RaduKu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 m-a sunat akum prietena mea ca a vazut la grozavesti un motor negru, crede ca suzuki si un motociclist intins pe asfalt cu salvarea si politia langa, ea crede ca era mort pt ca nimeni nu facea nimik, mai multe nu stiu, daca stiti voi, postati va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 unde la grozavesti, poate trec pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 din nou ? .. Sa speram ca e ok .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 NU vreau sa ma gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Eu lucrez aproape. Am fugit pana la Grozavesti insa nu am vazut nimic in zona carefour - regie - pod grozavesti. Unde exact era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Raduku, suna te rog la prietena ta si intreba exact in ce zona era. Cine se poate duce repede pana acolo sa o faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Nu se poate. Cineva sa dea detalii. Ce numar avea motoru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 B -?? - HEY. Este scris pe banda albastra, langa "mortal". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Nu are Zahei un motor negru cu nr Hey? Doamne fereste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Da, l-am vazut prea tarziu (numarul). Sorry Tot la Zahei ma gandeam dar el are yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Nu are Zahei un motor negru cu nr Hey?Doamne fereste! Da, de aia am zis ca nu vreau sa ma gandesc la asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 La dracu. Este Zahei si este la Municipal. Nu stim in ce stare este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Da, a sunat NKZ si este OK. Am scapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 nkz_ro: e ok ma nkz_ro: are doar fractura de gamba deschisa nkz_ro: ufffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Pai nu exista drac mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Insanatosire grabnica! ce s-a intimplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 La naiba, cine trece pe la spital sa bage detalii despre starea lui. Eu nu pot sa ajung decat dupa 17. Nu se mai opreshte odata prostia asta? Veshtile vin mai repede decat postez eu. Insanatoshire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Uuuuuuffff! Mi-am zis ca nici nu mai intru pe forum daca e de rau!!!!! Ma duc sa beau un coniac! Doamne-ti multumesc! Insanatosire grabnica!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 am stat cu inima cat un purice de 15 min de cand citesc........uffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Insanatosire grabnica!ce s-a intimplat? Ma doare fix in pix ce s-a intamplat. Ma bucur asa de tare ca a scapat incat nu ma mai intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 multa sanatate!.....aveti grija cum mergeti.....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Ionut a ajuns la locul accidentului. Se pare ca a pierdut controlul motocicletei, a lovit parapetul in dreapta si a ricosat intr-un gard din stanga. Oricum, nu conteaza ce s-a intamplat, vorba lui NKZ. Bine ca nu e asa cum s-a scris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Octombrie 28, 2004 Autor Share Postat Octombrie 28, 2004 acum sunt la municipal si e inauntru la radiografii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 ma bucur sa aud ca e cat de cat okay. radule, tine-ne la curent cu starea lui te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Nu se poa totusi schimba titlul topicului? Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate