trecut Editat Ianuarie 17, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 anu asta sper sa va insotesc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 tat ca pasager?!?!? PS: faine poze varutzu! mai ce fazaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 super tare ) highway to heeell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) tat ca pasager?!?!? PS: faine poze varutzu! mai ce fazaaaaaaaaa nunu mi`o ajuns ) de amu incolo o sa ies cu taicameu la plimbari si binenteles cu inca cativa dragi mie :X Editat Ianuarie 19, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 am vazut azi 3 curajosi care o scos motoarele,m-am petrecut de 2 ori cu ei,daca planuiti ceva pt duminica va rog sa ne anuntati la topicul respectiv,poate ne alaturam si noi voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 am vazut azi 3 curajosi care o scos motoarele,m-am petrecut de 2 ori cu ei,daca planuiti ceva pt duminica va rog sa ne anuntati la topicul respectiv,poate ne alaturam si noi voua Sigur...asta daca scapi....... ia citeste aci Manualul Angajatului Cu intrare in vigoare imediata!!!! CUM NE IMBRACAM Este recomnadat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit. Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar, deci nu aveti nevoie de o marire de salariu. Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu. Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu. CONCEDIUL MEDICAL Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu. OPERATII CHIRURGICALE Operatiile chirurgicale sunt interzise. Atata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca. ZILE IN FOLOS PERSONAL Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambata si duminica. ZILE DE CONCEDIU Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului. Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie. ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva. ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES Acest incident poate fi acceptat ca scuza. In orice caz, este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile. FOLOSIREA TOALETELOR Mult prea mult timp se petrece la toaleta. In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, si asa mai departe. Daca nu va puteti depalsa in timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana adoua zi cand sunteti programati. In situatii de maxima urgenta, angajatii pot face shimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris. In plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete. La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei la rubrica "Acte de indisciplina". PAUZA DE MASA Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sanatoase. Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta. Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit. Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor. Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte. Va dorim o saptamana placuta. Conducerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 stai linistit ca ala-i un mare meserias,la ala am vrut sa ma duc sa mi le fac si intre timp am auzit ca lucra foarte scump si am mers la altcineva,probabil ca vinde si genti noi da sigur vinde si reconditionate si nu mai stii ce cumperi pt ca le sudeaza,le indreapta si le vopseste,intradevar arata ca noi la final.macar eu am vaz ce am cumparat,erau putin zgiriate de la borduri si mai au citeva fisuri care trebuie sudate si apoi vopsite da in rest is ok,si modelu ii deosebit,cel putin mie-mi plac f multmah Raita nu fa reclama proasta omului si dute sa vezi despre ce e vorba acolo . Ala are sute de seturi acolo si cate bucati vrei dintr-un set ,deci nu poate sa aiba acelsi model reconditionat de atatea ori , si dak vrei iti arata modelele dupa catalog si t-il comanda dak nu are pe stoc . Eu am luat pana acuma 2 seturi de la el si mi-a dat si garantie si carte cu ele si instructiuni originale. Un sfat pt viitori cumparatori de geante uzate model deosebit ,eu nu le-as lua pt k doamne fereste una o crapi asa rau k nu mai poate fi facuta , vei fi fericitul posesor al unui set complet de 3 geante bune si una rea , pe cand aici poti linistit sa-ti cumperi una noua la fel. La urma urmei cum e corect genti sau geante . Hai fara dictionar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 mah Raita nu fa reclama proasta omului si dute sa vezi despre ce e vorba acolo . Ala are sute de seturi acolo si cate bucati vrei dintr-un set ,deci nu poate sa aiba acelsi model reconditionat de atatea ori , si dak vrei iti arata modelele dupa catalog si t-il comanda dak nu are pe stoc . Eu am luat pana acuma 2 seturi de la el si mi-a dat si garantie si carte cu ele si instructiuni originale. Un sfat pt viitori cumparatori de geante uzate model deosebit ,eu nu le-as lua pt k doamne fereste una o crapi asa rau k nu mai poate fi facuta , vei fi fericitul posesor al unui set complet de 3 geante bune si una rea , pe cand aici poti linistit sa-ti cumperi una noua la fel. La urma urmei cum e corect genti sau geante . Hai fara dictionar io n-am facut reclama proasta deloc,am zis mare meserias in sensul bun al cuvintului,stiu ca este foarte priceput si ca repara orice si calitate da am zis numa ca poate vinde si genti reconditionate cui vrea bine-nteles. cred ca jante ii corect...fara dictionar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva. Clar . Pentru ce sa merg eu la inmormantarea cuiva ? El o sa vina la mine la inmormantare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 se pare ca nu mai are rost sa ma duc dupa motor pt duminica,nu domnu` stefan,meteorologu`...ia zi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 se pare ca nu mai are rost sa ma duc dupa motor pt duminica,nu domnu` stefan,meteorologu`...ia zi.. http://www.weather.com/outlook/travel/busi...opnav_businessa Asa s'sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 http://www.citynews.ro/cluj/stiri/evenimen...regatiri+33133/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Criza economica este o facatura! 14/01/2009 - 13:36 — Priceputu Criza economica este o facatura , stirea deja face valva in cadrul burselor , in spatele acestui fapt se afla, desigur MAREA CONSTIPATIE CONSPIRATIE. In fapt, organizatiile patronale au inceput sa fie ingrijorate de cresterea accelerata a salariilor, ROMANIA a reperezentat cauza principala. Reprezentatii organizatiilor patronale nu au putut sa nu observe, cand au venit in vizita in Romania, multimea de Tuarege de pe strazi ( out of record : doi membrii ai delegatiei au sfarsit sub rotile unor asemenea bolizi in timp ce se fereau de hotii bucuresteni ). Intr-o reuniune secreta la care presa a avut acces , dar nu a mai fost lasata sa plece, s-a hotarat in unanimitate de voturi sa se se stopeze huzurul si dictatura salariala din ROMANIA , asa incat state ca ELVETIA, JAPONIA, SUA au spus un raspicat STOP!!! la cerintele nesabuite ale angajatilor . Drept urmare s-a hotarat simularea acestei crize , ca sa se bage spaima in angajati, sa li se reduca remuneratia , eventual sa fie trimisi acasa ,asa ..o luna ..doua ..un an ..pentru sperietura. Prin urmare, daca in firma unde lucrezi, ti se spune ca treburile nu merg prea bine ..ca este posibil sa ... poti sa spui raspicat : Sefu' ...eu stiu de Marea Conspiratie asa ca la mine nu tine! Este posibil ca el sa simuleze o furie spontana, dar nu te panica, este doar o facatura. Sursa: times.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 tare nu stii la scoala ce pot zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 daca mi s-o ars hardu la cuca nu mai pot recupera nimic de pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 daca mi s-o ars hardu la cuca nu mai pot recupera nimic de pe el? ba da ... niste senzatii placute... Asta daca folosesti un ciocan si un cuptor cu microunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 daca mi s-o ars hardu la cuca nu mai pot recupera nimic de pe el? Depinde....daca e arsa partea electrica s-ar putea schimba cu una de la un hard identic, daca gasesti. Da si tu mai multe detalii despre ce s-a intamplat si poate te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Depinde....daca e arsa partea electrica s-ar putea schimba cu una de la un hard identic, daca gasesti. Da si tu mai multe detalii despre ce s-a intamplat si poate te pot ajuta. doar nu s-o ars partea mecanica....ha ha ...glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate