Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 oamenii nam cum sa tai din lant pt ca am pinion mai mare si cand dau intr*o groapa sa largeste lantu' asa cu doua pinioane unu sus si unu jos nu o sa frece in carcasa aia unde intra lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) mi a venit o idee la ce sa lucrezi la ea tot ziceai u k nu itzi mere farul ia si fal sa mearga k lumea si mai vezi si pe la partea electrica ce mai trebe facut fa cablurile k lumea cu papuci cu tot ce le trebe Editat August 21, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 oamenii nam cum sa tai din lant pt ca am pinion mai mare si cand dau intr*o groapa sa largeste lantu' asa cu doua pinioane unu sus si unu jos nu o sa frece in carcasa aia unde intra lantul deci sa face o adunare si sa facem media: iti dau 10 pt vopsea-ideea mea e sa ii pui niste auticolante cu suzuki iti dau 10 pt sha--- iti dau 10 pt ideea cu telescoapele iti dau 5 pt k nu o incalti calumea ...asa ca de crss ce sa zic spaor la modificari si , ti-am zis unde nu stii intreaba-ma.....ce stiu iti raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 eu am taiat de tot faru' ca nu mai mil trebe si arata mai smen --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 00:31 -------------pai axi am zis ca imi cumpar cauciu de cross pe spate --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 00:31 -------------si de unde autocolante cu suzuky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 pai nu vrei sa intri si u in legalitate cu ea?? sau numa pt coclauri?? io p a mea dupa ce termin o fac legala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 pai da tu ca nu ai modificat mult la ea dar eu ?? oricum eu o fac sa ma dau cu ea pe dig si la anu carnet si cagiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 pai da tu ca nu ai modificat mult la ea dar eu ?? oricum eu o fac sa ma dau cu ea pe dig si la anu carnet si cagiva tare eu nu o sa am bani de altceva d aia mi o fac p asta k pana am sa strang destui o sa mi ia ceva timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 da ma omu asta e bine ca iti faci o motoreta sa te cari fain spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 da ma omu asta e bine ca iti faci o motoreta sa te cari fain spor hehe la anu' vreau sa ma duc cu ea la festivalul Motorock de la Bucov (Ploiesti) k de 2 ani ma tot duc numa cu trenu si vad tot felu de motoare poate anu asta cine stie poate ma duc si io cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 vin si eu cu cagiva ma primiti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 vin si eu cu cagiva ma primiti??? pai da cum sa nu da numa sa mergi mai incet k sa ma pot tzine dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 da ma lasa ca nici aia nu ii de 1000 sa zici ca prinde 100 in 5 sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 da ma lasa ca nici aia nu ii de 1000 sa zici ca prinde 100 in 5 sec da mah da totusi e Mobra dooh io is cu melcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 salut denis ..salut george,yo sunt din ploiesti si am vazut acum discutia voastra despre motorrock,si ma gandeam k la anu sa va indrum yo ,findca sunt din ploiesti ,adik 5 km de bucov ,locul unde se tine motorrockul.daca e cva oricum vorbim pe mess.salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 salut denis ..salut george,yo sunt din ploiesti si am vazut acum discutia voastra despre motorrock,si ma gandeam k la anu sa va indrum yo ,findca sunt din ploiesti ,adik 5 km de bucov ,locul unde se tine motorrockul.daca e cva oricum vorbim pe mess.salut Nu e problema eu cunosc ploiestiul si mai ales k dak e sa vin anul asta cu motorul bucov e pana in ploiesti dinspre bz oricum cunosc si ploiestiul destul de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 lasa ca mergem la anu la motorock --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 13:56 -------------da ma george da eu stiu cum ii la intrunire ca nu am fost niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 lasa ca mergem la anu la motorock <small>--- Mesaj completat în 22 Aug 2007 13:56 -------------</small><br/>da ma george da eu stiu cum ii la intrunire ca nu am fost niciodata mah ti am spus k n am fo cu motoru k n am avut motor nici carnet o sa fieprima data cu motoru si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 lasa ca mergem la anu deabea astept numai bine --- Mesaj completat în 23 Aug 2007 19:15 -------------aproape ca am terminat mai am de facut la motor sa o vopsesc si sa ii fac aparatoare de fata si cam gata deabea astept sa ma dau cu el pe dig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 ma fratzica... dupa cum vad.. ai o problem cu amortizoru... si binezic oamenii.. fa p langa..ce mai e.. si amortizoare nush unde sa zic sa cauti... dar dak e sa gasesc iti zic... oricum.. pt varsta ta e meserie ce faci tu acolo.. frumos.. bravo..din partea mea ai tot respectu... iar cu motorrock-u... nu e raiu p pamant.. calmati-va.. urmeaza targovistea acum.. pe 7-8-9... intrunire.. mestivale... chestii.. poate aveti drum... asa.. dar deviez.. la motorrock. .am fost si eu.. si sincer.. ar fi fost tare sa ne strangem toti... poate la anu.. bem o bere impreuna.. asa k.. retin.. amortizor de 40sau 60.. dak aflu..t anunt.. da nu merge sa cauti p bikeshop.ro ? te-ai uitat ? la piese ceva.. sau motoare ce s vand p bucati.. poate ofi cev.a. arunca un ochi...nush ce sa zic.. hai.. bafta multa la mobrishca si sa o auzim paraind!! succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 (editat) ms mult edy si o sa mergem la o bere de ce nu ?? PS:pe bikeshop nu mam uitat dar in mare problema e rezolvata numai bine salutari cu faru' daca merge <small>--- Mesaj completat în 23 Aug 2007 20:07 -------------</small><br/>Na hai ca pun niste poze cu saua data cu sigmaro si cu telescapele centrale sper sa gat mai repede sa ma car cu ea pana incepe scoala asfalt uscat si astept parerea voastra despre saua si telecoapele salutari cu faru' daca merge --- Mesaj completat în 23 Aug 2007 20:18 ------------- am uitat sa pun pozele mis diperat asfalt uscat salutari cu faru' daca merge Editat August 23, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 arata ff bine .. dar cadrul, furca, nu le vopsesti??? sau le faci pe rand? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 ma omu stai ca acu montez tot pe ea sa vad dak e bun si dak nu mai trebe nik facut dau toate piesele jos si vopsesc motoru' dar mai am de lucru pana pe joi sper sa gat asfalt uscat salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 salut ! tare mobra ! da poti sa pui si u o poza in care sa se vada mobra mai bine k nu prea inteleg mai nik . ms bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 24, 2007 Autor Share Postat August 24, 2007 Pai dak am atelieru' in beci e intuneric si na deaia ies pozele asa lasa ca pana joi-vineri o gata sper si o sa fac poze numai bine !!!Asfalt uscat salutari cu faru' daca merge --- Mesaj completat în 25 Aug 2007 00:59 -------------Mi-am comandat niste actibilduri dar o sa ajunga saptamana viitoare pe joi numai bine cand o gat sper PS:vreau sa ma car deabea astept asfalt uscat !!Salutari cu faru' daca merge --- Mesaj completat în 25 Aug 2007 01:13 -------------poze cu actibilduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 ma omu stai ca acu montez tot pe ea sa vad dak e bun si dak nu mai trebe nik facut dau toate piesele jos si vopsesc motoru' dar mai am de lucru pana pe joi sper sa gat asfalt uscat salutari cu faru' daca merge axi din pacate nu are acces la net...sunt un prieten de-al lui, si amnevoie de niste piese de izh....o sa-i spun, si cand are timp sa vb cu tine...acum are nicte probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate