BigNC Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Fratilor iarasi accident. S-a intamplat pe CARAMFIL la intersectie cu PIPERA. Un bou cu un VW Passat a vrut sa dea putin mai in fata si a dat intr-o fata care era pe motor si care era pe verde. Dupa care prostul era suparat ca prietenul fetei i-a dat vreo doua in bot. Nu mai scapam de dobitocii astia de conservari cretini. A fost ANTENA 1 si a filmat ceva. Cred ca o sa dea la stiri. Fata nu era foarte rau lovita. Avea piciorul stang rupt si tavalita bine, dar constienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) Frate multi tampiti s-ar baga si pana in mijlocul intersectiei daca ar putea,eu nu inteleg de ce nu-i arde mai ales cand vezi ca blocheaza si trecerea de pietoni! Sanatate fetei,si trebuia sa-i traga mai mult de doua idiotului! Editat August 9, 2007 de PHANTOM II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikke Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Sper ca fata e ok. Astia sunt f cretini si chiar nu le pasa. Trebuia batut bine nu vreo doua doar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike mihai Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 multa sanatate fetei. am aflat shi eu acum de la un coleg care a trecut pe acolo.Asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DMS Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) Ploaie de pumni in cap conservarilor idioti... bine ca a scapat fata cu bine ... Multa sanatate.. Editat August 9, 2007 de DMS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Duck Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Am trecut si eu pe acolo. Fata era pe jos iar cei de la salvare "lucrau" la piciorul ei. Am apucat sa vad ca avea casca, protectii de picioare, manusi. Deci era bine imbracata. Dupa cum arata intersectia aia, a venit probabil lansat dinspre Ambasada Chinei. Verdele pe sensul ala dureaza destul de mult... Jandarmii pazeau motoreta(un GSXR de 750, daca am vazut bine) si mai erau 100 de gura-casca pe margine. Si cativa motociclisti opriti-asta mi-a placut. Maine pun si o poza, ca atat am apucat sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 Motocicleta era un SUZUKI GSF de 500 sau 650 nu stiu exact ca nu stiu modelul ca nu ma pasioneaza Si fata era OK ca a avut echipament .... ca daca nu ... era nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 bine a facut prietenul ei ca i-a dat capace conservarului,o merita sanatate motociclistei!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Deci nu stie nimeni cine era fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 multa sanatate fetei , si multa la conservarii idioti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Cretinatate tipica de sofer pe care-l mananca talpa si se crede vreun bastan in trafic. Bucatile alea doua in mufa si le-a meritat pe drept. Poate sa zica cineva daca motorista accidentata e de aici de pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 apropo de semafoarele verzi , in interesectiile mari e de preferat sa incetinesti si sa te uiti daca vreun personaj dubios nu are intentii sa iti taie calea , multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Duck Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 N-am putut sa stau sa fac poze. Prea mare busculada. Loganul albastru e cel care probabil a provocat accidentul. Motorul era trantit pe jos in fata lui. Masina de la jandarmerie asigura linistea in zona. In rest trafic aglomerat si o multime de gura-casca. Politia Rutiera nu venise inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Nu stie nimeni cine este fata? Care-i situatia cu ea? Oricum... multa sanatate! ... si conservarul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 era sor-mea cu gs-u ei 500F nou. Bouu cu passatu a trecut printre aia care se oprisera sa-i dea prioritate si a intrrat direct 1n ea din lateral. Are 2 fracturi la piciorul stang ,dar o sa se refaca complet dupa 3 luni de ghips.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 (editat) multa sanatate fetei si sa se faca bine cat mai repede... Editat August 10, 2007 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 3 luni de ghips ? ... Ardeti-l la buzunar. Data viitoare sa se asigure. Daca nu pt. ca asa trebuie, macar din teama sa nu-si mai faca o cheie $ ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy29 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 sanatate fetei.si o intrebare.daca nu te ajuta fizicul cu 2-3 bucati cum ramine ca nimeni nu se baga nici motociclist fiind si ti-o iei de nu te vezi. inca o data insanatosire grabnica si bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Aoleo, 3 luni de ghips? Sh*t man... Rupeti-l p-ala la buzunar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Voi stati cumva in Baneasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 sanatate fetei.si o intrebare.daca nu te ajuta fizicul cu 2-3 bucati cum ramine ca nimeni nu se baga nici motociclist fiind si ti-o iei de nu te vezi. inca o data insanatosire grabnica si bafta. ce vrei sa zici ?, au mai fost cel putin 2 -3 motociclisti care mai aveau un pic si-l luau la omor p-ala, norocul lui a fost ca erau jandarmi acolo si Antena1. da, Baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Tara lu'papura voda ! De nu erau jandarmii chiar ca ajungea conservarul Sanatate fetei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 pai si nu asta merita ............. ???????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilatus Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 bine a facut cel care ia dat 2 bucati "soferului" o merita cu varf si indesat... Insanatosire fetei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 In aproximativ aceiasi zona am ajutat si eu o fata sa se ridice de pe jos acum vreo 2 luni, ii taiase un bou calea cu un Jeep. Intreab-o pe sora ta daca tot ea e! Avea un GSF nou nout cu 300 de km la bord atunci! Sa aibe multa grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate