litlle_niky Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 stickers sau cum le-o spune sunt la preturi mari si pe desaupra mai trebuie comandate pe net .. grea treaba pt uniii!!! daca stie careva un magazin de unde sa imi iau cateva ....anuntati-ma !!!!! vreau si eu cateva cu honda cbr in special wingul ala de la honda !! see ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 io stiam niste site-uri pe net si te costa un set complet de decal-uri 43 de paraiutzi. le plateai online si le luai de la posta. daca te intereseaza astept un semn!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 da si tu adresele la site-urile alea. nu stii niciodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
litlle_niky Postat Decembrie 9, 2004 Autor Share Postat Decembrie 9, 2004 nu te costa mult sa pui cateva adrese! Te rog . Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mala Postat Decembrie 10, 2004 Share Postat Decembrie 10, 2004 Incearca la Sorin ala care face carene: 0744 345 058. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 incercati la www.autoaccesorii.ro eu am cumparat de la ei si sunt foarte mutumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 Sorry guys, dar nu am mai trecut pe aici ceva timp... uite si link-ul promis... http://www.classified-adverts.com/decalmapmb.htm have fun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
litlle_niky Postat Decembrie 14, 2004 Autor Share Postat Decembrie 14, 2004 mersi baieti pt sfaturi si adrese .. dar vreau ceva din Romania sa nu ma mai incurc cu plati pe net si alte chesti... !!! Chiar nu exista in Romania asta un magazin sau cineva care se ocupa cu asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 daca vrei sa itzi faci la komanda....te pot ajuta eu cu o adresa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 stickers sau cum le-o spune sunt la preturi mari si pe desaupra mai trebuie comandate pe net .. grea treaba pt uniii!!!daca stie careva un magazin de unde sa imi iau cateva ....anuntati-ma !!!!! vreau si eu cateva cu honda cbr in special wingul ala de la honda !! see ya! Stiu si eu pe cineva...Daca vrei da-mi un PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 VB cu cineva care iti aduce de dincolo, Germania, Italia, Franta...tre sa dai de cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 (editat) Puneti frate detalii contact etc daca stiti nu o mai dati PM-uri,ce va e frica ca va vad oameni ca va luati comisioane si din actibilde. Editat Decembrie 27, 2004 de DCSAN20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto2 Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Daca nu e ceva mega ultra complicat cred ca pot sa va ajut 0722.366.117 Iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Cred ca noi ca tot romanu' inventiv am putea face altceva... Si anume sa desenam pe PC ceea ce vrem si sa mergem la o firma care are cutter-plotter si sa le decupeze bajetzii.... Iesi mai ieftin cu sigurantza.... muuult mai ieftin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Si stiu unul care se ocupa cu asa ceva pe str. Mihai Eminescu... (pun pe taxiuri si pe masini de firma, asa ca nu vad de ce nu ar putea pune si pe moto...) Bafta si sa postatzi si voi un scor daca ajungetzi pe acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 si eu stiu unul si se cheama lucru manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 sau varianta 2 care a ramas si cea finala...deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 daca vrei sa itzi faci la komanda....te pot ajuta eu cu o adresa... sal ! da-mi si mie un mail .... am nevoie de niste autocolante pentru motocicleta mea iti trimit colantul scanat si banii ii iei de la un amic din buc! (sau cind vin eu in tara) multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 30, 2004 Admin Share Postat Decembrie 30, 2004 Salut.. Pentru toti cei care aveti nevoie de asa ceva: Dupa sarbatori sunati-l pe TEO/0722.307.569. Baiatul face stick-ere ca la carte pentru:casti,carene,rezervoare,orice. Si ca sa va faceti idee de preturi:un inscris(kawa,honda,orice)costa 25000 lei. Are peste 10.000 de modele,deci aveti de unde va inspira. Succes! LUIGI V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 (editat) Au la mag. din metrou de la romana! Editat Decembrie 30, 2004 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 Salut..Pentru toti cei care aveti nevoie de asa ceva: Dupa sarbatori sunati-l pe TEO/0722.307.569. Baiatul face stick-ere ca la carte pentru:casti,carene,rezervoare,orice. Si ca sa va faceti idee de preturi:un inscris(kawa,honda,orice)costa 25000 lei. Are peste 10.000 de modele,deci aveti de unde va inspira. Succes! LUIGI V. Are TEO si o adresa Email? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 4, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 4, 2005 ..Probabil ca are! Suna-l sa ti-o dea!! LUIGI V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate