Blackrider Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 pt cine vrea,pot sa execut la comanda,suport numar lateral din tabla aluminiu 3mm. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 ... aluminiu minim 4mm. B. pt cine vrea,pot sa execut la comanda,suport numar lateral din tabla aluminiu 3mm. B. Aluminiu de 3 mm? Si pe spate poti sa-i pui si o emblema, fiind pe lateral la peste 80/h va flutura ca steag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 pt cine vrea,pot sa execut la comanda,suport numar lateral din tabla aluminiu 3mm. B. Ce faci Blackule, iti schimbi jobul? Am vazut ca faci si coburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 deocamdata doar de 3mm grosime am gasit....ideal ar fi 4-5mm. se face in asa fel incat sa nu "fluture".... fac si coburi,si suport numar...fac si suport sha din aluminiu. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 pot face rost de aluminiu,in coala de 1m/2m.....cu fete plane sau striate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 deocamdata doar de 3mm grosime am gasit....ideal ar fi 4-5mm. se face in asa fel incat sa nu "fluture".... fac si coburi,si suport numar...fac si suport sha din aluminiu. B. Poate m-am exprimat gresit, dar ai prins tu idea. Cu aluminiu de 3, e naspa. (FLUTURĂ, flĂştur, vb. I. 1. Intranz. ... 2. Intranz. (Despre steaguri, haine, plete etc.) A se mişca, a se legăna în vânt; a fâlfâi... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Poate m-am exprimat gresit, dar ai prins tu idea. Cu aluminiu de 3, e naspa. (FLUTURĂ, flĂştur, vb. I. 1. Intranz. ... 2. Intranz. (Despre steaguri, haine, plete etc.) A se miÂşca, a se legăna în vânt; a fâlfâi... ) nu e naspa cu aluminiu de 3mm,doar ca trebuie facuta altfel,ca sa nu se rupa. facuta din 4mm,era mai usor de facut si mai tzapana. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 nu e naspa cu aluminiu de 3mm,doar ca trebuie facuta altfel,ca sa nu se rupa. facuta din 4mm,era mai usor de facut si mai tzapana. B. poate ma bag aiurea...dar eu am vazut ca cele originale sunt de cel putzin 8mm...kiar si mai groase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 poate ma bag aiurea...dar eu am vazut ca cele originale sunt de cel putzin 8mm...kiar si mai groase... da,bratul de prindere e gros de 5-10mm....suportul de numar 2-4mm. dar se poate face si din 4mm brat+suport. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 (editat) da,bratul de prindere e gros de 5-10mm....suportul de numar 2-4mm. dar se poate face si din 4mm brat+suport. B. dap..eu am facut din crom...de 3...dar e cam tziganie...o foaie indoita si gaurita...si nici nu am pus lumina...ca sa fie legal.... dar e dif...in crom am rupt 3 spirale ptr 6 gauri...e mult mai rigid decit alu... Editat Februarie 22, 2007 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 dap..eu am facut din crom...de 3...dar e cam tziganie...o foaie indoita si gaurita...si nici nu am pus lumina...ca sa fie legal.... dar e dif...in crom am rupt 3 spirale ptr 6 gauri...e mult mai rigid decit alu... pai pune o poza sa vedem cum ti-a iesit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 pai pune o poza sa vedem cum ti-a iesit.... ...pai am tot incercat...dar nu reusesc...am poze si cu ape-ul...pus acu...dar nu mere..am incercat sa pun si un filmulet...fuck...nu mere nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 ...pai am tot incercat...dar nu reusesc...am poze si cu ape-ul...pus acu...dar nu mere..am incercat sa pun si un filmulet...fuck...nu mere nimic... Poate e prea mare, sau formatul nu e corect, trimitel la sad_prod@hotmail.com si ti le pun io. Al meu e din inox, si isi asteapta noul nr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Poate e prea mare, sau formatul nu e corect, trimitel la sad_prod@hotmail.com si ti le pun io. Al meu e din inox, si isi asteapta noul nr. numai ca nu e "lateral"..... dar din inox e super bun,n-o sa ai treaba cu el niciodata....poate doar un polish. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 ...pai am tot incercat...dar nu reusesc... Frumusetea lui magg: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 mai am de prins suporti si dat gaurile pentru numar. suportul de prindere pe cadru sau axul roti, va fi din platbanda de 2 latime si 3 grosime , prins in suruburi, cu sudura cred ca va ceda la vibrati si nu vreau sa risc! mai revin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 ... va fi din platbanda de 2 latime si 3 grosime... Cred ca e 20 latime si 3 grosime (in mm) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 chituit ,finisat pe la suduri vopsit, si pus numarul! norocul meu ca am si de ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Mai are cineva nr. lateral pus invers (adica in picioare) ca eu asa l-am pus....sper sa nu am probleme prea mari. Pt treaba asta se ia talonul...??? Bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 (editat) Mai are cineva nr. lateral pus invers (adica in picioare) ca eu asa l-am pus....sper sa nu am probleme prea mari. Pt treaba asta se ia talonul...??? Bafta... Se cam ia dar il pui la loc si ti-l da inapoi. Depinde de militzian. Unii se leaga, altii nu. In lege spune ca nu ai voie sa faci nici un fel de modificari si nici sa schimbi elementele de omologare . Dar ar insemna sa nu mai facem nici un fel de modificari asa ca...fuck'em all!!! Editat Mai 21, 2007 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Se cam ia dar il pui la loc si ti-l da inapoi. Depinde de militzian. Unii se leaga, altii nu. In lege spune ca nu ai voie sa faci nici un fel de modificari si nici sa schimbi elementele de omologare . Dar ar insemna sa nu mai facem nici un fel de modificari asa ca...fuck'em all!!! fuck them all, asa zic si eu. legea zice clar: nr de inmatriculare tre sa fie curat, la vedre si iluminat, bine.... si mai spune sa fie montat in locul lasat de la mama fabrica. da asta este interpretabil adica il "interpretezi" tu pe el ca el nu stie cite tipuri si feluri de motoare sunt. Ideea e ca sunt si ei oameni ca noi ,.uni mai intelegatori uni mai cu draci pe motocilcisti, in mod normal nu ar fi relevanta acuzatia unora dintre ei, atita timp cit e la vedere, curat, iluminat, ca pentru asta este un nr de inmatriculare, atunci eu nu inteleg ce dracu are ca e in spate sau lateral spate. no asta este! speram sa nu dam peste nea Police man, Bau Bau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 are cineva asa ceva sau e in stare sa faca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 baieti,aveti dreptate...atata timp cat numarul e montat ORIZONTAL...eu asa am si nu am probleme. in Buc. s-a luat talon pt nr vertical. B. are cineva asa ceva sau e in stare sa faca? e mecanica fina....se poate si la noi dar....pana faci asa ceva aici,mai bine comanzi unul de pe net. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 baieti,aveti dreptate...atata timp cat numarul e montat ORIZONTAL...eu asa am si nu am probleme. in Buc. s-a luat talon pt nr vertical. B. e mecanica fina....se poate si la noi dar....pana faci asa ceva aici,mai bine comanzi unul de pe net. B. In Brasov s-a luat si pentru numar orizontal lateral dar depinde ce bou nimeresti. De facut se face numai ca e munca prea multa si cred ca mai repede il comand asa cum zici si tu numai sa gasesc un pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Salutare, Imi poate spune cineva cum fac rost de un nr pe dimensiunile 17/17 cm? multumesc, daniel 0746.340.660 sau daniel.fotea@afin.ro rog un ajutor urgent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate