cria_p Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 (editat) Da Sorine,ai ales cele mai bune cauciucuri (pentru un touring-enduro) Metzler rulz!! La cata carne au pe ele sigur nu o sa le schimbi prea curand,asta daca nu participi la EnduRomania *da, sa zicem ca lua Continental... sau Michelin, la cati km le schimba din nou? Ai vazut asta? (este ce am cumparat eu) http://www.metzelermoto.com/web/catalog/mo.../catalog/custom Eu le schimb pe-ale mele la 10.000 km, ca asta e recomandarea producatorului. De ce sa iau ceva mai prost, cand pot sa iau cel mai bun? Editat August 7, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 @easybiker: cria p stie ce spune.Are mult mai multa experienta decit noi.M-am uitat la profilul ei si am vazut ca este nascuta in 1908 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 ...Si ce bine se tzine...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 ...Si ce bine se tzine...! * experienta am, de tinut ...ma tin cum pot, anvelope noi mi-am pus, ...hai! cine pune pariurile!? (pentru cine intreaba: 1970, ...pentru cine cumpara: timeless ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Salut In cele din urma am gasit si eu topicul asta. Am venit din concediu si am tras linie: 3700 km in 21 de zile la un consum pe la 6%. Viteza maxima pe autostrada 152 si mai mergea daca nu ma ameninta sotia cu bataia . Nu regret ca mi-am cumparat GW 3700km fara incidente...exceptand faptul ca s-a imprastiat sotia cu Intruderul pe ploaie in spatele meu si din alunecare m-a atins si mi-a indoit o tabla care era doar de design acolo. Nimeni nu a patit nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Salut In cele din urma am gasit si eu topicul asta. Am venit din concediu si am tras linie: 3700 km in 21 de zile la un consum pe la 6%. Viteza maxima pe autostrada 152 si mai mergea daca nu ma ameninta sotia cu bataia . Nu regret ca mi-am cumparat GW 3700km fara incidente...exceptand faptul ca s-a imprastiat sotia cu Intruderul pe ploaie in spatele meu si din alunecare m-a atins si mi-a indoit o tabla care era doar de design acolo. Nimeni nu a patit nimic grav. sper ca n-a patit nimic sotia Avem si noi unul in Ct (cel putin de asta stiu eu) e la service la pepe scuze pt calitatea pozelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atash Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Ma inclin plin de respect in fata acestui monument de motor...priviti filmul din link si o sa-mi dati dreptate... Sa mai zica cineva ca motoarele sunt doar de fitze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Septembrie 25, 2007 Autor Share Postat Septembrie 25, 2007 (editat) Super topic! Deocamdata eu sunt inca doar aspirant de GW. Caut din greu, cu sprijinul initiatorului acestui topic( ), si pan la urma gasesc eu ceva, sa puste si cu nazuintele mele si cu bugetul si sa nu impuna vanzarea actualului motor. Daca stiti ceva de 1500 pt mine, obligator cu marsalier si la bani sa nu sara prea tare, sau sa se dea in rate, astept vesti de la voi. Ar fi o solutie, un imprumut din banca... si ar fi in rate... Editat Septembrie 25, 2007 de Blaster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Cum le stii tu pe toate ca un om mare. E unul si prin Gaesti, 30 de km de Targoviste. Grena, model nou. Vapor. Iote VAPORUL ,sau zicea Robertino :se vinde si cu semiremorca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Super topic! Deocamdata eu sunt inca doar aspirant de GW. Caut din greu, cu sprijinul initiatorului acestui topic( ), si pan la urma gasesc eu ceva, sa puste si cu nazuintele mele si cu bugetul si sa nu impuna vanzarea actualului motor. Daca stiti ceva de 1500 pt mine, obligator cu marsalier si la bani sa nu sara prea tare, sau sa se dea in rate, astept vesti de la voi. Vezi că userul DLI îÂşi vinde GL. ÂŞtiu ca e o motoreta intretinuta. Cauta la vanzari, la moto peste 999 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Cauta la vanzari, la moto peste 999 cmc. La sectiunea "yahturi si vapoare mici"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 Deci, pare-se ca doar in Timisoara suntem 6 fericiti posesori de Honda GoldWing. 4 bucati de 1200 - 3 Aspencade si 1 Interstate 2 bucati de 1100 - ambele Interstate Mai este un italian, cu un GL1800 model 2006, dar motorul lui e inmatriculat in Italia, si nu l-am numarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) ma bag si eu din zalau. p.s. daca aveti probleme cu incarcarea dati de stire --- Mesaj completat în 02 Dec 2007 14:53 -------------daca aveti nevoie de manuale pt gl va dau si un link: http://goldwing.soylentgeek.com/ --- Mesaj completat în 02 Dec 2007 14:56 -------------inca un link,am gasit cam tot ce aveam nevoie http://www.goldwingfacts.com/ --- Mesaj completat în 06 Dec 2007 22:53 -------------aici gasiti raspunsuri la majoritatea intrebarilor legate de modelul de 1200 distractie http://www.gl1200goldwings.com/viewforum.p...af029bfb30948d7 Editat Decembrie 1, 2007 de bikeru56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 nu mai e nimeni?doar atatia?oricum de inceput ii suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 Cine poate si vrea, sa vina la Bike's On Ice. Eu sigur merg cu motorul , la cum se arata vremea... Detalii Vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Calatorie de 2200 de km pe Chopper, Custom & Cruiser pentru cei interesati, detalii pe: /index.php?showtopic=170821 Scuze de offtopic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Februarie 24, 2008 Autor Share Postat Februarie 24, 2008 O chestie faina: o harta a posesorilor de GL in intreaga lume, ma rog, mai mult in SUA, dar... Adaugati si voi locatia voastra...: http://www.frappr.com/?a=constellation_map...id=137439917956 Ride safe!!! --- Mesaj completat în 24 Feb 2008 13:21 -------------O chestie faina: o harta a posesorilor de GL in intreaga lume, ma rog, mai mult in SUA, dar... Adaugati si voi locatia voastra...: http://www.frappr.com/?a=constellation_map...id=137439917956 Ride safe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 28, 2008 Admin Share Postat Februarie 28, 2008 Intrebare: Modelele de 1500 cc au ABS? Desi sunt fan BMW m-as gindi mult inainte sa optez intre K1200LT sau Golda.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 faina treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 Intrebare: Modelele de 1500 cc au ABS? Desi sunt fan BMW m-as gindi mult inainte sa optez intre K1200LT sau Golda.. Luigi Vicol Da, sunt si cu ABS, dar nu toate... Si eu am avut aceleasi optiuni, dar am ales GolWing din doua motive: 1. Motorul de la GL este mult mai fiabil decat cel da la BMW 2. Pretul. Mult prea mare fata de GL si nu are nimic in plus... Eu unul recomand GoldWing-ul.... ca o fi de 1500 sau 1200, nu conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 2 si la Sf. Gheorghe. Unul de 1500,proaspat adus,an 1988( intercom,compresor,reverse) Celalalt este al subsemnatului ,an 1986 modelul 1200 Interstate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 14, 2008 Admin Share Postat Aprilie 14, 2008 Da, sunt si cu ABS, dar nu toate... Si eu am avut aceleasi optiuni, dar am ales GolWing din doua motive: 1. Motorul de la GL este mult mai fiabil decat cel da la BMW 2. Pretul. Mult prea mare fata de GL si nu are nimic in plus... Eu unul recomand GoldWing-ul.... ca o fi de 1500 sau 1200, nu conteaza... Eu stiu ce sa spun? Nu am auzit inca pe nimeni sa se plinga de fiabilitate la BMW. Iar la pret este tocmai invers,un LT super gasesti pe la 8500/9000 de prin 2000 an de fabricatie,iar o Golda la aceiasi bani de prin 95-96. Ma refer la cel de 1500 care este mult mai dichisit decit 1200'le,arata mult mai bine. Repet,supermotor,dar eu inclin spre BMW si din cauza prestantei si sobrietatii sale.Goldwingul arata super,dar parca prea maiestuoasa,prea aduce a circ ambulant cu toate brizbrizurile alea pe ea.Bmw este altceva parca..parerea mea. Desi daca as avea bani mi-as lua si o Golda. Multa sanatate si drumuri bune. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Eu stiu ce sa spun? Nu am auzit inca pe nimeni sa se plinga de fiabilitate la BMW. Iar la pret este tocmai invers,un LT super gasesti pe la 8500/9000 de prin 2000 an de fabricatie,iar o Golda la aceiasi bani de prin 95-96. Uite de ce diferenta de pret. "overall rating: Honda GL1500SE '95 = 79.1 vs. BMW K1200LT '00 = 67.0 " http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=820 Honda GL 1500 SE Gold Wing engine performance, reliability, maintenance costs, etc. rated by riders Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 si-a schimbat cineva pana acum curelele de distributie?daca da,ce cod au cele pe care le-ati pus si de unde le-ati procurat merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 O sa-mi iau si eu un Goldwing. .la 70 de ani. . . pana atunci, nu stiu daca sa vand Gixxerul de 750 sau nu. . numai cand ma gandesc ca vine din nou Serresul in iunie-iulie. . ma apuca furnicaturile alea. . ..ca am de recuperat laptime. .. .ceea ce ma intriga este ca posesorii de Goldwing pe care i-am vazut pana acum. .pe la OMV Baneasa, , , par mai tineri ca mine. . . . e clar, in Romania sunt multi mai multi pensionari under age decat in Hamericaaaa. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate