Kapia Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Ieri, ora 18.30 bafta si bulanul exagerat a lui Axa (daca se poate spune asa) au lucrat din plin. Amandoi pe motociclete mergeam pe Iancu de Hunedoara dinspre Piata Victoriei si la intersectia cu strada Roma ne-am hotarat sa facem stanga. Am oprit amandoi sa dam prioritate tramvaiului si masinilor care veneau pe contrasens. Se face rosu pentru cei care mergeau pe Iancu de Hunedoara. Cei de pe Caderea Bastiliei incep sa plece. Eu cu Axa bagam motoarele in viteze si plecam. Motorul lui pleaca mai repede (650 vs 350 cc). Din pacate de pe prima banda dinspre Calea Dorobantilor (banda care are verde intermitent pentru mers la dreapta) un (cuvant urat) cu o Dacie ca vai de ea trece pe rosu si intra direct in Axa care era cu 1 metru in fata mea. Il urca pe capota si il arunca vreo 6-7 metri mai incolo. Opresc motorul si alerg repede sa vad cat de grav este ranit. S-a ridicat destul de repede chiar daca masina il lovise in piciorul drept. Am inceput sa urlam la sofer (ne-am abtinut sa-l lovim sa nu complicam lucrurile) care a avut tupeul sa se planga ca ce i-am facut la masina. Politia nu raspundea la 955 asa ca am mers pana in Victoriei sa caut un echipaj. Am vorbit cu unul care dirija circulatia si nu prea avea chef sa se deplaseze dar a anuntat prin statie si ne-a trimis un motociclist. Nefiind ranire grava l-a trimis pe Axa cu masina care l-a lovit pana la Urgentza. Chiar daca i-am atras atentia politaiului ca soferul masinii era baut l-a lasat sa se urce la volan. Intre timp am luat cu un papuc motorul si am mers la urgenta sa vad ce sa mai intamplat. Axei i-au pus o atela la glezna dreapta. Se pare ca el ca si mine (/index.php?showtopic=10709) am avut noroc si am scapat fara nimic rupt. La spital a venit un echipaj de politie de la accidente grave care a luat declaratii si a constatat ca soferul Daciei avea alcoolemia de 0,33 pe fiola. Omul se cinstise si el cu cat ceva de sf. Dumitru. I-au luat si sange la interval de vreo 2 ore ca sa afle alcoolemia in timpul accidentului. Cercetarile o sa mai dureze ca abia sambata se afla rezultatele. Va voi tine la curent cu noutatile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimBeam Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 insanatosire grabnica Axa.... o gramada de oameni alcoolizati ieri pe sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sanatate maxima........... daca te i-ei dupa sarbatori, trebuie sa bei si sa nu muncesti vreo juma' de an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Super nasol si asha. Oricum insanatoshire grabnica. Am o boala pe betzivii ashtia care conduc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 (editat) Insanatosire grabnica!!!! (Ce final de sezon Axa, Zahei plus o gramada de motoare trantite! ) Editat Octombrie 28, 2004 de gogu007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sanatate multa Axa ! Insanatosire 100% ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Bai axa... urat ti-ai mai luat-o si de data asta, ca ai mai avut o tentativa de curand... oricum bine ca ai scapat cu "frectzii". Pe betzivi eu nu i-as ierta. Fara mila, da-l in judecata, rupe-l. In felul asta chiar salvezi viatza altcuiva, care ar putea deveni victima astuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KSt Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Insanatosire grabnica, multa bafta shi bulan exagerat in continuare d-le Axa. Cu respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Axa, sanatate! Sper sa te facibine repede. Din pacate la Zahei e mult mai grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 insanatosire grabnica Axa! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Aoleu aoleu, axa fa-te bineeee.... aoleu toba meaaa cine o mai face sa paraieeeee, Si lasand gluma deoparte, dupa cum am mai spus si in post-ul despre zahei, daca pot ajuta cu ceva, cu cineva, sa imi spunetzi ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sanatate, AXA! Si bulan exagerat mai departe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sanatate exagerata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 insanatosire grabnica si, dupa cum a spus si moshulik, taraste-l prin tribunal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Mda, trebuie mereu sa ne amintim ca mergem pe strazile romanesti intesate de gropi, cazaturi de masini la limita pericolului si soferi betivi. N-o sa scapam prea curand de chestiile astea, pana atunci ne strecuram printre ele cum putem. Bafta Axo, tine-ti moralul sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 insanatosire grabnica Axa, si la vaca aia de sofer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Multa sanatate Axo si sa ne vedem sanatosi tot pe 2 roti motorizate Cat despre soferul ala... faceti-l sa nu mai puna buza pe alcool si sa se urce la volan in viata lui. Iar daca justitia il face scapat, gasim noi ac de cojocul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sanatate maxima ! si .ute-l pe ala rau , ca merita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sanatate multa si insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 (editat) sanatate si bulan exagerat in continuare, axo Nucu Editat Octombrie 28, 2004 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Bai ce m.u.i.s.t. de sofer!!! Cum carnatu' meu se da jos, tot el, cu tupeu, frate! Merita f.utut in c.ur cu vaselina+nisip! Bine ca esti ok, metre! Ne vedem vineri la anestezie in Etrusco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Axa, fa-te bine repede si-ti doresc sa nu mai ai parte niciodata de astfel de intamplari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sa te faci bine cat mai repede Axo..... Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 OMULE SA TE FACI BINE!!! Cum puii mei ... lipsesc 2 saptamani si numai prostii se intampla Ce (cuvant urat) de situatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate