SERHIO NX Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 asta da atv, merge singur . consuma mai putin fara pilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) Iesire in Beretyoujfalu apoi la Gyula Ungaria... 250 km si amortire de la frig seara Editat Octombrie 18, 2008 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 O mica iesire ieri in HU - Debrecen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 p'aci....p'colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 doar atatea poze gixxer? mintenas ne bat fomeile la capitolul asta rusinica sa ne fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) joaca de duminica ... off topic: prietenu meu are doar 1 sapt de cand merge pe motor Editat Octombrie 26, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 O mica iesire azi(250 Km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 O zi frumoasa, impreuna O mica iesire azi(250 Km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 O zi frumoasa, impreuna O mica iesire azi(250 Km) nu-mi zice ca v-a binecuvantat Preacucernicul mobrele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 frumos Petre pozele alea trebuia sa le pui la Stunt ... noroc la wheelie`uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Daaa, chiar ne-a binecuvantat nu-mi zice ca v-a binecuvantat Preacucernicul mobrele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 O mica iesire ieri in HU - Debrecen ooo zozo si noi am fost ieri in debrecen noah bine...pe 4 roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Ziua mortilor: Lazareni - Borsului - Cimitirul municipal Ne-am amintit de cei care nu mai exista doar in amintirile noastre! Si ne avertizeaza ca viata e foarte scurta si zilele trebuiesc traite cu atentie, passiune, fericire alaturi de ceilalti. Ieri 4 noiembrie a fost iarasi vreme excelenta si am iesit la o mica plimbare! Editat Noiembrie 5, 2008 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 duminica in piatra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Timp frumos! Iesire de sambata. Nimeni nu a anuntat ca pleaca asa ca am plecat ... A fost o zi excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Dar pe unde ati fost? N-ati putut da de veste... nimanui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Sambata dimineata cand ne-am intalnit atunci am decis unde mergem si am mers pana la Pietroasa... Dar pe unde ati fost? N-ati putut da de veste... nimanui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Sambata dimineata cand ne-am intalnit atunci am decis unde mergem si am mers pana la Pietroasa... Pietroasa... faine locuri... mai ales cand "escaladezi" in grup... Next time, dati de veste... sa formam un "trenuletz" mai lung.. I Like It! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Pietroasa... faine locuri... mai ales cand "escaladezi" in grup...Next time, dati de veste... sa formam un "trenuletz" mai lung.. I Like It! Nu cred ca ii cazul sa MAI comentam pe un topic destinat doar pozelor , pt asa ceva exista , alte topicuri , tot pe sectiunea Bihor. Merci pt. intelegere. HAI ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Duminica iesire neprogramata la o saormerie pe centru......in Moneasa Sper ca nu e prea intuneric si se vede ceva Editat Noiembrie 11, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Duminica iesire neprogramata la o saormerie pe centru......in Moneasa Sper ca nu e prea intuneric si se vede ceva voiai sa pui pozele astea de fapt nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 voiai sa pui pozele astea de fapt nu?! Vai Cristina , dar unde ati facut pozele astea , ca nu se vede nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Vai Cristina , dar unde ati facut pozele astea , ca nu se vede nimic ? Nu cred ca ii cazul sa MAI comentam pe un topic destinat doar pozelor , pt asa ceva exista , alte topicuri , tot pe sectiunea Bihor. Merci pt. intelegere. HAI ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 mai trec si eu bariera ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) Sambata 15 noi. la Nyiregyhaza in gradina zoologica. Timp bun pt condus si chiar nici nu a fost asa de rece Editat Noiembrie 16, 2008 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate